Europa League, Ολυμπιακός: «Είμαστε έτοιμοι και ώριμοι», σύμφωνα με τον Μαρτίνεθ

Europa League, Ολυμπιακός: «Είμαστε έτοιμοι και ώριμοι», σύμφωνα με τον Μαρτίνεθ

Europa League: Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι πλέον πιο ώριμος από την πρώτη «μάχη» με την Φράιμπουργκ εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς και υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφώς πιο βελτιωμένοι από το πρώτο ματς με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Ίβηρας μίλησε για:

Το κομμάτι της ατυχίας: «Λοιπόν συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του Στέφαν (σ.σ. "Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ματς"). Όχι τόσο για το παιχνίδι εκείνο αν και συμφωνώ με ότι συνέβη. Αποτελεί παρελθόν το ματς αυτό και από τότε έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ώριμη πλέον. Έτοιμη και ώριμη. Πολύ πιο προσεκτική. Που δεν θα κάνει εύκολα λάθη. Νομίζω ότι είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Το παιχνίδι της ομάδας του: «Είμαστε 11 στον αγωνιστικό χώρο. Για να εξηγήσω γιατί αναφέρθηκα στη φράση αυτή (σ.σ. ο Ισπανός τεχνικός έκανε αναφορά σε φράση του Μαλντίνι) για να νικήσει μία ομάδα χρειάζεται να μην κάνει λάθη, να παίζει με τη δική της ταυτότητα και να παίζει με ωριμότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους. Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών. Πρέπει να κάνεις τον συνδυασμό. Είμαστε έτοιμοι, φιλόδοξοι και να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και να δείξουμε την ταυτότητά μας. Όταν μιλώ για λεπτομέρειες και για ωριμότητα αναφέρομαι και στις συνθήκες. Είναι το κρύο που δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι. Να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κάνουμε το καλύτερο».

Τον Ιμπόρα και την πιθανότητα να παίξει με τριάδα στην άμυνα: «Ποτέ δεν δίνω τις εντεκάδες σε μία συνέντευξη Τύπου. Πρέπει πρώτα να τη μάθουν οι παίκτες. Έχουμε μία ακόμα προπόνηση. Φυσικά και αποτελεί μία εκδοχή. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αλλά μπορεί και όχι. Μία ομάδα πλούσια σε τακτική μπορεί να προσαρμόζεται σε διάφορα συστήματα. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με ονόματα αλλά έχει να κάνει με την ομάδα και την κατάστασή της. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα. Να προσαρμοζόμαστε και να αλλάζουμε τακτική. Το πιο βασικό είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο».

Γιόβετιτς: «Ήμασταν άτυχοι»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ, όπως έδειξε και στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», σύμφωνα με τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος εκπροσώπησε τους «ερυθρόλευκους» στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, ο Μαυροβούνιος μίλησε για:

Την εμπειρία του κόντρα στη Φράιμπουργκ: «Ναι έχω βρεθεί 2 χρόνια στη Γερμανία. Ξέρω πολύ καλά τη Φράιμπουργκ. Είναι πολύ καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Πολύ δυνατή ομάδα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Όμως - όπως δείξαμε στο πρώτο ματς - μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ματς σκόραραν 3 φορές αλλά είχαν ίσως 3 - 4 ευκαιρίες. Ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό».

Τους χαμένους βαθμούς: «Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στο τέλος οι λεπτομέρειες σε βοηθούν να πας στον επόμενο γύρο. Σίγουρα το πρώτο ματς δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς συγκέντρωσης. Όπως είπε ο κόουτς έχουμε προοδεύσει και ωριμάσει πολύ. Αύριο θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί έτσι ώστε να μην αφήσουμε τις λεπτομέρειες να μας χαλάσουν ένα καλό παιχνίδι».



Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Live Streaming το Game 5 των τελικών της Volley League γυναικών
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Live Streaming το Game 5 των τελικών της Volley League γυναικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός ο Χουάντσο, στην Ισπανία για εξετάσεις
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Χάντμπολ: Στον τελικό του EHF European Cup ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή - Ιστορική πρόκριση
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
Αρσεναλ: Ο Αρτέτα συμβουλεύθηκε τον Βενγκέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved