Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 3-1: Τα πάνω κάτω η «Βασίλισσα» και πρώτο βήμα πρόκρισης

Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 3-1: Τα πάνω κάτω η «Βασίλισσα» και πρώτο βήμα πρόκρισης

Η Ρεάλ επικράτησε 3-1 της Νάπολι με ανατροπή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη φάση των 16 του Champions League και ή ρεβάνς στην Ιταλία μοιάζει με τυπική διαδικασία.

Η «Βασίλισσα» πάντως τα χρειάστηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ στο 8’ αλλά έφτασε στην ισοφάριση με ασύλληπτη σέντρα με το εξωτερικό από τον Καρβαχάλ και κεφαλιά του Μπενζεμά και 1-1, που ήταν και το 51ο τέρμα του Γάλλου στη διοργάνωση. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με τα άλλα δυο γκολ της Ρεάλ που βρίσκεται με τα ένα πόδι στην επόμενη φάση.


Το ματς ξεκίνησε με την μεγάλη ευκαιρία της Ρεάλ μόλις στο 1’. Μετά από ωραίο σπάσιμο της μπάλας του Ρονάλντο, ο Μπενζεμά πλάσαρε ανενόχλητος αλλά ο Ρέινα έδιωξε δύσκολα τη μπάλα. Το σκορ πάντως άνοιξε η ιταλική ομάδα πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Στο 8’ ο Χάμσικ έδωσε από το κέντρο την πάσα στον Ινσίνιε ο οποίος από τα 35 μέτρα έκανε το πλασέ, ο Νάβας όμως έδειξε να μπερδεύεται και δεν μπόρεσε να αντιδράσει βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Η «Βασίλισσα» μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 18’,  όταν μετά από σέντρα του Καρβαχάλ με το εξωτερικό, ο Μπενζεμά σηκώθηκε και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα για τα 1-1. Μέχρι το ημίχρονο οι Ισπανοί έχασαν δυο σημαντικές ευκαιρίες για να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο 28’ ο Μόντριτς πέρασε κάθετα στον Ρονάλντο που βγήκε απέναντι στον Νόιερ, όμως υπό την πίεση του Γκουλάμ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 42' ο Ρονάλντο έβγαλε παράλληλη πάσα στον Μπενζεμά, που πλάσαρε, η μπάλα όμως βρήκε στον Ρέινα και στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Τον πρώτο λόγο η Ρεάλ

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 49’ έκανε την ανατροπή όταν μετά από ατομική ενέργεια του Ρονάλντο, η μπάλα έφτασε στον Κρόος και αυτός με πλασέ στην κίνηση μέσα στην περιοχή. Στο 54’ οι Ισπανοί ανέβασαν το δείκτη του σκορ με τον Κασεμίρο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ρέινα. Με εξαίρεση δυο φάσεις στο 68’ με το πλασέ του Μέρτενς και στο 70’ με το σουτ του Μέρτενς η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Στο 66’ ο Μπενζεμά έκανε το γύρισμα στον Ρονάλντο, ο οποίος πλάσαρε  στην κίνηση και έστειλε την μπάλα πάνω απ' το δοκάρι του Ρέινα, ενώ στο 73’ είχαμε την κάθετη πάσα του Κρόος στον Χάμες, που πλάσαρε με τη μία αλλά ο Ρέινα έβαλε ωραία το σώμα του και έδιωξε. Πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Ρονάλντο άνοιξε στον Μαρσέλο που έστειλε άουτ την μπάλα με πλασέ από πλάγια θέση.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71’ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (76’ Βάσκεθ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82’ Μοράτα)
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (75’ Άλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (84’ Μίλικ), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε


All Goals HD - Real Madrid 3 - 1 Napoli 02.15.2017 από taftadarka2016


Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved