Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών - Προβληματισμός για τους δέκα «φυγάδες»

Νέα Φιλαδέλφεια: Άρχισαν να «μιλούν» τα κινητά των Κροατών - Προβληματισμός για τους δέκα «φυγάδες»

Σημαντικά στοιχεία φαίνεται πως έχουν εντοπίσει οι Αρχές από τα κινητά των Κροατών χούλιγκαν, αλλά και των Ελλήνων συνεργών τους, αναφορικά με το φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ραγδαίεις είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από ορδές Κροατών χούλιγκαν, καθώς τα κινητά που έχει κατασχέσει η ΕΛΑΣ έχουν αρχίσει να «μιλάνε».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να αντλούν σημαντικά στοιχεία από τα κινητά των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μάλιστα παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο το ιστορικό από το κινητό ενός εκ των συλληφθέντων.

Σε αυτό φαίνεται το Google Maps και οι τοποθεσίες που είχε αναζητήσει ο εν λόγω χούλιγκαν.

Παράλληλα, χαρακτηριστικό του πόσο οργανωμένο ήταν το τάγμα εφόδου των Κροατών, σε νέο βίντεο φαίνεται πως πριν την φονική επιδρομή, οι χούλιγκαν τοποθέτησαν διακριτικά (συγκεκριμένα λευκές κορδέλες) στα μπράτσα τους, προφανώς για να αντιλαμβάνονται και να ξεχωρίζουν τους ομοϊδεάτες τους.

 

Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ - Δέκα Κροάτες χούλιγκαν διέφυγαν της σύλληψης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ωστόσο οι Αρχές αναζητούν άλλους 10 Κροάτες.

Όπως ανέφερε το OPEN, η ΕΛΑΣ στις διασταυρώσεις των Κροατών χούλιγκαν σε σχέση με τα στοιχεία από τους συνοριακούς σταθμούς «δείχνουν» πως 10 άτομα παραμένουν ασύλληπτα ενώ δεν έχουν καταφέρει, επίσημα τουλάχιστον, να βγουν από την χώρα μας.

Παράλληλα, υπάρχει κωλυσιεργία από τις κροατικές Αρχές καθώς τα ποινικά μητρώα που έχουν ζητηθεί από την ΕΛΑΣ δεν έχουν σταλεί. Έτσι, υπάρχει ανησυχία πως η διαδικασία θα καθυστερήσει ενώ να σημειωθεί πως το ζήτημα έχει προωθηθεί μέσω του διεθνούς συστήματος SIRENE, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση μη αποστολής.

Νέο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Μιχάλη

Νέες σκληρές εικόνες από τη δολοφονική επίθεση κατά του Μιχάλη Κατσουρή και η πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του δολοφόνου του φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο του ΑΝΤ1.

Σε αυτό το video φαίνεται ο Μιχάλης Κατσουρής να καταδιώκεται από τις ορδές των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ λίγο αργότερα φτάνει στο περίπτερο γεμάτος αίματα όπου και καταρρέει.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ είχε δεχτεί ήδη την μοιραία μαχαιριά, ωστόσο δεν είχε χάσει αρκετό αίμα για να χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε το video:

Μυστήριο με κομβόι 50 μοτοσυκλετών στη Ριζούπολη μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στους χούλιγκαν περιγράφουν αναλυτικά τα επεισόδια.

Αναφέρονται όμως και σε μία ομάδα – μυστήριο πενήντα δικυκλιστών που εντόπισαν να κινείται 20 λεπτά μετά τη λήξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης.

Εξετάζεται εάν πρόκειται για Έλληνες οπαδούς που βοήθησαν τους Κροάτες χούλιγκαν στη διαφυγή τους.

«Περί 23.50 ώρα όταν φτάσαμε στο γήπεδο της Ριζούπολης από την πλευρά των Ανθέων, είδαμε να βρίσκονται εκεί ομάδα με περίπου πενήντα δίκυκλα με δύο επιβάτες το καθένα, σχεδόν τριάντα μέτρα μακριά μας. Μόλις μας αντιλήφθηκαν και εκείνοι, ανέστρεψαν τα οχήματά τους και διέφυγαν στο σύνολό τους με κατεύθυνση προς την οδό Χαλκίδος», αναφέρει αστυνομικός.

Ένα τέταρτο νωρίτερα, μία ομάδα περίπου 150 χούλιγκαν είχε τραπεί σε φυγή.

«Την 23.35 εντοπίσαμε στη συμβολή των οδών Προμπονά και Αριοβαρζανού μία ομάδα ατόμων, 150 περίπου, τα οποία έφεραν σκουρόχρωμα ρούχα και κινήθηκαν προς την οδό Αριοβαρζανού. Τα ανωτέρω άτομα τα ακολούθησαν έτερες αστυνομικές δυνάμεις και μας ενημέρωσαν ότι τα άτομα αυτά συμμετείχαν στα προαναφερόμενα επεισόδια και είχαν τραπεί σε φυγή».

Πέντε λεπτά μετά, οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τέσσερις από αυτούς.

«Κινούμενοι επί της Ανθέων τα άτομα αυτά κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας και ενήργησαν επίθεση σε βάρος των ομάδων ΔΡΑΣΗ, με τα χέρια και τα πόδια τους. Εμείς περί ώρα 23.40 καταφέραμε και ακινητοποιήσαμε τέσσερις εξ αυτών».

«Κινούνταν απειλητικά προς το μέρος μας»

Προηγήθηκε ένα σκηνικό πεδίου μάχης, με τους χούλιγκαν να επιτίθενται σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων ακόμα και μετά τις συλλήψεις.

«Κατευθείαν ο κύριος όγκος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μας και για τον λόγο αυτόν η ΔΡΑΣΗ 30 έκανε χρήση δακρυγόνου με αποτέλεσμα τα άτομα να μπουν δεξιά με κατεύθυνση προς την οδό Ανθέων».

Συνολικά εκεί έγιναν 84 συλλήψεις ακροδεξιών Κροατών χούλιγκαν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που πρώτες έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να σταματήσουν τα επεισόδια αλλά δυστυχώς ήταν πια αργά για τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ ο οποίος κατέρρευσε από αιμορραγία.

«Το πλήθος διαλύθηκε και καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε και να δεσμεύσουμε τρία άτομα. Με την πλήρη αποχώρηση των ατόμων, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα κοντά στο γήπεδο, τα οποία είχαν τις αισθήσεις τους και άμεσα καλέσαμε το ΕΚΑΒ».

«Ήξερα ότι πάει στην Ελλάδα για επεισόδια» - Σοκάρει πατέρας συλληφθέντα οπαδού

Ο Ιβάν Κούνατς μίλησε για τον γιο του, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές του Αυλώνα.

Στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι γνώριζε ότι ο γιος του θα έρθει στην Ελλάδα για να προκαλέσει επεισόδια, αλλά δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Επίσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη.

O Ιβάν Κούνατς δήλωσε, μεταξύ άλλων, στον τηλεοπτικό σταθμό NOVA TV:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του νεκρού Έλληνα, ανεξάρτητα από το ποιος τον σκότωσε, καμία ζωή δεν αξίζει τέτοιες βλακείες, οπότε δεν έχω τίποτα να πω εκτός από το ότι λυπάμαι εκ μέρους αυτών των παιδιών, εμάς τους γονείς και ολόκληρη την Κροατία. Ήξερα ότι θα πήγαινε εκεί, ως γονείς προσπαθήσαμε να του μιλήσουμε ειδικά από τη στιγμή που ξέραμε πού πηγαίνει και με ποιες συνθήκες. Μπορείς να μιλήσεις σε ένα εικοσάχρονο αγόρι, αλλά δύσκολα μπορείς να του το απαγορεύσεις, αν το έχει σχεδιάσει. Ειδικά αν δεν εξαρτάται από μένα, αν δούλεψε, κέρδισε χρήματα για αυτό, είχε χρήματα για το ταξίδι»

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αμφιβάλλω ότι αυτοί, τουλάχιστον εκείνη η ομάδα που ήταν ο γιος, ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί. Υποθέτω ότι νόμιζαν ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα εκεί, αλλά ότι δεν θα τελείωνε έτσι. Άλλωστε πρόκειται για παιδιά, όχι για κάποιους δολοφόνους. Δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν γνώριζε πως πήγαινε σε έναν οργανωμένο καυγά. Πιθανό να ήξερε, όποτε δεν ήθελε να μου το πει γιατί θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη πίεση αν δεν πήγαινε. Δεν είναι το ίδιο για αυτούς, ξέρετε, έχουν τους δικούς τους κανόνες σε αυτό το περιβάλλον, και είναι δύσκολο να τους προκύψει κάποια λογική»

Καταλήγοντας, είπε: «Κανείς δεν έφυγε από την Κροατία με κάποιο όπλο. Πέρασαν τρία, τέσσερα σύνορα, αυτό θα ήταν τρελό. Λοιπόν, όλα τα πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου, αλλά μάλλον όταν τον δω, θα είναι φυσιολογικό το γονικό, να τον αγκαλιάσω με ευτυχία»

Εριστικοί οι Κροάτες πριν τη σέντρα - «Δώσαμε χείρα φιλίας στην ΑΕΚ και αυτή μας επιτέθηκε»

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη παραμένει σοκαρισμένη από όσα εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζαγκρεμπ, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ωστόσο οι Κροάτες συνεχίζουν τις προκλήσεις ακόμη και σε επίσημο επίπεδο!

Έτσι, μετά τον πρόεδρο της χώρας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, ήταν η σειρά του εκπροσώπου Τύπου της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μάρκο Μπόσνιρ, να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση προς την ΑΕΚ και μάλιστα λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο «Μαξιμίρ», το οποίο αναμένεται να «βράζει» από φανατισμό.

«Οι συνθήκες για αυτόν τον αγώνα είναι κάπως διαφορετικές, αλλά η ομάδα είναι γεμάτη επαγγελματίες και έμπειρους παίκτες», είπε αρχικά ο Μπόσνιρ στην nacional.hr και πρόσθεσε: «Ίσως δεν περίμεναν τέτοια κατάσταση, αλλά έζησαν πολλές παρόμοιες. Το κλίμα στην Ντιναμό είναι καλό, χθες έγινε η τελευταία επίσημη προπόνηση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Όπως σε κάθε αγώνα, καλούμε τους φιλάθλους μας να μας επευφημήσουν ήρεμα. Καλώ επίσης όσους δεν έχουν εισιτήρια να τα αγοράσουν και να δείξουν σε όλο τον κόσμο πώς είναι οι οπαδοί της Ντιναμό».

Για να σπεύσει στη συνέχεια να προκαλέσει και να επιτεθεί στην ΑΕΚ. «Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το περιστατικό στην Αθήνα άφησε μεγάλο στίγμα σε όλους και ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα. Δυστυχώς, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης και το είδος της συνεργασίας. Παραμένουμε πιστοί στην ιστορία μας, την οποία απέρριψε και η UEFA, μένουν στο πλευρό τους. Καλέσαμε την ΑΕΚ και την αντιπροσωπεία της σε επίσημο γεύμα, αρνήθηκαν. Γίνονται επίσημα πράγματα που σχετίζονται με το ματς, αλλά δεν πάει πέρα ​​από αυτό. Θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκαν», είπε ακόμη ο Μπόσνιρ.

Αδειάζει τον Κροάτη πρόεδρο ο Πλένκοβιτς

«Αδειάζει» πλήρως τον Κροάτη πρόεδρο, Ζόραν Μιλάνοβιτς, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντρέι Πλένκοβιτς, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Έπειτα από τις άκρως προκλητικές δηλώσεις του Κροάτη προέδρου ότι «τους φέρονται σαν αιχμαλώτους πολέμου και τους έχουν στη φυλακή για να τους χτυπήσουν και να τους βιάσουν», ο Κροάτης πρωθυπουργός, Αντρέι Πλένκοβιτς, παίρνει θέση στο θέμα, επισημαίνοντας: «Κατηγορούνται για τρία εγκλήματα: συνεργασία με εγκληματική οργάνωση, υλικές ζημιές και τραυματισμός. Πρόκειται για σοβαρά εγκλήματα και ένας σκοτώθηκε. Εκατό από αυτούς δεν μπορούν να κατηγορηθούν γι' αυτό. Κάνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατό και στη συντριπτική πλειοψηφία των Κροατών πολιτών να απελαθούν στην Κροατία», επεσήμανε.

Ο Κροάτης πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό είναι στα χέρια των Ελλήνων εισαγγελέων και της δικαιοσύνης, όχι στα χέρια της εκτελεστικής εξουσίας».

Σχολίασε επίσης τις δηλώσεις του προέδρου Ζόραν Μιλάνοβιτς για την αιματηρή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Όπως οι γονείς αυτών των ανθρώπων ζήτησαν από την κυβέρνηση να τους βοηθήσει, έτσι ίσως θα έπρεπε να ζητήσουν από τον Μιλάνοβιτς να μην τους βοηθήσει. Αυτές οι δηλώσεις σίγουρα δεν θα βοηθήσουν τους πολίτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε: «Θα τους βοηθήσουμε με τον πιο αφοσιωμένο τρόπο, έχοντας κατά νου ότι δεν κατέβηκαν εκεί για αποφοίτηση ή εκδρομή».

Σημείωσε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος από τέτοιες περιπτώσεις και ότι οι οπαδοί πρέπει να ξεχωρίσουν από τον χουλιγκανισμό. «Είμαστε μια υπερδύναμη στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σίγουρα τέτοια πράγματα δεν είναι προς τιμή μας, αλλά θα εμπλακούμε για τους πολίτες μας σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Η πολιτική για να τους βοηθήσουμε θα πρέπει να ακολουθείται εποικοδομητικά και όχι όπως ο Μιλάνοβιτς που προσβάλλει την ελληνική δικαιοσύνη. Πώς δεν του έγραψαν οι γονείς του να τηλεφωνήσει σε κάποιον;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Κροάτης πρόεδρος για Νέα Φιλαδέλφεια: «Τους φέρονται σαν αιχμαλώτους πολέμου»

Ο πρόεδρος της Κροατίας, νωρίτερα προέβη σε επιθετικές δηλώσεις από τη Γέλσα το βράδυ της Δευτέρας, λέγοντας ότι οι οπαδοί της Ντιναμό είναι παγιδευμένοι, σαν αιχμάλωτοι πολέμοι και πως οι ελληνικές αρχές του συμπεριφέρονται σαν παράσιτα.

«Δεν τηρείται ο νόμος. Συμπεριφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους σαν αιχμαλώτους πολέμου. Αν ήμουν ο πρωθυπουργός, θα σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω. Δεν είναι απλό. Μοιάζει με τον νόμο του πολέμου. Τους συμπεριφέρονται σαν αιχμάλωτη μονάδα», ανέφερε αρχικά ο Μιλάνοβιτς.

Έπειτα σημείωσε ότι πριν λίγες μέρες είχε εκφράσει τον φόβο ότι θα τους επιβληθεί μια «συνολική ηθική ποινή».

«Μπορώ να αναφέρω τους λόγους γιατί έγινε και γιατί στην Ελλάδα, και τι θα μπορούσε να πάρει η Ελλάδα από την UEFA και γιατί είναι σημαντικό γι’ αυτούς να μεταφέρουν την ευθύνη στους 100 Κροάτες. Πόσοι Έλληνες έχουν συλληφθεί;», δήλωσε ο πρόεδρος της Κροατίας.

Και συνέχισε λέγοντας ο Ζόραν Μιλάνοβιτς: «Έχεις πέντε μέρες να βρεις τα παράσιτα από ένα γκρουπ ανθρώπων, και τους προφυλακίζεις όλους, τους σκορπάς σε όλη την Ελλάδα, ώστε να χτυπηθούν και να βιαστούν! Τέλεια, αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», επισήμανε ο Μιλάνοβιτς.

Κατέληξε λέγοντας ότι θα ήταν εντάξει εάν κρατούνταν 5 ή 10 από τους 100, αλλά τέτοια αντιμετώπιση δεν έχει να κάνει με την τήρηση του νόμου.

«Δεν μπορείς να κρατάς φυλακισμένους 100 άτομα για πέντε μέρες. Αυτές οι πέντε μέρες δίνουν τη δυνατότητα να βρεις τι έγινε και εξάλλου είναι άνθρωποι και οι πολίτες μας έχουν ανθρώπινα δικαιώματα Όμως οι Κροάτες οπαδοί αντιμετωπίζονται σαν παράσιτα στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει με τη δημοκρατία και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, καλύτερα να μην την έχουμε», συμπλήρωσε.

ΥΠΕΞ: «Στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος δίκαιου»

Σημειώνεται πάντως ότι η Αθήνα έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέση της στην Κροατία για την εξιχνίαση των γεγονότων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα σήμερα, Τρίτη 15 Αυγούστου, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Στράτου Ευθυμίου, στις δηλώσεις του Προέδρου της Κροατίας απάντησε στέλνοντας ηχηρό μήνυμα:

«Από την πρώτη στιγμή, οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κροατίας βρίσκονται σε επικοινωνία για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την τραγική δολοφονία του Έλληνα φιλάθλου.

Στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος δίκαιου. Με σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων όσων βρίσκονται σε προσωρινή κράτηση, η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αμερόληπτα και αντικειμενικά. Η δε ελληνική Πολιτεία πάντοτε εγγυάται την τήρηση της νομιμότητας και την ακεραιότητα όσων βρίσκονται σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Οποιεσδήποτε δηλώσεις που στρεβλώνουν την πραγματικότητα δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία υπό τις παρούσες συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλά και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στην χθεσινή τους επικοινωνία που είχε με τον Κροάτη ομόλογό του, τόνισε ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση αντικειμενικά, αμερόληπτα και επί τη βάσει σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων.

Ένωση Δικαστών: Ευθεία παρέμβαση και προσβολή των θεσμών οι δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας

Ηχηρή απάντηση στον πρόεδρο της Κροατίας για τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες έστειλε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία επισημαίνει τα εξής:

«Οι σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της Κροατίας συνιστούν ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσβολή των θεσμών της χώρας μας.

Η προστασία θεμελιωδών έννομων αγαθών, όπως αυτών της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και υγείας και της κοινωνικής ειρήνης αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση μιας Πολιτείας, που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνιών και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει παράδοση σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η Δικαιοσύνη εφαρμόζει τους νόμους της συντεταγμένης Ελληνικής Πολιτείας που έχουν θεσπισθεί μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr



Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάει Παρίσι με ιστορική επίδοση!
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved