Survivor: Οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα φαβορί για επικράτηση

Survivor: Οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα φαβορί για επικράτηση

Στην τελική ευθεία μπαίνει το survivor, όπως προανήγγειλε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Σάκης Τανιμανίδης.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (31/05) ήταν το τελευταίο που η αποχώρηση έγινε συνηθισμένη διαδικασία. Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έφυγε με βάση την ψηφοφορία του κοινού, που κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τον Μπο. Πλέον, η φασούλα αλλάζει.

Σύμφωνα με τον Τανιμανίδη πλέον οι τηλεθεατές θα έχουν ένα ολόκληρο 24ωρο στη διάθεσή τους προκειμένου να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τους εννιά που έχουν απομείνει στο παιχνίδι.

Τα λόγια του παρουσιαστή ήταν ξεκάθαρα λοιπόν:

«Στο επόμενο συμβούλιο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα παίκτες που θα έχουν απομείνει. Έτσι θα έχουμε μία κατάταξη και των εννέα παικτών και με αυτή την κατάταξη θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Δηλαδή, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες ασυλίας και μία ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει. Από την ομάδα που θα χάσει, θα γίνει κανονικά η ατομική ασυλία, θα έρθουμε στο συμβούλιο και θα γίνει κανονικά η ψηφοφορία και θα καταλήξουμε πάλι σε δύο υποψήφιους. Η' αν υπάρχει ισοψηφία σε περισσότερους.

Από αυτούς τους υποψήφιους, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη που θα μας έχει δώσει η 24ωρη ψηφοφορία του επόμενου συμβουλίου».

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Ότι αν ο κόσμος δεν σε πάει, έφυγες για πλάκα. Πάμε τώρα να αναλύσουμε τους νέους όρους.

Ο κόσμος ψηφίζει και τους εννιά και ανάλογα με τις ψήφους του κοινού θα δημιουργηθεί η λίστα με το ποιος είναι πιο αγαπητός στο κοινό. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν κανονικά τα αθλήματα και η ομάδα που κερδίζει θα έχει την ασυλία. Οι χαμένοι θα πηγαίνουν σε αγώνα ατομικής ασυλίας και ο νικητής θα υποδεικνύει τους δύο υποψήφιους.

Από αυτούς, όποιος έχει τις λιγότερες ψήφους, θα μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ήδη με βάση την δημοτικότητα των παικτών, έχουμε μπει στα στάδιο που μπορούμε να προβλέψουμε φαβορί και αουτσάιντερ. Πάμε λίγο να δούμε τι παίζει:

Πρώτο φαβορί για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί μέχρι τον τελικό είναι ο Αγγελόπουλος, ενώ πρώτο φαβορί για αποχώρηση η Βαλαβάνη.

Παρακάτω σου εξηγούμε το γιατί:

Διάσημοι:

Αγγελόπουλος. Στο κανάλι που προβάλλεται το παιχνίδι το μόνο που δεν του έχουν κάνει είναι αγιογραφία. Ο Σκιαθίτης διάσημος –πλέον- έχει το φανατικότερο κοινό και θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του στον τελικό.

Χρανιώτης: Αδιάφορος για το κοινό που τον… έσκισε λίγο μετά το κράξιμο που έριξε στον Σπαλιάρα, όμως πλέον το θέμα «ξεφούσκωσε».

Μπο: Αγαθός γίγαντας, πήγε να μπλέξει σε κλίκες όμως έφαγε τον Χούτο άθελά του και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να τον αποθεώσει το κοινό. Τρίτος από το τέλος.

Βαλαβάνη: Έμπλεξε σε κλίκες, πήγε να φάει ουκ ολίγες φορές τον Αγγελόπουλο όμως δεν τα κατάφερε και πλέον είναι η μοναδική που έριξε γέφυρες φιλίας με τους μαχητές. Από την ημέρα που έφυγε η Λάουρα είναι άλλος άνθρωπος, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχει κερδίσει και τον κόσμο. Μάλλον είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Μαχητές:

Σπαλιάρας: Όταν ξεκινάς ψηφοφορία με 4000 θηλυκά από πίσω σου (υπήρξε πρώτος από πίσω τους) το παιχνίδι για τους άλλους είναι χαμένο από τα αποδυτήρια. Το μοντέλο τόσα χρόνια στη γύρα είχε χτίσει το fan club του και τώρα απλά το απολαμβάνει.

Βασάλος: Έχει κλέψει καρδιές με το παρουσιαστικό του ενώ και στα αγωνίσματα είναι από τους «καλούς» των μαχητών. Δύσκολο να μην πάρει θετικές ψήφους από τα κοριτσάκια που σκίζουν τα ρούχα τους στο άκουσμα του ονόματός του.

Αναγνωστόπουλος: Στην αρχή τον χλεύαζαν ως μισθοφόρο, όμως με τον καιρό έχει αποδείξει ότι είναι ένα «ελάφι» που ισοπεδώνει τα πάντα στο διάβα του. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει κάνει τον Αγγελόπουλο πελάτη, γεγονός που τον έχει θεοποιήσει στα μάτια του κοινού. Δύσκολο να φύγει γρήγορα.

Σάρα: Το κορίτσι - χαμόγελο δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάρει θετικές ψήφους. Η ενέργειά της είναι πάντα καλή, είναι συνεχώς με τον καλό το λόγο για συμπαίκτες και αντιπάλους και γενικά έχει μια γλυκάδα που θα την σώσει.

Μάριος: Και αυτός είναι τυπάκος που παίζει τον Ντάνο στα ίσια όμως κάποιες αναρτήσεις του παλιότερα στα social media ίσως αποβούν μοιραίες για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Του δίνουμε τις περισσότερες πιθανότητες να μην πάρει πολλές ψήφους.  



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved