Πετράκης: «Μεγάλη ψυχή»

Πετράκης: «Μεγάλη ψυχή»

Ανακουφισμένος… από την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση απέναντι στην Οντ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Ηπείρου, μετά το τέλος του επαναληπτικού στην Νορβηγία, στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στην παράταση, όταν η Οντ έδειχνε πως είχε το… μομέντουμ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος κόουτς μίλησε για:

Το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας καθώς καταφέραμε στην πρώτη παρουσία μας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Europa League να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια καταρχήν στους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, αλλά και τους συνεργάτες που καταβάλλουν καθημερινά πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε στην κατάσταση που πρέπει. Επίσης, να συγχαρώ τον κόσμο του ΠΑΣ που ήρθε τόσο μακριά για να μας ενισχύσει και να μας συμπαρασταθεί.

Η πρόκριση αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι παίζαμε με μια πιο έμπειρη από μας ομάδα, που πέρσι αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή πριν τους ομίλους, μια ομάδα που είχε περίπου 20 παιχνίδια στα πόδια της σε αντίθεση με μας που σήμερα ήταν μόλις το τρίτο, δύο με την Οντ και ένα φιλικό».

Το αγωνιστικό κομμάτι: «Παρότι είχαμε καλή εικόνα και αγωνιστική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, δυστυχώς μας αποσυντόνισε το πέναλτι και μας έβγαλε εκτός ρυθμού για κάποια λεπτά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας ως ομάδα. Σε αυτό το διάστημα η Οντ έδειξε σπουδαίες αρετές σαν ομάδα, κατάφερε και πέτυχε και δεύτερο γκολ και είχε ευκαιρίες να πετύχει και ακόμα κι άλλα γκολ. Το πράγμα έγειρε εναντίον μας με το τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και το πλεονέκτημα πήγε στον αντίπαλο.

Η πρόκριση μας γίνεται από αυτό ακόμα πιο σπουδαία γιατί οι παίκτες έδειξαν μεγάλη ψυχή και μας βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που μπήκαν. Στην παράταση ήμασταν εμείς αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε το γκολ, είχαμε δοκάρι και είχαμε κι ακόμα κι άλλες ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ. Θέλω να πω ότι δεν γίναμε σπουδαίοι από τη μία μέρα στην άλλη. Παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, είχα τονίσει ότι θα έχουμε πολλές δυσκολίες στο σημερινό παιχνίδι και δυστυχώς επαληθεύτηκα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα θα έχει συνέχεια και θα γίνουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Οντ και του Σίεν για την φιλοξενία και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved