Θεοδωρίδης: «Γιορτή με Παρτιζάν»

Θεοδωρίδης: «Γιορτή με Παρτιζάν»

Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην… απαντήσουν στις προκλήσεις των φιλάθλων της Παρτιζάν, απηύθυνε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού, 3-1 επί της Παρτιζάν στάθηκε στην εικόνα που είχαν οι Πειραιώτες και τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ… ζήτησε και από τις άλλες ομάδες να δώσουν βαθμούς στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να αρχίσω με τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, τον Θανάση Μπέμπη. Όλοι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι παίκτες του Ολυμπιακού, το προσωπικό του Ολυμπιακού και εγώ προσωπικά που ήμασταν προσωπικοί φίλοι και μεγάλωσα με τον Μπέμπη, παίζοντας, εγώ, ο Υφαντής και ο Πολυχρονίου, εκεί ψηλά που είναι στον ουρανό, μεγαλύτερο δώρο δεν μπορούσαμε να του κάνουμε του Θανάση. Εύχομαι, αν υπάρχει δεύτερη ζωή, να το έχει καταλάβει και να το έχει ζήσει. Όλοι οι Ολυμπιακοί θρηνήσαμε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή. Αλλά ήρθε η σημερινή νίκη να απαλύνουμε τον πόνο και να ευχαριστήσουμε και την οικογένεια του Θανάση γιατί σίγουρα θα είναι στην τηλεόραση και θα ακούει αυτά τα λόγια.

Στεναχωρήθηκα γιατί μου είπαν ότι έχασε η ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν μόνο ο Ολυμπιακός να μαζεύει βαθμούς για την Ελλάδα. Είναι και ντροπή κάπου. Μαζεύουμε βαθμούς, οι άλλοι κάθονται και κοιτάνε και ορίστε η κατάντια μας. Παίζουμε τέσσερα ματς για να προκριθούμε για τους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός ήταν ψυχάρα, είδατε σε τι γήπεδο παίξαμε. Σε ζούγκλα. Ήρθαν και διάφοροι περίεργοι από την Ελλάδα. Δεν θα τους ονομάσω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς μαζί τους. Από αυτούς ξεκίνησαν και έπεφταν αναπτήρες, μπουκάλια και διάφορα άλλα στην καταπακτή στο ημίχρονο και γενικά προσπάθησαν να κάνουν μία ατμόσφαιρα από τις αυτές που συνήθως κάνουν. Ελπίζω να ευχαριστήθηκαν οι άνθρωποι από το ωραίο ταξίδι που έκαναν μέχρι το Βελιγράδι. Μέχρι εκεί όμως.

Για τον Ολυμπιακό, έχω να πω για τον προπονητή του, είναι πολύ μεγάλος. Πριν από αυτό το παιχνίδι, είδατε πόσες αλλαγές κάναμε και πως συνέβησαν ορισμένα πράγματα. πριν το παιχνίδι συζητούσαμε μαζί και του λέω: «Δεν ξέρεις καμία φορά. Αυτά μπορεί να είναι και για καλό της ομάδας. Ότι γίνεται είναι για καλό». Βρήκε τους παίκτες και μετά μου είπε: «Ήθελα να αποδείξω το τι καλό υλικό έχει ο Ολυμπιακός και δεν φοβόμαστε καμία απουσία». Μπορούν να παίξουν παίκτες ίδιας αξίας και να αποδώσει ο Ολυμπιακός τα ίδια. Σταθήκαμε σαν πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Ήρθαν από την Παρτιζάν και μου έδωσαν συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός.

Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας, κερδίσαμε 3-1, ελπίζω να πανηγυρίζουν 5 εκατομμύρια φίλαθλοι και τους ζητάω μία χάρη. Την Τετάρτη να το κάνουμε γιορτή στο Καραϊσκάκη και όχι πόλεμο. Δεν αξίζει τον κόπο. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, φέραμε ένα καταπληκτικό εκτός έδρας σκορ. Θέλω να είναι στην ομάδα, να φωνάζουν όσο μπορούν πιο δυνατά. Όλοι μας αγαπάμε τον Ολυμπιακό, θέλουμε και το καλό του Ολυμπιακού, διότι η ομάδα μας έχει βάλει στο μάτι και να προστατεύσουμε όλοι τον Ολυμπιακό. Αγαπώ όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σε όποιες θύρες και να ανήκουν, να μας βοηθήσουν, να γίνει ένα πραγματικό πανηγύρι στην ρεβάνς με την Παρτιζάν. Να είναι η αρχή για το φετινό Champions League. Και να μας βοηθήσουν και οι άλλες ελληνικές ομάδες».

Δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη για Παρτιζάν



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved