Εγώ κι αυτό! Αυτό κι εγώ… Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε τώρα!

Εγώ κι αυτό! Αυτό κι εγώ… Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε τώρα!

Το ραντεβού έκλεισε λίγες μέρες μόνο πριν… Και η αγωνία μου ήταν μεγάλη.

Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να δεις, να αγγίξεις, να φιλήσεις, το αντικείμενο του πόθου του Μέσι, του Κριστιάνο, του Μπουφόν; Να δεις το πρόσωπο σου να καθρεφτίζεται πάνω του… Να νιώσεις βρε αδερφέ, για ένα λεπτό- τι λεπτό;- για ένα δευτερόλεπτο έστω... Ρόμπεν! 

Μέτραγα τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα… Μπαίνοντας στο ασανσέρ, μέτραγα και τους ορόφους! Ώσπου έφτασα… Λες να ήταν ήδη εκεί; Μπαίνοντας στην αίθουσα αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν. Όχι, όχι απογοήτευση. Δεν χωράει απογοήτευση σε τέτοιες στιγμές… Αγωνία. Ακόμη περισσότερη. Στο φουλ. Βγήκα έξω, στο μπαλκόνι... Τι κι αν είχα «πιάτο» όλη την Αθήνα; Δεν με ένοιαζε τι γινόταν εκεί έξω. Μόνο μέσα. Εκεί που σε λίγο θα βρισκόμασταν ο ένας απέναντι στον άλλο!

Μπήκαμε μέσα στην αίθουσα. Κάποιοι είχαν την ίδια αγωνία με μένα, άλλοι λιγότερη… Ουδείς περισσότερη. Το εγγυώμαι. Δέκα χρόνια πριν ήταν ξανά εδώ. Δέκα χρόνια μετά, θα είμαι πλάι του. Μαγεία. Μετά το «καλωσόρισμα» από την  Marketing Manager της Heineken, Ευτυχία Γατοπούλου, η άμμος στην κλεψύδρα είχε πια αδειάσει… Κι ας λέει για  το Heineken Champions Voyage, που φέτος και για τα επόμενα δυο χρόνια πάει από Ίμπιζα… Μύκονο!!! Τους το πήραμε των Ισπανών! Περαστικά σας amigos… 

Αλλά ο χρόνος έχει πια σταματήσει: Μουσική Champions League… Ανατριχίλα… Η πόρτα ανοίγει., το φέρνουν κοντά μας. Στη βάση του. Γυαλίζει. Καλύτερα κι από χρυσό. Μένεις «παγωτό». Πίνεις μια γουλιά Heineken για να χαλαρώσεις. Και μετά μία ακόμη για να μπεις ακόμη περισσότερο στο κλίμα του Champions League. Όπως κάθε εβδομάδα… Όπως σε κάθε ματς. Μαγεία σου λέω. Πλησιάζω. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε τώρα. Αυτό που σήκωσε πέρυσι ο Κριστιάνο, αυτό που (ελπίζω, εύχομαι και προσεύχομαι) να σηκώσει φέτος, ο Τζίτζι, είναι πια μπροστά μου… Κλείνω τα μάτια. Για ένα nanosecond. Ίσα για να ονειρευτώ. Τα όνειρα άλλωστε δεν έχουν ταχύτητα…

Τα ανοίγω ξανά. Και το ακουμπάω.. Όπως όλοι αυτοί οι παικταράδες, οι αρχηγοί, που το σήκωσαν όλα αυτά τα χρόνια. Τόσες αναμνήσεις, όνειρα, χαρές και απογοητεύσεις σε μια στιγμή. Όλα γι’αυτό… Γιατί σημασία έχει το ταξίδι αλλά και ο προορισμός. Ο σκοπός. Αυτό! Το τρόπαιο του UEFA Champions League! Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου… Στις κόρες μου. Το κατάλαβαν όταν γύρισα σπίτι. Σαν μαγεμένο το μυαλό μου φτερουγίζει… Κάπως έτσι! Μπουφόν στην έσκασα… Φέτος το “σήκωσα” πριν από σένα! Θα είσαι ο δεύτερος… Σ’ευχαριστώ Heineken… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ…  Λόγω  Τιμής!

#heineken #championthematch

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved