«Τσάμπα μαγκιές!..»

«Τσάμπα μαγκιές!..»

Σκληρή ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Χανιά.

Θέση για την κριτική που γίνεται στον Σταύρο Πάτερο, αλλά και τις φήμες περί «θείων από το Σικάγο» και ενδιαφέρον αγοράς της ομάδας πήραν τα στελέχη του κρητικού συλλόγου. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι το θέμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι υπαρκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά:

«Προς ενημέρωση των φιλάθλων του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ και με αφορμή δηλώσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα παρόντα και μελλοντικά τεκταινόμενα στον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ,προς αποκατάσταση της τάξης και της αλήθειας είμαστε υποχρεωμένοι ως διοίκηση του σωματείου να απαντήσουμε ως εξής:

1. Η ομάδα έχει διοίκηση (και όχι μόνο 2-3 άτομα) και μπορεί να μην είναι επαγγελματίες παράγοντες ,αλλά όλοι παλεύουν για το καλό της ομάδας. Μπορούμε να πούμε μάλιστα και με κάθε βεβαιότητα ότι αυτοί όλοι τους είναι Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, και όχι άσχετοι περαστικοί, τυχοδιώκτες η άφραγκοι «εφοπλιστές» που είδαν φώς και μπήκαν. Γιατί δυστυχώς η φιλοσοφία της ομάδος ήταν να έχει καλοπροαίρετα τις πόρτες ανοικτές σε όποιον ήθελε να βοηθήσει και αυτός θα κρινόταν αργότερα για την προσφορά του και τα έργα του, ενώπιον των φιλάθλων μας.

2. Η ομάδα μας είναι από τις ελάχιστες που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και την Εφορία και όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζι με τις προκαταβολές που έχουν πάρει, έχουν πληρωθεί στο ακέραιο για έξη μήνες (και απομένουν άλλοι τέσσερεις).Αν η καθυστέρηση πληρωμής δώδεκα ημερών στην μισθοδοσία τους ανάγεται σε μέγα πρόβλημα, ας βοηθήσουν οικονομικά οι κρίνοντες να λυθεί και αυτό.

3. Τηρείται ευλαβικά το μπάτζετ που έχει ψηφίσει η Γενική Συνέλευση τον περασμένο Ιούνιο γι αυτό δεν έγιναν μαζικές μεταγγραφές τον Γενάρη που πέρασε. Τα παραδείγματα διάλυσης του Α.Ο.Χ το 1996 και της Α.Ε.Χ το 2003 ( με τις 17 μεταγγραφές τον Γενάρη) πρέπει να γίνουν μαθήματα σε όλους και ειδικά στους κρίνοντες και κατακρίνοντες.

4. Θεία η θείος από το Σικάγο η την Αφρική που να ήθελε την ομάδα ,δεν υπήρξε ποτέ και τα υπόλοιπα είναι τσάμπα μαγκιές και για λαϊκή κατανάλωση. Απορούμε μάλιστα που ακούστηκε πως συγκεκριμένα πρόσωπα κυκλοφορούν στον δρόμο με τόσα (δανεικά) χρήματα στην τσέπη τους , και δεν φοβούνται μην τους κλέψουν. Τους συνιστούμε μάλιστα να φροντίσουν πρώτα τις ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής τους που δεν πάνε καθόλου καλά και μετά να ασχοληθούνε με τον Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (που πάει λίγο καλύτερα). Η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για πλαφόν 10% στους νέους μετόχους ήταν ομόφωνη (και όχι μόνο του Γ.Αρχοντάκη) και σκοπό είχε η ομάδα να ελέγχεται από Χανιώτες και όχι από άτομα που θα χρησιμοποιούσαν το όνομα του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ για προσωπική τους διαφήμιση η οφέλη και μετά θα έφευγαν η θα έμπαιναν φυλακή. Τα παραδείγματα αυτά είναι σε όλους γνωστά και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ειδικότερα.

5. Διευκρινίζουμε ότι κάνουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ζητούμε την συμμετοχή όλων των φίλων της ομάδας ώστε να δείξουν δημόσια και αυτοί που βάζουν χρήματα και αυτοί που δεν βάζουν. Υπενθυμίζουμε σε όλους πως ο όμιλος ΜΑΜΙΔΑΚΗ κατέχει σήμερα το 33% των μετοχών και αυτός επελέχθη να είναι ο βασικός μέτοχος γιατί χρόνια βοηθούσε την ομάδα (και δεν την πολεμούσε αγωνιστικά και φρασεολογικά ,όπως έκαναν διάφοροι ανηψιοί Αφρικανών)

6. Ο Σταυρος Πάτερος ήταν και είναι η ψυχή της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια και κανείς τσάμπα μάγκας, αθλητικός δημοσιογραφο-εισαγγελέας η άλλος δεν μπορεί να σβήσει την προσφορά του αυτή. Είναι άδικο να δέχεται κριτική ένας άνθρωπος που έχει δώσει την ψυχή του για την ομάδα επειδή ευθαρσώς και γραπτώς δήλωσε ,πως μόνος του δεν μπορεί να πληρώσει όλο τον προϋπολογισμό της ομάδας. Εμείς όλοι είμαστε μαζί του, αυτός ουσιαστικά ελέγχει την πλειοψηφία των μετοχών της ομάδας και γνωρίζουμε πως όταν μιλήσει για όλους και για όλα ,κάποια λαμόγια –φίλοι της ομάδας ,θα αλλάξουν πόλη. Ας περιμένουμε όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα γίνει η κριτική, η αυτοκριτική και οι αποκαλύψεις

7. Ένα μήνυμα σε όλους. Οι εκλογές τελείωσαν και η εξουσία διαμοιράστηκε. Καλούμε αυτούς που κέρδισαν να τηρήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις για την ομάδα μας και σε αυτούς που έχασαν να ψάξουν αλλού να βρούνε τα αίτια της ήττας τους, έξω από την ομάδα μας. Ας βοηθήσουν όλοι μαζί να μην κλείσει το μαγαζί, γιατί σήμερα τα χρήματα είναι δυσεύρετα.

8. Και τέλος το θέμα Μαρινάκη. Ναι είναι υπαρκτό. Παράγοντες του Α.Ο.Χανιά συναντήθηκαν πρώτοι με τον κ.Μαρινάκη (πριν από τον κο Βούρβαχη και τους παράγοντες της άλλης ομάδας)το περασμένο καλοκαίρι στο Μαράθι, παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη και του εζητήθη όπως είναι φυσικό, η βοήθειά του. Το θέμα τότε δεν ήταν ώριμο, σήμερα όμως οι συνθήκες προσέγγισης είναι καλύτερες και επιβεβαιώνουμε ότι ο κος Βούρβαχης έχει ορισθεί από κοινού με μας να εισηγηθεί και να διαπραγματευτεί το θέμα αυτό. Ο κος Βούρβαχης στήριξε ενεργά τα τρία τελευταία χρόνια τον Α.Ο.Χανιά και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και τώρα, αφ ενός λόγω της μακράς του πείρας και των πολλών γνωριμιών του στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και αφετέρου ένεκα και της προσωπικής του φιλίας με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Μανόλη Κονταρό ( στον οποίο η ομάδα μας οφείλει πολλά και του εύχεται να είναι σύντομα κοντά μας υγιής). Αν το εγχείρημα προσέγγισης και ενεργούς ανάμειξης του επιτυχημένου παράγοντα και εφοπλιστή επιτύχει, η ομάδα θα αποκτήσει οργάνωση και ηρεμία και δεν θα έχει ανάγκη τους κάθε μορφής σωτήρες- κομήτες -θείους από την Αφρική η την Αλάσκα ,γιατί η ομάδα δεν πνίγεται όπως ειπώθηκε , μέχρι στιγμής τουλάχιστον , (αλλά απλώς κινδυνεύει να πνιγεί εάν συνεχιστεί η ίδια αδυσώπητη πολεμική που δέχεται καθημερινά, εν μέσω βαριών λαϊκών ασμάτων και κακο- πληρωμένων αθλητικών “εισαγγελέων’’). Από αυτούς που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα ζητούμε υπομονή, στήριξη και συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να καλυφθούνε όλες οι μελλοντικές υποχρεώσεις γιατί αυτός είναι ο μόνος σίγουρος και νόμιμος τρόπος…»

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1: Αντίο με… ευρωπαϊκό αέρα!
Σάλκε - ΠΑΟΚ 1-1: Αντίο με… ευρωπαϊκό αέρα!
Football League: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής
Football League: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής
Απορρίφθηκε η αίτηση του Σισέ
Απορρίφθηκε η αίτηση του Σισέ
Μπουρούσης: «Τώρα αρχίζουν όλα»
Μπουρούσης: «Τώρα αρχίζουν όλα»
Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης
Πέθανε ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη
Δημοσίευμα - «βόμβα»: Διαλύεται η Ευρωζώνη και το συγκαλύπτουν!
Δημοσίευμα - «βόμβα»: Διαλύεται η Ευρωζώνη και το συγκαλύπτουν!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα για: Ασίτων ΑΕ
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ΟΦΗ σε μια δύσκολη στιγμή,…
ΟΦΗ: Πρώτη… βόλτα Παπαδόπουλου στο «Γεντί Κουλέ»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης