Survivor: Η Ευρυδίκη παραλίγο να στείλει τον Αγγελόπουλο στην Ελλάδα

Survivor: Η Ευρυδίκη παραλίγο να στείλει τον Αγγελόπουλο στην Ελλάδα

Το survivor πλησιάζει στο τέλος του και οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα φορτσάρουν για τον τελικό.

Περνάνε πιο αργά πλέον οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Οι ξένοιαστες εποχές που οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε δύο παραλίες και ο χαβαλές ήταν καθημερινότητα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον πολλοί έχουν εγκαταλείψει και το μυαλό όσων βρίσκονται στο εξωτικό νησί είναι στην επιστροφή στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Αποδείχθηκε χθες περίτρανα αυτό, αφού η Ευρυδίκη αποφάσισε να παίξει στο αγώνισμα με… μισό πόδι προκειμένου να μπορέσει να υπερασπιστεί τη θέση της στο Survivor!

Η Ευρυδίκη «χαντάκωσε» τον Αγγελόπουλο

Το κορίτσι τα έδωσε όλα χωρίς να καταφέρει πάντως να κερδίσει μια ασυλία. Αντίθετα χαντάκωσε και τον συμπαίκτη της στους διάσημους, Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος είχε μια ευκαιρία να πάει στις τέσσερις νίκες και να κοντραριστεί με τον Μάριο για το κολιέ, όμως η Βαλαβάνη στο μεταξύ τους αγώνισμα πήρε τη νίκη πετώντας έξω τον υπέρτατο survivor. Δεύτερη ήττα σερί για τον Ντάνο λοιπόν που αν συνεχίσει να τον παίρνει ο κατήφορος δεν αποκλείεται να τον δούμε να ξεσπάει άσχημα! Είχε καλομάθει βλέπετε στις νίκες και τώρα που ο συνασπισμός των Βασάλου, Μάριου και Αναγνωστόπουλου τον έχει αφήσει λίγο πίσω, μια φλέβα στο κούτελο του πετάγεται από τα νεύρα…

Μεγάλη άτυχη του επεισοδίου της Τετάρτης (21/06) ήταν η Σάρα. Το χαμογελαστό κορίτσι μπήκε στην ψηφοφορία τελευταία στιγμή, αφού η Βαλαβάνη και ο Σπαλιάρας με τρεις ψήφους ο καθένας βγήκαν προτεινόμενοι από τη συνολική ψηφοφορία κι έτσι μοιραία από την στιγμή που ο Βασάλος υπέδειξε τον Ντάνο ως προτεινόμενο, η επιλογή του Μάριου ήταν η Σάρα αφού ο επόμενος παίκτης που μπορούσε να στείλει προτεινόμενο ήταν ο κολλητός του Κώστας Αναγνωστόπουλος…

Κάπως έτσι λοιπόν το χαμογελαστό κορίτσι της παρέας τα μάζεψε από τον Άγιο Δομίνικο κι επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτη από συναισθήματα κι εμπειρίες και έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Η επιβεβαίωση του Onsports

Κάπου εδώ να σας πούμε ότι κάποιος από την παραγωγή διαβάζει Onsports και τα ψιθυρίζει στην Βαλαβάνη, αφού εδώ σας γράψαμε εμείς πρώτοι ότι η Ευρυδίκη είναι η νικήτρια των διάσημων. Το κορίτσι ξεκίνησε ως διάσημη και τελειώνει ως τέτοια, αφού ο Αγγελόπουλος μετακόμισε στους κόκκινους από την ομάδα των μαχητών, ενώ ο Σπαλιάρας ξεκίνησε ως διάσημος και συνεχίζει με τους μπλε.

Μπερδεμένοι οι μαχητές με τον «εμφύλιο»

Μετά από αυτή την παρένθεση να επιστρέψουμε στον Άγιο Δομίνικο και το τώρα. Όσοι παίκτες έχουν απομείνει και ειδικά αυτοί των μαχητών, είναι μπερδεμένοι. Οι άνθρωποι έμαθαν να αγωνίζονται ως ομάδα και ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ότι ήρθε η στιγμή να πετάξουν έξω συμπαίκτες τους. Μια μαυρίλα τους πλάκωσε αν το δεις καθαρά. Τα παλικάρια έκαναν αμάν να διώξουν τον Ντάνο και δεν το κατάφεραν. Πλέον είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν και τους φίλους τους και να τους αποχωριστούν προκειμένου να πάρουν θέση στον τελικό του παιχνιδιού, δεν το λες και λίγο…

Τα επόμενα αγωνίσματα αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στα τρία επόμενα επεισόδια πάνω – κάτω θα ξεκαθαρίσει ποιοι από τους παίκτες θα βρεθούν στον ημιτελικό. Το κοινό ζητάει μανιασμένο το «κεφάλι» της Βαλαβάνη, αφού οι Έλληνες τηλεθεατές θεωρούν ΄τοι το μελαχρινάκι θα έπρεπε να έχει πάρει πόδι εδώ και καιρό από την παραλία, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Με τη μορφή που έχουν πλέον τα αγωνίσματα η μοναδική γυναίκα που απέμεινε στην Καραϊβική μπορεί άνετα να κοντράρει τα παλικάρια που αντιμετωπίζει, οπότε δεν είναι απίθανο να την δούμε να κερδίζει την ασυλία και να βάζει σε περιπέτειες όλη την ομάδα των μαχητών.

Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια που δεν μπορούν ακόμα να επαληθευτούν.

Το αν θα επιβιώσει η Ευρυδίκη είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι άθελά της πήγε να ρίξει τον συμπαίκτη της και ευεργέτη της, Γιώργο Αγγελόπουλο, στο λάκκο με τους λέοντες. Το κοινό όμως τον έχει αναγάγει σε εθνικό ήρωα και στο πρώτο ματς – μπολ τη γλίτωσε.

Θα έχει την ίδια τύχη και τις επόμενες ημέρες, ή θα καταφέρει τελικά η Βαλαβάνη να επικρατήσει αυτή απέναντι στους φορμαρισμένους μαχητές;

Η συνέχεια από την Κυριακή επί της οθόνης…

Διαβάστε επίσης: 

Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σάρας

Αποχώρησε η Σάρα

Πως σχολίασαν οι παίχτες το πρώτο ατομικό παιχνίδι ασυλίας



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved