Χιμένεθ: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε»

Χιμένεθ: «Μπορούμε να ονειρευόμαστε»

Πρωτεργάτης του θριάμβου της ΑΕΚ επί της Μπριζ ο Μανόλο Χιμένεθ, δεν έκρυψε τη χαρά και την υπερηφάνεια του.

Τόνισε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα και μίλησε για την αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι κατανοεί την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Στην Ισπανία έχουμε ένα ρητό: Πρέπει να έχεις πολλά ρούχα στη ντουλάπα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε πολλές λύσεις στο ρόστερ. Αν έλθει κάτι καλό, τότε ακόμα καλύτερα. Η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια, χτίζει ένα καινούριο γήπεδο. Εγώ θέλω τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στη στελέχωση του ρόστερ, όμως μπορώ να κατανοήσω την κατάσταση.

Ο κ. Μελισσανίδης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά. Μου λέει ότι με εκτιμάει κι εγώ νοιώθω το ίδιο. Οσο κερδίζουμε δεν υπάρχει πρόβλημα!

Απλώς συνεχίζουμε τη δουλειά, την προσπάθεια για βελτίωση και την αναζήτηση λύσεων όπου υπάρχουν προβλήματα. Πρέπει να παραμείνουμε φιλόδοξοι και να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σε τρεις μέρες έχουμε αγώνα πρωταθλήματος (με ΠΑΣ Γιάννινα) και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε φιλόδοξοι.

Εγώ δεν θα φώναζα «Αραούχο» γιατί θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τους ποδοσφαιριστές μου. Θα πρέπει να γίνουν καλά οι δικοί μας επιθετικοί που βρίσκονται εκτός αυτή τη στιγμή. Σήμερα είδατε ότι ο Κλωναρίδης μπορεί να κάνει τη δουλειά που έκανε κι ο Αραούχο.

Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ό,τι λέω πάντα: να δείξουμε τη φιλοδοξία και την υπερηφάνεια μας.

Μου αρέσει να πειράζω τον Σιμόες λέγοντάς του ότι ο Κασεμίρο στη Ρεάλ δεν παίζει μόνο άμυνα, σκοράρει κιόλας. Ισως να... τσίμπησε από αυτό και σήμερα είδαμε δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι. Τού αξίζει γιατί είναι ένας επαγγελματίας που θυσιάζεται για την ομάδα.

Ολοι μαζί μπορούμε να ονειρευόμαστε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα. Ολα όσα θέλουμε, μπορούμε να τα πετύχουμε μέσα από τη δουλειά. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένοιωσα ότι βρίσκομαι στο ισπανικό πρωτάθλημα, με δύο μεγάλες ομάδες και το ενθουσιώδες κοινό. Ακόμα κι οι διαιτητές ήταν Ισπανοί!»



Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Φώτης Ιωαννίδης: Το μήνυμα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved