Conference League, ΠΑΟΚ-Χαρτς: Αποφασισμένος ο Λουτσέσκου - «Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»
Intime

Conference League, ΠΑΟΚ-Χαρτς: Αποφασισμένος ο Λουτσέσκου - «Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Conference League: Ο ΠΑΟΚ ξέρει τους κινδύνους που κρύβει η ρεβάνς με την Χαρτς, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε σίγουρος για την αποφασιστικότητα που θα βγάλουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς στην Τούμπα και στάθηκε στη βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα του, αναφέρθηκε στους κινδύνους που κρύβει το ματς, αλλά την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος μίλησε για:

Το αν υπάρχει σιγουριά για την πρόκριση: «Ανησυχώ όσο πρέπει να ανησυχώ πριν από ένα παιχνίδι πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι, όσον αφορά την προετοιμασία. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Μπορώ να πω ότι ανησυχώ, αλλά από την άλλη έχουμε βελτιωθεί και έχουμε δείξει αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, όπως και συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Το τι άλλαξε στην ψυχολογία της ομάδας: «Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε. Αν θέλουμε να πάμε πίσω, πρέπει να δούμε όλη τη σεζόν και πώς εξελίχθηκε. Φέτος δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν διαφορετική νοοτροπία και προσωπικότητα φέτος. Έχουμε παίκτες με διαφορετικά στοιχεία. Ένας άλλος παράγοντας είναι πως έχουμε ένα γκρουπ που είναι πιο έτοιμο. Φέτος, οι νέοι ποδοσφαιριστές μας έχουν πιο πολλές εμπειρίες, οπότε είναι πιο εύκολο να υπάρχει ομοιογένεια. Δεν μπορείς να χτίσεις σπίτι, ξεκινώντας από την οροφή. Όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζονται χρόνο για να πετύχουν. Πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου για να γίνεις καλύτερος. Όταν έχει όλα αυτά, αποκτάς ψυχολογία. Θέλαμε να εστιάσουμε στην καλή ψυχολογία και το καλό κλίμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς από την προετοιμασία είχαμε καλή ενέργεια».

Το αν ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη πίεση μετά το πρώτο ματς: «Πιστεύω ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πίεση. Όταν πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι και διακυβεύεται η πρόκριση, έχεις πίεση. Έχεις πίεση όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Η ομάδα που κέρδισε μπορεί να έχει πίεση γιατί πρέπει να διατηρήσει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω ποια ομάδα θα έχει μεγαλύτερη πίεση. Εμείς βάζουμε πίεση στον εαυτό μας, γιατί θέλουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Το ότι έχουμε σκορ πρόκρισης, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίεση είτε στον έναν είτε στον άλλον».

Το αν πιστεύει ότι η πρόκριση έχει κριθεί: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μας πιστεύει ότι έχουμε πάρει την πρόκριση. Πιστεύω ότι έχουμε μεγάλη αποφασιστικότητα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της Χαρτς, μπορεί να αλλάξει, αλλά έχουν μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Ξέρουμε τους κινδύνους. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Πρέπει να είσαι σωστός με το ποδόσφαιρο για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Την αποχώρηση του Νάρεϊ και πώς θα καλυφθεί η απουσία του: «Έχουμε ένα παιχνίδι, το αυριανό, εστιάζω σε αυτό. Έχω τέσσερις ποδοσφαιριστές και είναι αρκετοί. Θα πάμε σε αυτή τη μάχη με αυτούς που έχουμε».

Το αν υπάρχει ικανοποίηση για τα όσα πέτυχε μέχρι στιγμής φέτος: «Δεν είναι ένα άτομο που κάνει τη δουλειά. Υπάρχουν πολλά άτομα που κάνουν τη δουλειά για να πετύχουμε. Όλοι είχαν μια συμβολή για να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Η καλή ατμόσφαιρα μας έχει φέρει αυτοπεποίθηση. Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας. Επιμένω ότι η δουλειά πρέπει να συνεχίζεται σε κάθε αγώνα. Πρέπει να πιέζουμε τους αντιπάλους μας να κάνουν λάθη. Είναι μια περίπλοκη διαδικασία το να επικεντρώνεσαι συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε».

Ζίβκοβιτς: «Είναι υπέροχο να παίζεις στην Τούμπα»

Στη δύναμη που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ομάδα όταν αγωνίζεται στην Τούμπα στάθηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου, όπου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Είναι εύκολο να το συζητάμε, αλλά δεν είναι εύκολο να φτάσεις εκεί (σ.σ εννοείς στους ομίλους). Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 200%. Προτεραιότητά μας είναι να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια μίλησε για:

Το ότι τα γκολ του φέρνουν προκρίσεις και τι σημαίνουν για τον ίδιο: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρω και παίζω καλά. Χωρίς τους συμπαίκτες μου, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου. Πρέπει να τονίσουμε πως όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Πρέπει να κερδίσουμε αύριο για να έρθει η πρόκριση. Τώρα παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε ένα προβάδισμα, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη, που θα δώσει την πρόκριση».

Το τι περιμένει από την Χαρτς: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς και πώς θα πάρουμε την πρόκριση».

Το τι πρέπει να πάρει η Χαρτς από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που παίζω στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στον κόσμο μας. Το να παίζουμε στην Τούμπα είναι πάντα φανταστικό. Θα το διαπιστώσετε αύριο πόσο υπέροχο είναι να παίζεις εδώ. Είναι δύσκολο να παίζεις εδώ ως αντίπαλος».

Το αν άλλαξε ο ρόλος του στον αγωνιστικό χώρο: «Έχει δεν αλλάξει κάτι στο ρόλο μου. Φέτος είχα περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρω, με βοήθησαν οι συγκυρίες. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου».

Το αν σκέφτεται την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να επικεντρωθώ στο παιχνίδι, να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω πολύ αυτή την πρόκριση για όλο το κλαμπ κι εμένα. Όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε γι’ αυτό».



Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved