Conference League: «Κόλλησε» στην επίθεση ο ΠΑΟΚ | «Λευκό» 0-0 με Μπεϊτάρ στην Τούμπα

Conference League: «Κόλλησε» στην επίθεση ο ΠΑΟΚ | «Λευκό» 0-0 με Μπεϊτάρ στην Τούμπα

Conference League: Τις… ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση απώλεσε ο ΠΑΟΚ, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα σεζόν έδειξε να… ταλαιπωρείται από τα ίδια προβλήματα με την περσινή σεζόν, καθώς δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν είχε πολλές εναλλακτικές στο παιχνίδι της Μπεϊτάρ με προσήλωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα να τα… παίζει όλα για όλα στη ρεβάνς της Ιερουσαλήμ.

Το «συγκρότημα» του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε πέναλτι στο 12’ με τον Σβαμπ να μην μπορεί να νικήσει τον Σίλβα, με αποτέλεσμα να χάσει το… πλεονέκτημα της «καυτής» Τούμπας και της δυναμικής στήριξης από τον κόσμο του.

Πίεση από την αρχή

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άσκησε μεγάλη πίεση και κατάφερε να βρεθεί μία… ανάσα από την επίτευξη του πρώτου στόχου, το γρήγορο γκολ. Στο 9ο λεπτό ο Γκότλιβ «γκρέμισε» τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, αλλά στο 12’ ο Σβαμπ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σίλβα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να το κάνει με μακρινά σουτ, στο 15’ με τον Τάισον, στο 39’ με τον Σβαμπ και στο 45’ με τον Μπάμπα, χωρίς ωστόσο να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αντίθετα, η Μπεϊτάρ προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές, στο 30’ ο Μορόσοφ έκανε το γύρισμα, ο Μπάμπα προσπάθησε να σταματήσει την πορεία της μπάλας, η οποία πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι.

Ίδια… εικόνα

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με πολλές αξιώσεις στην εστία του Σίλβα, τη στιγμή που ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είχε τις κατάλληλες αντιδράσεις όποτε χρειάστηκε.

Μάλιστα, η Μπεϊτάρ ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην «επανάληψη», όταν στο 65’ ο Νικολαέσκου έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Κοτάρσκι μπόρεσε να διώξει. Στα τελευταία λεπτά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά στο 78’ ο Σβαμπ δεν μπόρεσε να απειλήσει μετά από κόρνερ, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Τρόοστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (71’ Σοάρες ), Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς (86’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (64’ Νάρεϊ), Τάισον, Τόμας (71’ Σαμάτα).

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Ντγκάνι, Κριάφ, Γκότλιβ (57’ Κόρσια), Μπίτον, Μορόζοφ, Ασκενάζι, Αζάρια, Τόμας (57’ Γιόνερ), Σούα (72’ Μίχα), Νικολαέσκου.



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved