Survivor: Έφτασε η ώρα της ανατροπής πριν τον τελικό!

Survivor: Έφτασε η ώρα της ανατροπής πριν τον τελικό!

Στην καθημερινότητα των Ελλήνων επιστρέφει το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης και την Κυριακή (25/6) είναι η πρώτη μέρα της νέας ανατροπής πριν τον τελικό.

Στην τελική… ευθεία έχει μπει η ελληνική έκδοση του Survivor, καθώς έχουν μείνει πλέον μόλις έξι συμμετέχοντες, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και οι Γιάννης Σπαλιάρας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος από τους «Μαχητές».

Την Κυριακή (25/6) θα μεταδοθεί το νέο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο, στο οποίο θα παρουσιαστεί για… πρώτη φορά η τελευταία… ανατροπή που έχει ανακοινωθεί από τους παραγωγούς για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ποια είναι αυτή; Συγκεκριμένα, οι έξι συμμετέχοντες θα παίξουν το πρώτο… μέρος της ατομικής ασυλίας, όπου θα βγει ο πρώτος που θα πάρει το κολιέ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη, στη διάρκεια του προηγούμενου συμβουλίου του νησιού, πλέον οι ασυλίες θα «παίζονται» σε δύο αγωνίσματα, χωρισμένες σε δύο ημέρες, όπου οι νικητές - ένας κάθε φορά - θα παίρνουν το κολιέ και δεν θα βρίσκονται μεταξύ των υποψηφίων στην ψηφοφορία, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να υποδείξουν από έναν παίκτη για αποχώρηση.

Σπαλιάρας και Βαλαβάνη σε δύσκολη θέση

Αναμφίβολα οι δύο παίκτες είναι αυτοί που βρίσκονται στην δυσκολότερη θέση. Ο πρώην «Διάσημος» ηθοποιός και μέχρι πρότινος «Μαχητής» - πριν την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό - εμφανίζεται ως ο πιο αδύναμος παίκτης στην διάρκεια των αγωνισμάτων, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με την Ελληνίδα δημοσιογράφο, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό της, ενώ είναι η μόνη γυναίκα που έχει μείνει στο νησί.

SpaliarasSurvivor

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν, βάσει των κανονισμών, μόλις ολοκληρωθούν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας, θα πραγματοποιηθεί νέο συμβούλιο στο νησί, όπου θα βγουν οι υποψήφιοι. Από την στιγμή που έχουν μείνει έξι παίκτες και οι δύο εξ αυτών θα εξαιρεθούν από την διαδικασία, οι υπόλοιποι έχουν ίσες πιθανότητες να είναι υποψήφιοι, μια και ένας θα βγει από την ψηφοφορία και δύο από τις… υποδείξεις των δύο νικητών στα αγωνίσματα ασυλίας. Οπότε, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ενδιαφέρον για τις δύο «μάχες» που θα ακολουθήσουν είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανατροπές, αναφορικά με την τετράδα που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

To trailer της Κυριακής στο Survivor



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved