Σαν Χοσέ: «Το καλύτερο για να περάσουμε»

Σαν Χοσέ: «Το καλύτερο για να περάσουμε»

Ο Μικέλ Σαν Χοσέ μίλησε αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και τόνισε πως άπαντες στη Μπιλμπάο περιμένουν δυο δύσκολες «μάχες» με τον Παναθηναϊκό, είναι όμως έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Ενας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με περισσότερες από 200 συμμετοχές με τους Βάσκους, διεθνής με την Ισπανία και πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Νέων με τους «ροχιμπλάνκος», μιλά αποκλειστικά στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τις «μάχες» της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό. Ο Μικέλ Σαν Χοσέ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στη Λίβερπουλ και ανήκει στη Μπιλμπάο από το 2010, έχοντας φτάσει μαζί της ως τον τελικό του Europa League το 2012, μίλησε με μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, πλην όμως υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να έρθει στην Αθήνα για τη νίκη. Ο 28χρονος Βάσκος αμυντικός χαφ ξεκαθάρισε πως στην ομάδα του περιμένουν δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι στο «Τριφύλλι», μια «καυτή» ατμόσφαιρα στην Αθήνα και δυο αρκετά καλά ματς τα οποία θα καθορίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Σαν Χοσέ παράλληλα αναφέρθηκε και σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που γνωρίζει, τόνισε πως τα τελευταία 24ωρα άρχισε η ανάλυση των «πράσινων» από τον Κούκο Θιγάντα προς τους ποδοσφαιριστές του, ενώ υπογράμμισε πως η Μπιλμπάο δεν… ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι θα δώσει τη ρεβάνς στο «Σαν Μαμές» αφού θα προετοιμαστεί για τη νίκη και στα δυο παιχνίδια, έτσι ώστε αυτή να είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση και θα βρεθεί στα γκρουπς της διοργάνωσης.

Διαβάστε τη χορταστική συνέντευξη του Μικέλ Σαν Χοσέ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»…

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό όταν έμαθες πως κληρωθήκατε με τον Παναθηναϊκό στα play off του Europa League;

«Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη σκέψη για να σας πω την αλήθεια. Όλοι ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, με μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που καταλάβαμε με την κλήρωση, είναι πως έγινε δύσκολο για εμάς να πάμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε, θα βρούμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε εμείς αυτοί που θα βρεθούν στα play off του Europa League».

Γνωρίζεις κάποια πράγματα για τον Παναθηναϊκό; Σας έχει μιλήσει καθόλου για την ελληνική ομάδα ο κόουτς Θιγάντα;

«Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν ξέρουμε πολλά και δεν έχουμε πει πολλά, γιατί στις προηγούμενες προπονήσεις επικεντρωθήκαμε πολύ στο παιχνίδι που είχαμε με την Αλαβές το Σάββατο, έναν τελικό εδώ στο βασκικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην μας έχει αναλύσει αρκετά πράγματα για τον Παναθηναϊκό ακόμα. Προσωπικά γνωρίζω σαν ποδοσφαιριστή τον Ζέκα, που είναι κι αρχηγός της ομάδας από όσο ξέρω, τον Μολίνς που είναι ο επιθετικός τους και έχει σκοράρει αρκετές φορές τώρα στην προετοιμασία, τον Λουτσιάνο που έπαιζε πέρσι στην Ισπανία. Γνωρίζω σαν παίκτη και τον Μπεργκ, αλλά νομίζω πως πλέον έχει φύγει από την ομάδα. Γενικά έχει καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός…»

Πιστεύεις πως είναι πλεονέκτημα για εσάς το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στο «Σαν Μαμές»;

«Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό. Αρκετές φορές έχουμε παίξει αντίθετα, αλλά δεν είχε καμία σημασία το ότι δώσαμε τη ρεβάνς στην έδρα του αντιπάλου. Συνήθως λένε πως είναι καλύτερα να παίζουμε τους επαναληπτικούς στο «Σαν Μαμές», όμως, αυτό δεν θα έχει καμία σημασία αν εμείς δεν είμαστε έτοιμοι και στα δυο παιχνίδια. Είμαστε δυο καλές ομάδες, νομίζω πως κι οι δυο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ο καθένας για το κλαμπ του. Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα, να είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στο γήπεδο γιατί ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός θα μας βάλει δύσκολα. Θα είναι 180 λεπτά αρκετά σημαντικά και για τις δυο ομάδες και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο βαθμό».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Παναθηναϊκός AKTOR: Το ΟΑΚΑ άφησε με ανοιχτό το στόμα τον Ντόντσιτς!
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved