Μακ: Η πιο στενάχωρη στιγμή της καριέρας μου ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ

Μακ: Η πιο στενάχωρη στιγμή της καριέρας μου ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα - σοκ από την Έστερσουντ, τους στόχους της νέας σεζόν και τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα.

Ο Μακ τόνισε ότι ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, έδωσε σύνθημα... αντεπίθεσης και οριοθέτησε τους στόχους του δικέφαλου του βορρά.

Αναλυτικά:

Για τον αποκλεισμό-σοκ από την Έστερσουντ: «Είναι πολύ φρέσκο αυτό που έχει συμβεί και εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ακριβώς. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έχει συμβεί. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και εγώ ότι δεν θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη, είναι ίσως η πιο στενάχωρη στιγμή στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, ότι χειρότερο έχει συμβεί, είναι κάτι άσχημο και για εμάς και για όλη την ομάδα, δεν μπορούμε να βρούμε καμιά δικαιολογία γι’αυτό που συνέβη.

Δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε στον κόσμο ή στους ίδιους τους εαυτούς μας. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι’αυτό που συνέβη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα, είναι να το συνειδητοποιήσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά όσο δύσκολο και αν είναι και να βελτιώσουμε την κατάσταση εμείς οι ίδιοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε αυτό που έγινε, είναι να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά αυτή την φορά να το αποδείξουμε στο γήπεδο ότι μπορούμε να το κάνουμε και όχι μόνο στα λόγια».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια: «Το ότι είμαστε εκτός Ευρώπης είναι ένα γεγονός, οπότε το μόνο που απομένει είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο, να τους φέρουμε όλους δίπλα μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι δικιά μας η ευθύνη και εμείς πρέπει να τρέξουμε αυτή την κατάσταση».

Για αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ: «Είχαμε συνηθίσει ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Ευρώπη και τώρα δεν θα είμαστε στους ομίλους, είναι πολύ φρέσκο αυτό, είναι δύσκολο να μιλάς και να προσπαθείς να το διαχειριστείς. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να επικεντρωθούμε στον πρωτάθλημα και το κύπελλο, να δώσουμε όλη μας την ενέργεια εκεί, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που υπάρχει απογοήτευση, πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι εμείς οι παίκτες έχουμε συναισθήματα, είναι λογικό να είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι, είναι δύσκολο και για εμάς, οπότε πρέπει να βρεις ενέργεια σε τέτοιες περιπτώσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να κάνεις αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και δεν είναι εύκολη η δουλειά του ποδοσφαιριστή όσο φαντάζει σε αυτούς που δεν έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, πρέπει να βρούμε την δύναμη και να παλέψουμε για τους στόχους μας, αρχή με το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα».

Για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα που θα είναι το πρώτο χωρίς κόσμο στην Τούμπα: «Δυστυχώς είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες συνθήκες γιατί σχεδόν κάθε χρόνο, ξεκινάμε την χρονιά με κάποια τιμωρία, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας, ξεκινώντας από την Κυριακή κόντρα στην Κέρκυρα, ώστε να δώσουμε ότι έχουμε για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved