Οι επόμενες ευρωπαϊκές «μάχες» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ «παίζουν» στην COSMOTE TV

Οι επόμενες ευρωπαϊκές «μάχες» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ «παίζουν» στην COSMOTE TV

Στα κανάλια COSMOTE SPORT 8 ακόμα ματς των 2 διοργανώσεων

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «ρίχνονται» στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων των UEFA Europa & Conference League, με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τις προσπάθειές τους. Εκτός από τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν 8 ακόμα παιχνίδια των δύο διοργανώσεων. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και το πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αγώνα.

Οι αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το UEFA Europa League

Την Πέμπτη 5/10 η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει το «δύο στα δύο» κόντρα στον Άγιαξ (COSMOTE SPORT 3HD). Η «Ένωση» προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με σκορ 2-3 κόντρα στην αγγλική Μπράιτον, ενώ ο «Αίαντας» έμεινε ισόπαλος με σκορ 3-3 απέναντι στη Μαρσέιγ. Την ίδια ώρα (19.45), ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Σερβία για να αντιμετωπίσει την Τόπολα (19.45, COSMOTE SPORT 4HD). Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα τους με 2-3 από την Φράιμπουργκ, καλούνται να πάρουν το «διπλό» απέναντι στους Σέρβους, οι οποίοι επίσης ηττήθηκαν από την Γουέστ Χαμ με 3-1 στην 1η αγωνιστική.

Λίγο αργότερα, στις 22.00, θα διεξαχθεί και ο τρίτος αγώνας των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa League, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα (COSMOTE SPORT 6HD). Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ, ενώ οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν με 3-0 από τη Ρεν.   

ΠΑΟΚ εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το UEFA Europa Conference League

Την Πέμπτη 5/10, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην «Τούμπα» την νικήτρια του UEFA Europa League τη σεζόν 2021-22, Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22.00, COSMOTE SPORT 5HD). Στην 1η αγωνιστική, ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε τη νίκη με ανατροπή (2-3), κόντρα στην Ελσίνκι, ενώ η ομάδα της Φρανκφούρτης κέρδισε με 2-1 την Αμπερντίν.

Οι υπόλοιπες μεταδόσεις της COSMOTE TV για UEFA Europa & Conference League

Για την 2η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει και τους αντίπαλους των ελληνικών ομάδων, με τα ματς Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD), Μαρσέιγ-Μπράιτον (19.45, COSMOTE SPORT 7HD) και Βιγιαρεάλ-Ρεν (22.00, COSMOTE SPORT 4HD), καθώς και τα Λίβερπουλ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD & COSMOTE SPORT 4K) και Ρόμα-Σερβέτ (22.00, COSMOTE SPORT 8HD).

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τους αγώνες Αμπερντίν-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), Αστάνα-Βικτόρια Πλζεν (17.30, COSMOTE SPORT 5HD), καθώς και την αναμέτρηση της Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη επί της Λέγκια Βαρσοβίας (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Την Πέμπτη 5/10 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις από τις 18.00, με την εκπομπή «European Football Show Greek Edition» (COSMOTE SPORT 2HD) και τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Σωτήρη Κωσταβάρα και Τόλη Χριστοφοράκη. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με highlights, ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της βραδιάς.

Το «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, θα μεταφέρει τον παλμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα στους τηλεθεατές της COSMOTE TV (Πέμπτη 5/10, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας, τόσο του UEFA Europa League, όσο και του UEFA Europa Conference League.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

Πέμπτη 5/10

UEFA Europa League (Φάση Ομίλων, 2η αγωνιστική)

ΑΕΚ-Άγιαξ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD)

Βιγιαρεάλ-Ρεν (22.00, COSMOTE SPORT 4HD)

Τόπολα-Ολυμπιακός (19.45, COSMOTE SPORT 4HD)

Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός (22.00, COSMOTE SPORT 6HD)

Μαρσέιγ-Μπράιτον (19.45, COSMOTE SPORT 7HD)

Λίβερπουλ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)

Φράιμπουργκ-Γουέστ Χαμ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD)

Ρόμα-Σερβέτ (22.00, COSMOTE SPORT 8HD)

UEFA Europa Conference League (Φάση Ομίλων, 2η αγωνιστική)

Αμπερντίν-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)

Αστάνα-Βικτόρια Πλζεν (17.30, COSMOTE SPORT 5HD)

ΠΑΟΚ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22.00, COSMOTE SPORT 5HD)

Αλκμααρ-Λέγκια Βαρσοβίας (22.00, COSMOTE SPORT 9HD)



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved