Ζητά παρέμβαση Παπανδρέου ο Ηρακλής

Ζητά παρέμβαση Παπανδρέου ο Ηρακλής

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, έστειλε όλη η οικογένεια του Ηρακλή, ζητώντας την παρέμβασή του, προκειμένου να μην υποβιβαστεί ο ιστορικός σύλλογος.

Αναλυτικά η επιστολή που υπογράφουν όλοι οι φορείς του Ηρακλή:

«Προς:

Τον αξιότιμο Πρόεδρο της Κυβερνήσεως,
Κ.Γεώργιο Παπανδρέου

Κοινοποίηση:

Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο
Αντιπρόεδρο Κυβερνήσεως και Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο,
Υπουργό Εσωτερικών, κ. Χάρη Καστανίδη,
Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ιωάννη Μαγκριώτη

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Λαμβάνουμε την πρωτοβουλία – και ταυτοχρόνως την εξέχουσα τιμή- να απευθυνθούμε προς το πρόσωπό σας, προκειμένου να ζητήσουμε την προσωπική, καταλυτική παρέμβασή σας στο μέγιστο ζήτημα κατάφωρης αδικίας που υφίσταται ο σύλλογός μας, ο Ηρακλής, από το ένοχο και νοσηρό σύστημα που εδώ και χρόνια παρανόμως έχει αναπτύξει τη δράση του στον ποδοσφαιρικό χώρο της πατρίδας μας.

Και λαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία κύριε Πρωθυπουργέ, καθόσον γνωρίζουμε άριστα τη διακηρυγμένη και από εσάς προσωπικώς βούληση για απόλυτη κάθαρση στο κατεστημένο του κακουργηματικού παρασκηνίου που έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρό μας, έργο το οποίο –με δική σας σαφή εντολή- έχουν κληθεί να επιτελέσουν επί μακρόν διάστημα η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Οργανα του Κράτους και ιδιαιτέρως ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ.Γερουλάνος.

Κι όμως κύριε Πρωθυπουργέ, την ώρα κατά την οποία όλοι οι θεσμικοί φορείς της συντεταγμένης Πολιτείας ακολουθούν την κυβερνητική βούληση για την απόλυτη κάθαρση του ποδοσφαίρου από το σύστημα των «στημένων αγώνων», της διαπλοκής και της παρανομίας, κινητοποιώντας κάθε νομικό μέσο και διαδικασία, η ίδια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει στοχοποιήσει απολύτως και καταφανέστατα τον Ηρακλή, επιλέγοντάς τον ως εξιλαστήριο θύμα, μέσω νομικών πραξικοπημάτων και σοφισμάτων, καταργώντας νόμους, κανονισμούς, θεσμούς και Δικαιοδοτικά Οργανα που η ίδια έχει θεσπίσει.

Κορύφωση του θεσμικού πραξικοπήματος που διενέργησε εις βάρος του Συλλόγου μας η ΕΠΟ, αποτελεί η απόρριψη απόφασης δικαίωσης του Ηρακλή από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαιοδοτικό Οργανό της, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, παράγοντας κορυφαίο νομικό και θεσμικό έκτρωμα, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα ομάδων του συστήματος της διαπλοκής την ώρα κατά την οποία από την εμπεριστατωμένη προανακριτική έρευνα του γνωστού σκανδάλου προκύπτει ότι η ομάδα μας παρέμεινε αμέτοχη και πλήρως αδιάπλοκη.

Κύριε Πρωθυπουργέ, ο ιστορικός Ηρακλής της υπεραιωνόβιας ιστορίας και της πολυδιάστατης εθνικοκοινωνικοπολιτισμικής και αθλητικής προσφοράς στην πατρίδα δεν είναι μόνος στον αγώνα της δικαίωσης. Εχει μαζί του τις χιλιάδες των πιστών φίλων του αλλά και το ηθικό πλεονέκτημα που του προσφέρει η αναγνώριση από το φίλαθλο πανελλήνιο ότι το δίκαιο είναι με το μέρος του.

Κύριε Πρωθυπουργέ, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη βούλησή σας για απόλυτη κάθαρση στον ποδοσφαιρικό χώρο και υπογραμμίζοντας ότι η κάθαρση συνεπάγεται επικράτηση του Δικαίου και συνεπώς δικαίωση του Ηρακλή μας, θεωρούμε ότι η προσωπική παρέμβασή σας θα αποδώσει ισονομία και θα απονείμει δικαιοσύνη ως μία ανώτατη και καταλυτική εξυγιαντική παρέμβαση που θα βάλει φρένο στον κατήφορο της αυθαιρεσίας και της διαπλοκής.

Κύριε Πρωθυπουργέ, σε μία περίοδο κατά την οποία έχετε να διαχειριστείτε έναν τεράστιο όγκο εθνικών ευθυνών και καθοριστικών αποφάσεων για τη βιωσιμότητα και το μέλλον της πατρίδας, η προσπάθειά σας για εξυγίανση του ποδοσφαιρικού χώρου, ο οποίος αποτελεί ίσως και την τελευταία μορφή μαζικού κινήματος στην κοινωνία του σήμερα, είναι ιδιαίτερα σημαντική στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλετε για την ολική δομική αναδιάρθρωση και ανάκαμψη της χώρας.

Με την προσδοκία της καταλυτικής δράσης σας, μετά ιδιαίτερης τιμής

-0-

Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

-Οι-

Πρώην Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώην Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώην Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ. της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Πρώην Πρόεδροι και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

-Οι-

Ολυμπιονίκες του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ

Αθλητές και Αθλήτριες όλων των Τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ

-Οι-

Σύλλογοι Βετεράνων Αθλητών ΗΡΑΚΛΗ

-Οι-

Οργανωμένοι Φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ».

Διαβάστε ακόμα για την απόφαση να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα από την ΠΑΕ Ηρακλής προκειμένου να μπλοκαριστεί η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Super League.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Πλατανιάς: Πόσα λάθη θα συγχωρεθούν ακόμα στον Σιδηρόπουλο;
Πλατανιάς: Πόσα λάθη θα συγχωρεθούν ακόμα στον Σιδηρόπουλο;
Χιμένεθ: «Έπαιξε ρόλο το πέναλτι και η αποβολή»
Χιμένεθ: «Έπαιξε ρόλο το πέναλτι και η αποβολή»
ΑΕΚ: Κάταγμα ο Τσιγκρίνσκι
ΑΕΚ: Κάταγμα ο Τσιγκρίνσκι
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
ΔΕΗ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για «πάγωμα» οφειλών έως 500 ευρώ
ΔΕΗ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για «πάγωμα» οφειλών έως 500 ευρώ
Σημαντική Στήριξη από το Fund της Πειραιώς στη Vyra.com
Σημαντική Στήριξη από το Fund της Πειραιώς στη Vyra.com
Εκτέλεση - σοκ οδηγού ταξί στην Κηφισιά: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η Αστυνομία
Εκτέλεση - σοκ οδηγού ταξί στην Κηφισιά: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η Αστυνομία
Θρίλερ με το άγριο έγκλημα στην Κηφισιά - Ποιος και γιατί πυροβόλησε ταξιτζή στο κεφάλι
Θρίλερ με το άγριο έγκλημα στην Κηφισιά - Ποιος και γιατί πυροβόλησε ταξιτζή στο κεφάλι

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης