Ολυμπιακός-Ναντ: Το παραδέχθηκε ο Μίτσελ - «Με το ένα μάτι στον Παναθηναϊκό»

Ολυμπιακός-Ναντ: Το παραδέχθηκε ο Μίτσελ - «Με το ένα μάτι στον Παναθηναϊκό»

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναντ και παραδέχθηκε πως το μυαλό θα είναι και στο Κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τι είπε ο Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναντ (3/11, 19:45) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας ήδη αποκλειστεί.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά παραδέχθηκε πως το μυαλό θα είναι και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία για το ντέρμπι: «Έχω να προετοιμάσω ένα παιχνίδι που δεν έχουμε βαθμολογικές ελπίδες. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις. Με αυτή την έννοια δεν είχαμε πρόβλημα. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού την Κυριακή. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για την ομάδα».

Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση του αποκλεισμού: «Είναι δύσκολο γιατί όταν ήρθα είχαμε στόχο την πρόκριση. Ήμασταν κοντά μέχρι και το τελευταίο ματς με τη Φράιμπουργκ. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε».

Για το αν είναι ευκαιρία το ματς για τη δουλειά ενόψει της διακοπής: «Είναι ένα προνόμιο, μεγάλη τιμή που προπονώ τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμη και στα φιλικά. Με παρακινεί μία μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό, αυτό μου δίνει δύναμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, σίγουρα θα έχουμε το μάτι μας και στο ματς της Κυριακής. Όλοι οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι τέλεια ευκαιρία να αποδείξουν ότι ο προπονητής έκανε λάθος».

Για το αν η ενδεκάδα η αυριανή βγάζει την ενδεκάδα της Κυριακής : «Θα φοράει την ίδια φανέλα».

Για τη Ναντ: «Η Ναντ είναι σημαντική ομάδα, την είχα αντιμετωπίσει ως προπονητής στη Μαρσέιγ. Θα την αντιμετωπίσουμε με θέληση. Είναι ένας αγώνας πρεστίζ, είναι ομάδα με καλούς παίκτες».

Για το αν είναι ρίσκο η χρήση 11άδας με μικρή χημεία: «Για εμάς μπορεί αύριο να μην έχει βαθμολογική σημασία, αλλά είναι ένα σημαντικό ματς, να τελειώσουμε τη διοργάνωση με καλή εικόνα. Το ότι έχουμε την Κυριακή ντέρμπι είναι απλά μία δικαιολογία. Ο προπονητής πρέπει να κρατάει ισορροπίες, να παίρνει πολλές φορές ρίσκο. Σίγουρα υπάρχουν προτεραιότητες, αλλά δεν σημαίνει πως το αυριανό ματς δεν έχει σημασία».

Από την πλευρά του ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είπε:

«Είμαστε καλά, έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μετά έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Το μυστικό μου είναι πως είμαι ένας παίκτης που πάντα προσπαθώ και δουλεύω. Είμαι εκεί, αλλά τη δουλειά την κάνει όλη η ομάδα. Αυτό που κάνω είναι ότι δεν σταματάω να δουλεύω».

Για το ντέρμπι: «Το ματς της Κυριακής είναι σημαντικό για να αλλάξουμε την κατάσταση. Πρώτα πρέπει να παίξουμε το αυριανό παιχνίδι. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό όσο είμαι εδώ, να αποκλειστούμε από νωρίς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Πρέπει να πάρουμε μία νίκη αύριο και να συνεχίσουμε το ίδιο με την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο πάντα προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο όπως πάντα. Έχω σκοράρει απέναντι στη Ναντ. Είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να προετοιμαστούμε με αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι. Είναι σημαντικό να πάρουμε μία νίκη εκτός έδρας και να μειώσουμε τη διαφορά».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο και το αν θα κληθεί στην εθνική Μαρόκου: «Η λίστα δεν έχει παραδοθεί, υπάρχει πιθανότητα. Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ο κάθε παίκτης το κυνηγάει».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ο Πάσλακ - «Ερυθρόλευκο» μπάσιμο για Ιανουάριο (video)

Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ο Πάσλακ - «Ερυθρόλευκο» μπάσιμο για Ιανουάριο (video)

Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved