Λουτσέσκου: «Άλλος φταίει, όχι οι παίκτες»

Λουτσέσκου: «Άλλος φταίει, όχι οι παίκτες»

Αιχμές για την φυσική κατάσταση του ΠΑΟΚ άφησε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τον αποκλεισμό - ντροπή από την Έστερσουντ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας 2-0 από την σουηδική ομάδα, που έφερε και τον αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων», τόνισε πως οι παίκτες του δεν είχαν καλή φυσική κατάσταση, ενώ μίλησε και για την επόμενη… μέρα.

«Είναι η χειρότερη κατάσταση για εμάς και για εμένα, είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο. Δεν περιμέναμε να χάσουμε την πρόκριση. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Έστερσουντ κυριάρχησε, είχε περισσότερη δύναμη και ενέργεια. Το λάθος μας ήταν πως όταν κερδίζαμε τη μπάλα, τη χάναμε αμέσως. Τις στιγμές που κρατήσαμε τη μπάλα κάναμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Το πρώτο γκολ χάλασε τα σχέδια μας, είχαμε κακή τύχη γιατί ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ. Έδωσε όμως μεγαλύτερη επιθετικότητα στην Έστερσουντ. Δύο γκολ που δεχτήκαμε με τον ίδιο τρόπο χωρίς να έχουμε ενέργεια να σταματήσουμε τα σουτ. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά από αύριο πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση».

Παράλληλα, ο Ρουμάνος μίλησε ακόμα και για:

Το τι οδήγησε στον αποκλεισμό: «Το είπα ξεκάθαρα, το κομμάτι της φυσικής κατάστασης τους έδωσε δύναμη και ενέργεια να αντιδρούν οδηγώντας μας να χάνουμε τη μπάλα».

Την κακή νοοτροπία που έδειξε η ομάδα: «Είναι θέμα της φιλοσοφίας μου, αλλά δεν είναι κάτι που μπορείς να πας από τη μία μέρα στην άλλη. Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα όταν έπαιζε εκτός έδρας. Κάποιες στιγμές, όταν ήταν στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης, μπορούσε να το ελέγξει με την ποιότητα του. Δεν είναι δικαιολογία αυτό που λέω, αλλά η πραγματικότητα».

Το πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα: «Δε θέλω να κάνω σύγκριση, απλά η αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη σε φυσική κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, έχοντας τις 9-10 μέρες να δουλέψουμε. Από εδώ και πέρα, θα έχουμε λιγότερα παιχνίδια για να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και θα προσπαθήσουμε για αυτό».

Το αν λείπουν προσωπικότητες: «Συμφωνώ πως είναι πρώτα απ’ όλα δική μου ευθύνη για να το διαχειριστώ όλο αυτό. Όταν η ομάδα έχει θετικά αποτελέσματα έχει και αυτοπεποίθηση. Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα τα πάντα μπορούν να διαλυθούν. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος και στη συνέχεια οι παίκτες για να βρούμε λύσεις».

Την αλλαγή του Μπίσεσβαρ: «Η πραγματικότητα ήταν πως από την αρχή χάσαμε το κέντρο. Ο Μπίσεσβαρ έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Χρειαζόμουν έναν παίκτη να τρέξει περισσότερο καθώς εκείνη τη στιγμή ο Μπίσεσβαρ είχε κουραστεί».

Το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για όλους εμάς είναι δύσκολη στιγμή. Αλλά δεν είναι η στιγμή για να κρίνουμε τους παίκτες. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Το λάθος είναι άλλου».



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved