Ράγιος στο Onsports: «Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά» (video)

Ράγιος στο Onsports: «Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά» (video)

Ξέρει τον ΠΑΟΚ και τη δυναμική της έδρας του καλά ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος ως παίκτης της Μακάμπι Χάιφα μίλησε στο Onsports, τονίζοντας πως η ομάδα του θα διεκδικήσει αποτέλεσμα την Πέμπτη.

Ο Ισπανός μέσος μετά από δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης μετακόμισε στο Ισραήλ, όπου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Μακάμπι έχει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, με έξι γκολ ως τώρα. Ο 27χρονος άσος γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ, δεν τον τρομάζει αλλά τον εξιτάρει η γεμάτη Τούμπα και δηλώνει στο Onsports πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά... Οσο για τον Αστέρα, τον παρακολουθεί και θεωρεί ότι θα βρει τον δρόμο του φέτος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Ρούμπεν, επιστρέφεις στην Ελλάδα μετά από πέντε μήνες για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, σαν παίκτης της Μακάμπι Χάιφα πλέον. Πως νιώθεις;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα, καθώς πέρασα δύο σπουδαία χρόνια, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα χαρώ να τους ξαναδώ».

Πέρυσι έπαιξες έξι φορές ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Η ομάδα έχει αλλάξει, αλλά έχεις μιλήσει στους συμπαίκτες σου για τον ΠΑΟΚ;

«Ξέρω την ομάδα και έχω πει στο τεχνικό επιτελείο της Μακάμπι κάποια πράγματα».

Πιστεύεις ότι η Μακάμπι μπορεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο με καλούς παίκτες και έναν απίστευτο κόσμο, που θα βοηθήσει πολύ. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Εξάλλου, πάντα παίζουμε για τη νίκη».

Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θεωρείς πιο επικίνδυνο;

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και δεν κοιτάμε τους παίκτες ξεχωριστά».

Ο ΠΑΟΚ τελικά θα έχει την στήριξη των οπαδών του στο παιχνίδι. Πιστεύεις πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα επηρεάσει τη Μακάμπι;

«Η καλύτερη είδηση που μπορούσαμε να έχουμε είναι ότι το γήπεδο θα έχει κόσμο, γιατί δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς. Μπορώ να πω πως νιώθεις ιδιαίτερα όταν παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμο και ειδικά τόσο καταπληκτικό όσο του ΠΑΟΚ.

Εχεις μιλήσει με τον παλιό συμπαίκτη σου, τον Σανθ Χακόμπο γι’ αυτό το παιχνίδι;

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για το παιχνίδι. Είχαμε παιχνίδια πρωταθλήματος κι έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αλλά θα μιλήσουμε πριν το ματς».

Ποιος είναι ο στόχος της Μακάμπι στους ομίλους του Europa League; Πιστεύεις ότι μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση;

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να τα απολαύσουμε και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμού μπορούμε. Βέβαια, πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε τις δυνάμεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Το περασμένο καλοκαίρι, έφυγες από τον Αστέρα για τη Μακάμπι και τα πας καλά στο Ισραήλ. Είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο εκεί σε σχέση με την Ελλάδα;

«Στο Ισραήλ έχει καλές ομάδες με καλούς παίκτες. Μέχρι τώρα έχουμε αγωνιστεί με ομάδες που κλείνονται στην άμυνα και προσπαθούν να απειλήσουν σε λίγες περιπτώσεις. Δεν έχει πολλές διαφορές από το ελληνικό πρωτάθλημα».

Παρακολουθείς το ελληνικό πρωτάθλημα και την πορεία του Αστέρα; Θεωρείς ότι ο Αστέρας μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία της περσινής σεζόν;

«Μου αρέσει να βλέπω τα παιχνίδια στην Ελλάδα, γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτούς και τον Αστέρα. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει η αρνητική δυναμική που έχει. Είναι δύσκολο να ξεπεράσει την περσινή χρονιά, αλλά τα ρεκόρ είναι για να σπάνε... Μπορεί να φτάσε πάλι ως τον τελικό Κυπέλλου και να διεκδικήσει μια καλή θέση στη βαθμολογία».

Οι οπαδοί του Αστέρα δεν ξεχνούν την προσφορά σου και θα ήθελαν να σε ξαναδούν στην Τρίπολη. Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να επιστρέψεις στον Αστέρα;

«Πέρασα δύο χρόνια στην Τρίπολη που ήταν υπέροχα και έχω καλές αναμνήσεις από την πόλη και τους οπαδούς. Εχω φίλους εκεί που τους εύχομαι τα καλύτερα, ενώ θέλω η ομάδα να προοδεύει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά θα ήταν μεγάλη χαρά να δω ξανά τους φίλους μου στην ομάδα, καθώς όλοι στην ομάδα μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά».

Ράγιος στο Onsports: «Μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά» (video)



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved