«Θρίλερ» σε Γαλλία και Βέλγιο, νίκες για Άγιαξ και Θέλτα

«Θρίλερ» σε Γαλλία και Βέλγιο, νίκες για Άγιαξ και Θέλτα

Η Λιόν ανέτρψε στα τελευταία επτά λεπτά το εις βάρος της 1-0 από την Μπεσίκτας, ενώ η Άντερλεχτ ισοφάρισε στην έδρα της την Γιουνάιτεντ στο 86' ο λεπτό διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο Άγιαξ κέρδισε με 2-0 την Σάλκε, ενώ η Θέλτα με 3-2 την Γκενκ. 

Σασπένς και θέαμα είχαν οι πρώτοι προημιτελικοί του Europa League. Η Λιόν κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε δύο λεπτά το 0-1 της Μπεσίκτας, ενώ η Άντερλεχτ κατάφερε να στερήσει τη νίκη της Γιουνάιτεντ. Η Θέλτα καρδιοχτύπησε, όμως τελικά πήρε με 3-2 την Άντερλεχτ, ενώ ο Άγιαξ έχει το καλύτερο σκορ των πρώτων προημιτελικών, αφού το 2-0 επί της Σάλκες του δίνει πλεονέκτημα. 

Λιόν - Μπεσίκτας 2-1

Ο αγώνας της Λιόν με την Μπεσίκτας ξεκίνησε με καθυστέρηση εξαιτίας επεισοδίων των οπαδών των δύο ομάδων, αφού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιράτησε πανικός.

Οι Τούρκοι ευτλύχησαν να προηγηθούν με τον Μπάμπελ στο 15 και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το 83ο λεπτό, όταν ο Τολισό ισοφάρισε. Σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα ο Μορέλ έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στους Γάλλους, σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξή του ο αγωνιστικός χώρος θύμιζει συναυλία με παρέες που παίζουν ξύλο. 

Άγιαξ - Σάλκε 2-0 

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν οι Ολλανδοί στο Άμστερνταμ, αφού το 2-0 τους δίνει περισσότερες πιθανότητες από τους Γερμανούς, όμως υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά οπότε η Σάλκε ακόμα διατηρεί τις ελπίδες της.  

Ο Άγιαξ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κλάασεν στο 23ο λεπτό. Οι Ολλανδοί φάνηκαν πιο ικανοί και τυχεροί από την Σάλκε κι έτσι στο 52' διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο παίκτη.  

Θέλτα - Γκενκ 3-2 

Τρομερός αγώνας διεξήχθη στο Βίγκο, ανάμεσα στην Θέλτα και την Γκενκ, με τους Ισπανούς να παίρνουν τελικά δύσκολη νίκη.  

Η Γκενκ αιφνιδίασε την αντίπαλό της με γκολ του Μποέτιους στο 10ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Σίστο, ενώ στο 18' ο Άθπαθ έκανε το 2-1. Η Θέλτα δεν σταμάτησε την πολιορκία και στο 38' διαμόρφωσε το 3-2 με τον Γκουιντέτι.  

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πιο κλειστά με την Γκενκ να μειώνει με γκολ του Μπάφετ στο 67' σε 3-2. 

Άντερλεχτ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 

Ένα τέρμα του Ντεντόνκερ έβαλε στο 86' την Άντερλεχτ ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.  

Οι Βέλγοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μικιταριάν στο 37ο λεπτό, όμως οι προσπάθειές τους να ισοφαρίσουν και να αφήσουν ανοιχτή τη ρεβάνς της Αγγλίας «καρποφόρησαν» στο 86'. 

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν την επόμενη Πέμπτη, 20/4 στις έδρες των Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, Γκενκ, Σάλκε και Μπεσίκτας. 


All Goals & Highlights HD - Lyon 2-1 Besiktas... από smoki-bobi
Anderlecht Vs Manchester United 1-1 All Goals... από footballderby
All Goals HD - Ajax 2-0 Schalke 04 13.04.2017 HD από jason-pitt1
All & Goals & Highlights - Celta Vigo 3-2... από footballtvvideos


Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved