Ντιναμό Μόσχας – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Ντιναμό Μόσχας – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsports την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Ντιναμό στη Μόσχα, για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Αν και ηττήθηκε, ο Παναθηναϊκός είχε σχετικά καλή απόδοση στη Μόσχα κόντρα στη Ντιναμό. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα, ωστόσο, κάποια λάθη στην άμυνα κόστισαν και έφεραν το 2-1 για τη Ντιναμό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ 7: Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μετά από καιρού, έκανε αρκετά καλή εμφάνιση. Ο έμπειρος πορτιέρο δεν ευθύνεται στα δυο γκολ που δέχεται, ενώ είχε τρεις τουλάχιστον επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα μέσα στο ματς.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 7: Βελτιωμένος σε σχέση με το τελευταίο ευρωπαϊκό του ματς. Ο νεαρός αμυντικός την ημέρα που έγινε γνωστό πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, είχε αρκετά καλή απόδοση, απέφυγε τα ατομικά λάθη και βοήθησε τόσο ως στόπερ όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

ΝΑΝΟ 7: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλά ανεβάσματα, βοήθησε πολύ την ομάδα και από τα πόδια του φεύγει η ασίστ για το κεφάλι του Μπεργκ και το γκολ του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο μέρος με τα λάθη της άμυνας βρέθηκε κι αυτός σε δύσκολη θέση, αν και δοκίμασε να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά. Είχε κάποια μικροπροβλήματα με τον Ιόνοβ.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΣΙΛΝΤΕΝΦΕΛΝΤ 7: Σταθερότατος ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, καθάρισε όλες τις φάσεις και έχασε σε ελάχιστες περιπτώσεις τον Κουράνι. Θα μπορούσε να έχει πιο έγκυρη τοποθέτηση στα γκολ των Ρώσων, αν και στο πρώτο υπάρχει μεγάλη δόση τύχης υπέρ των γηπεδούχων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ 6: Ξεκίνησε ορεξάτος, έδωσε μάχες και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Από τη στιγμή που περιόρισε τον Ζιρκόφ, έπεσε στην πλευρά του κι ο Βαλμπουενά και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Δίκαια αντικαταστάθηκε αφού φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΕΝΤΕΣ 6: Ως το 61’ του αγώνα ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός αμυντικός μέσος βοήθησε πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στο να οργανωθεί σωστά η μεσοαμυντική διάταξη της ομάδας. Στο 61’, όμως, κάνει λάθος ανεπίτρεπτο για την κλάση του και φορτώνει την ομάδα με το δεύτερο γκολ της Ντιναμό.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ 6: Καλό ανασταλτικά το παιχνίδι του Έλληνα άσου, κακό όμως στο επιθετικό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση, ο Αναστασίου ήξερε πως από τον Λαγό δεν μπορούσε να περιμένει πολλά στη δημιουργία. Θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερες επιλογές στις μεταβιβάσεις, και καλύτερο τελείωμα στο σουτ που επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ 6: Χάθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο νεαρός Έλληνας χαφ. Σε ρόλο δεξιού μέσου δεν μπόρεσε να συμβάλει τόσο στην ανασταλτική λειτουργία, ήταν καλός στις μεταβιβάσεις αλλά θα μπορούσε να μπει πιο δυνατά σε κάποιες φάσεις και να βοηθήσει την ομάδα να κάνει έξτρα κατοχές σε κατάσταση αντεπίθεσης.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ 8: Έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι την κλάση του. Κόντρα σε δυο θηριώδης στόπερ πήρε το 90% των πρώτων πασών που έρχονταν από την άμυνα, ενώ ήταν εξαιρετικός στο να κρατάει τη μπάλα και να «σπάει» το παιχνίδι της ομάδας. Στο γκολ που πετυχαίνει, φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ποιοτικός φορ και πόσο δεινός εκτελεστής είναι.

ΕΜΙΡ ΜΠΑΪΡΑΜΙ 6: Μπορούσε να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ήταν καλός σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε όμως να είναι κι εξαιρετικός αν δεν… κολλούσε σε κάποιες φάσεις. Όπως αυτή του 44’ όταν ο Μπεργκ τον έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα κι αυτός έκανε τραγικό τελείωμα για την ποιότητά του, σπαταλώντας την ευκαιρία να βάλει τον Παναθηναϊκό με δυο γκολ μπροστά.

ΜΛΑΝΤΕΝ ΠΕΤΡΙΤΣ 6: Ήταν φανερή η έλλειψη έκρηξης του Κροάτη επιθετικού. Ενώ είχε τις σωστές επιλογές, καλές εμπνεύσεις και θετικές κινήσεις, φάνηκε να μην τον βοηθάει η ταχύτητα που πλέον δεν υπάρχει και η φρεσκάδα που φαίνεται να τον έχει εγκαταλείψει. Θα μπορούσε να έχει δώσει καλύτερες τελικές πάσες ή και να σκοράρει στο καλό σουτ που είχε στην αρχή του δεύτερου μέρους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ 7: Πολύ καλός ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός στο διάστημα που αγωνίστηκε, από το 55’ και μετά. Περιόρισε αισθητά την κινητικότητα του Κουράνι, ενώ βγήκε πολλές φορές στα άκρα για να καλύψει τρύπες που είχαν δημιουργηθεί.

ΒΙΚΤΩΡ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ 6: Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί γρήγορα στο ματς, έτσι ώστε να βοηθήσει με την ταχύτητά του. Βγήκε κάποιες φορές στην κόντρα, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να δώσει σωστές πάσες ή να κάνει καλό τελείωμα.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΡΑΝΙΤΣ - : Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.



ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved