Survivor 2: Ρόστερ με αθλητές υψηλού επιπέδου οι «Διάσημοι» - Ποιοι είναι και τι θα κάνουν

Survivor 2: Ρόστερ με αθλητές υψηλού επιπέδου οι «Διάσημοι» - Ποιοι είναι και τι θα κάνουν

Ανεβαίνει το επίπεδο στο στίβο του Άγιου Δομίνικου με τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο Survivor 2

Ο Νέρι Καστίγιο τελικά δε θα... σκοράρει, αλλά ούτε και θα ντριμπλάρει στον Άγιο Δομίνικο. Ωστοσο, το Survivor 2 θα έχει ακόμα περισσότερους αθλητές σε σχέση με το περσινό ριάλιτι επιβίωσης και ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος.

Στο στίβο των αγωνισμάτων κυρίως από πλευράς των «Διάσημων» θα δούμε πρόσωπα γνωστά που έχουν φτάσει ακόμα και στο υψηλότερο σκαλοπάτι αθλητικής διάκρισης.

Όπως για παράδειγμα τον Μιχάλη Μουρούτσο ο οποίος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ταεκβοντό στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000.

Το Onsports σας παρουσιάζει τους αθλητές που θα κάνουν θραύση στον Άγιο Δομίνικο και θα μας απασχολούν καθημερινά από την προσεχή Κυριακή (21/1) όταν και θα γίνει η... σέντρα στο Survivor 2:

Μιχάλης Μουρούτσος: Με χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και... Λάουρα Ναργες!

mouroutsos.jpg

Στους Αγώνες του 2000 μας είχε ανεβάσει στην κορυφή κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών στο Ταεκβοντο. Αθλητής υψηλού επιπέδου πολλά χρόνια που αναμένεται να ειναι δυνατό όπλο για τους «Διάσημους». Επιπλέον έχοντας στο πλευρό και τη Λάουρα Νάργες θα ξέρει από πρώτο χέρι τι θα συναντήσει στον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρουμε για σας, αλλά εμείς στηρίζαμε Λάουρα ακόμα κι όταν δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει το αγώνισμα! Αδυναμίες βλέπετε...

Γιάννης Δρυμωνάκος: Θα κολυμπήσει βαθιά με στιλ... πεταλούδας

drimonakos.jpg

Ένας ακόμα αθλητής με υψηλό επίπεδο. Ο κολυμβητής, Γιάννης Δρυμωνάκος έχει αμέτρητες διακρίσεις στο στιλ της πεταλούδας και είναι δεδομένο ότι θα κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων του. Πρόκειται για άθλημα άλλωστε που βασίζεται στην αντοχή. Και στον Άγιο Δομίνικο θα χρειαστεί μπόλικη. Τόσο στο στίβο όσο και στην καλύβα. Θα κολυμπήσει βαθιά ο Γιάννης και αυτό είναι κάτι το οποίο ξέρει καλά!

Κατερίνα Δαλάκα: Θα ξεπερνάει τα εμπόδια. Άνετα!

dal.gif

Εν ενεργεία αθλήτρια του στίβου και πρωταθλήτρια 400 μέτρων με εμπόδια. Στα αγωνίσματα η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι δυνατό χαρτί για τους «Διάσημους». Έχοντας εμπειρία από ανταγωνισμό και ταχύτητες η 25χρονη θα μας καθηλώσει με τις ικανότητές της αλλά και την ομορφιά της. Ο Άγιος Δομίνικος θα υποδεχθεί ένα αθλητικό κορμί έτοιμο να ξεπερνά τα εμπόδια χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Βλέπετε, είναι πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διατηρεί μαζί με τους γονείς της σχολή Ταεκβοντό στην Κατερίνη και έχει λάβει μαύρη ζώνη. Μην ντρέπεστε. Το ίδιο σκεφτόμαστε: Τούμπανο!

Μαρία Σαμαρίνου: Θα κάνει... σλάλομ στον Άγιο Δομίνικο

sama1.jpg

Ok. Χιόνι μπορεί να μην έχει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, η Μαρία Σαμαρινού θα βρει τον τρόπο να κάνει τα σλάλομ της. Πρωταθλήτρια χιονοδρομίας, ξέρει από ανταγωνισμό, ισορροπία αλλά και να φτάνει στο στόχο της. Κατάγεται από την Έδεσσα, έχει σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα και δίκαια βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος. Η 21χρονη πρωταθλήτρια είναι άκρως γοητευτική και θα μας μυήσει με τον τρόπο της στον κόσμο του σκι. Βάζετε στοίχημα;

 Γιάννης Τσίλης: Θα τραβάει το... κουπί

tsilis.jpg

Ένας ακόμη Ολυμπιονίκης αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής που ανεβάζει το επίπεδο στο Survivor 2. Ο Γιάννης Τσίλης ασχολείται με την κωπηλασία και συγκεκριμένα με την τετράκωπο εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Τον καμαρώσαμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου αλλά και στο Ρίο, με μετάλλια σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Άνθρωπος χαμηλών τόνων θα αποτελέσει την ήρεμη δύναμη των Διάσημων και σπουδαίο όπλο σε αγωνίσματα αντοχής.

Κατερίνα Χαλικιά: Από τα παρκέ στο reality επιβίωσης

Collage-chalikia.jpg

Το 2010 με τον Αθηναϊκό κατέκτησε το Eurocup. Το 2018 θα τη δούμε στον Άγιο Δομίνικο να βάζει... τρίποντα. Η Κατερίνα Χαλικιά αφήνει τα παρκέ και κατεβαίνει στο Survivor 2 για να δώσει ασίστ και να σκοράρει. Και θα το κάνει. Είναι επίσης κλινική διαιτολόγος και personal trainer, πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα και θα αναλάβει την «οργάνωση» στους «Διάσημους».

 



Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved