«Εξόφληση ή αφαίρεση βαθμών»

«Εξόφληση ή αφαίρεση βαθμών»

Η Καλλιθέα καλείται να εξοφλήσει το ποσό των 31.500,00€ μέχρι την Τετάρτη (22/02) για ποδοσφαιριστή που όπως υποστηρίζει ποτέ δεν εγκρίθηκε δελτίο και συμβόλαιο από την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Τσβέτομιρ Τσίπεφ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της Καλλιθέας, όμως του επιδικάστηκε από τη FIFA αποζημίωση. Αξίζει να σημειωθεί πως για οφειλή στον Βούλγαρο μέσο επιβλήθηκε ποινή αποβολής από τη Δ' Εθνική στον Μακεδονικό τον περασμένο Νοέμβριο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα:

Οι διοικούντες στην Καλλιθέα και ειδικά ο ιδιοκτήτης εκφράζουν τη λύπη τους γιατί δεν είχαν την συμπαράσταση από τα αρμόδια όργανα. Για την ενημέρωση των φιλάθλων, σας γνωρίζουμε τα πιο κάτω.

Την περίοδο 2008-2009 όταν την ομάδα είχαν οι αδελφοί Μπιτούνη η μεταγραφική περίοδος έληξε 1/09/2008. Η ΕΠΟ όμως παρέτεινε αυτή έως και την 15/09/2008, δίνοντας το δικαίωμα στις ομάδες να εντάξουν στο δυναμικό τους «ποδοσφαιριστές άνεργους» ήτοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμευόντουσαν με συμβόλαιο μέχρι το πολύ την 30/6/2008.
Η ομάδα μας ήθελε να εντάξει ένα ακόμα ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της με βάση τις ως άνω διατάξεις. Ανάμεσα στους πολλούς ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην ομάδα μας, αποφασίσαμε τελικά, να εντάξουμε στο δυναμικό μας τον ποδοσφαιριστή Τσβέτομιρ Τσίπεφ του Χρίστο και γι’αυτό καταθέσαμε την υπ’αριθμόν πρωτ. 7482/5-9-2008 αίτηση μεταβολών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, απορρίπτοντας βεβαίως άλλους ποδοσφαιριστές. Επίσης υπογράψαμε συμβόλαιο το οποίο λήγει την 30/6/2009. Η ομάδα μας κατέληξε στο να αποκτήσει τον άνω ποδοσφαιριστή, διότι αυτός διαβεβαίωσε τους διοικούντες της ομάδας μας τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παντελή Μπιτούνη, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Σταύρο Καρακασίδη και κ. Χαράλαμπο Μπιτούνη και τον γενικό αρχηγό κ. Κυριάκο Φύτρα παρουσία του εκπροσώπου – μάνατζερ του κ. Ιωάννη Μπιτζίδη, ότι είναι άνεργος, αφού το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, η οποία ανήκει στην Κυπριακή Ομοσπονδία έχει λυθεί από τον Δεκέμβριο του 2007, και ότι το συμβόλαιο του με την Νέα Σαλαμίνα έληγε κανονικά στις 30-06-2008.

Με μεγάλη όμως οργή και αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι ο ποδοσφαιριστής άνηκε ακόμα στο δυναμικό της ομάδας της Νέας Σαλαμίνας αφού το συμβόλαιο του δεν έχει λυθεί ακόμα και αυτό το διαβεβαίωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με επιστολή της προς την ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.
    
Μετά από αυτό κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής να μας δώσει εξηγήσεις και παρουσία των κ. Παντελή Μπιτούνη, κ. Χαράλαμπου Μπιτούνη, κ. Σταύρο Καρακασίδη, κ. Ιωάννη Μπιτζίδη, αλλά και των νομικών συμβούλων κ. Αργυρίου Λίβα και κ. Παναγιώτη Πρόκου, ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε ότι είχε καταθέσει προσφυγή στην FIFA τον Δεκέμβριο του 2007 και ο δικηγόρος του (δεν μας ανέφερε το όνομα του) του έλεγε ότι είναι ελεύθερος γι’αυτό και αυτός μας διαβεβαίωσε ότι είναι ελεύθερος.
    
Του εξηγήσαμε ότι αφενός δεν μπορεί να εκδοθεί δελτίο και αφ’ ετέρου ότι μας παραπλάνησε, αυτός και οι εκπρόσωποι του με αποτέλεσμα, και τον ίδιο να μην μπορούμε να αποκτήσουμε και άλλον ποδοσφαιριστή πλέον να μην μπορούμε να αποκτήσουμε και ήδη του έχουμε δώσει προκαταβολή και βεβαίως να έχουμε κάνει και άλλα έξοδα (ξενοδοχεία, εισιτήρια, αμοιβή μάνατζερ περίπου 10.000,00€).
    
Ο ποδοσφαιριστής μας δήλωσε ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε, διότι είχε ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, ο οποίος του είπε ότι αν η ομάδα μας στείλει μια επιστολή στην FIFA μέσω της ΕΠΟ, η FIFA μετά από δικές του ενέργειες θα αποστείλει αμέσως επιστολή – απόφαση με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να εκδώσει το δελτίο του.
    
Η ομάδα μας παρότι ένιωθε εξαπατημένη και έχοντας ήδη υποστεί βλάβη έδειξε όλη την καλή διάθεση και έστειλε τρείς επιστολές προς την FIFA. Μια εβδομάδα αργότερα αναίτια και χωρίς να ενημερώσει οποιονδήποτε υπεύθυνο της ομάδας μας, εγκατέλειψε την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε από την Ελλάδα για την Βουλγαρία, γεγονός το οποίο το πληροφορηθήκαμε αργότερα βεβαίως. Στην συνέχεια την 23-10-2008 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την υπ’αριθμόν 670/08 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας – Μετεγγραφών, απέρριψε την από 5/9/08 αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή, διότι δεν υπαγόταν στην κατηγορία των ανέργων ποδοσφαιριστών.
    
Επίσης με την υπ’αριθμόν 7983/08 απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας, απορρίφθηκε το από 5/9/08 μεταξύ μας συμβόλαιο, πάλι λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπαγόταν στην κατηγορία των ανέργων ποδοσφαιριστών.
    
Ο ποδοσφαιριστής μας παραπλάνησε ότι ήταν άνεργος με αποτέλεσμα να μην εκδίδεται για 45 μέρες το δελτίο του και την 23/10/08 να απορριφθεί. Στην συνέχεια μετά 1 χρόνο έκανε προσφυγή. Δυστυχώς η FIFA θεωρεί την χώρα μας τριτοκοσμική και δικαιώνει όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές και καλούμαστε σήμερα να πληρώσουμε 31,500€ άδικα καθώς δεν υπήρξε καμία συμπαράσταση από τα αρμόδια όργανα της χώρας μας.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
«Είναι καλή φάση να μένεις μαζί με το κορίτσι σου…»
«Είναι καλή φάση να μένεις μαζί με το κορίτσι σου…»
Θιγάντα: «Δυνατός στην έδρα του ο Παναθηναϊκός»
Θιγάντα: «Δυνατός στην έδρα του ο Παναθηναϊκός»
Έξαλλος ο Ρονάλντο με την τιμωρία του: Αυτή είναι η επόμενη κίνηση του (photo)
Έξαλλος ο Ρονάλντο με την τιμωρία του: Αυτή είναι η επόμενη κίνηση του (photo)
Λάσκαρης: «Καμία επενδυτική πρόταση στα χέρια μας»
Λάσκαρης: «Καμία επενδυτική πρόταση στα χέρια μας»
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Νέα στοιχεία σοκ για την τραγωδία με τους γονείς που πνίγηκαν για τα παιδιά τους
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά στη Δάφνη πίσω από το σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης»
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Φωτιά LIVE - Απίστευτο: Ο Τσίπρας πάει στα καμένα τέσσερις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)
Ρέθυμνο: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης