Survivor: Η αποκρυπτογράφηση των χαρακτήρων που συνεχίζουν στο παιχνίδι

Survivor: Η αποκρυπτογράφηση των χαρακτήρων που συνεχίζουν στο παιχνίδι

Μια απόπειρα να αποκρυπτογραφήσουμε τους χαρακτήρες που συνεχίζουν στο Survivor.

Έχοντας φτάσει σχεδόν στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο ποιοι από τους παίκτες του survivor έχουν επιβιώσει και ετοιμάζονται για την αλλαγή από ομαδικό σε ατομικό παιχνίδι.

Αγγελόπουλος, Βαλαβάνη, Κοκκινάκης, Χρανιώτης και Μπο από τους διάσημους, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας, Πρίαμος, Σάρα από τους μαχητές είναι οι παίκτες που μπαίνουν στην τελική ένωση.

Ας αποκωδικοποιήσουμε όμως τους χαρακτήρες τους και ας δούμε πως κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ:

Διάσημοι: 

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο κατά κόσμο Ντάνος: Θέλει πάντα να κερδίζει και είναι ο πιο μάχιμος διάσημος με διαφορά. Στα συν του ότι δίνει τα πάντα για την ομάδα του αφού ξέρει ότι αν δεν μαρσάρει αυτός τα στομάχια θα είναι άδεια για μέρες, στα μείον του το γεγονός ότι όταν χάνει ξεσπάει κατά πάντων. Συμπαικτών και αντιπάλων. Με λίγα λόγια ο Ντάνος είναι το παιδάκι στην ποδοσφαιρική ομάδα που ο κόουτς τον έχρισε ηγέτη, παίρνει αυτό τη δόξα αλλά όταν κάτι πάει στραβά του φταίνε όλοι οι άλλοι.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συναισθηματικός χαρακτήρας, λάτρης του γούτσου – γούτσου και της τσαχπινιάς. Δεν δίστασε να κράζει όποιον δεν της έκανε, πήρε μέρος σε κλίκες αλλά τελικά αποδείχθηκε γάτα, αφού όταν όταν αποχώρησαν με συνοπτικές διαδικασίες οι Χανταμπάκης, Χούτος και Πασχάλη τράβηξε χειρόφρενο και έριξε γέφυρες προς τον αρχηγό Ντάνο. Με λίγα λίγια είναι σαν την μερέντα. Πάει με όλα.

Κοκκινάκης: Τους πρώτους μήνες θα μπορούσαμε να τον λέμε και γιο του ζεν. Ο άνθρωπος ήταν ανέκφραστος ότι και να γινόταν γύρω του. Έκανε δύο φίλες και τις διατήρησε μέχρι να αποχωρήσει η Λάουρα. Έκτοτε κάνει εξομολογήσεις στη Βαλαβάνη, όμως έχει ταραχτεί ξεκάθαρα το τσι του, κάτι που φαίνεται από τα δίχως προηγούμενο ξεσπάσματά του. Με λίγα λόγια, δόκτρο Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ.

Χρανιώτης: Ο σέρφερ που έχει άμεση επαφή με την γιόγκα στην αρχή ήταν ο «σοφός» της παρέας. Αντιμετώπιζε τους πάντες και τα πάντα δίχως κριτική ματιά και προσπαθούσε να προσφέρει πάντα λύσεις μέσω του διαλόγου. Όμως όταν τα γάλατα έσφιξαν παρασύρθηκε κι αυτός από το πάθος του Ντάνου και ξεκίνησε να ξεσπά ενάντια σε ότι τον ενοχλούσε (Πες το και Σπαλιάρα). Οι επιθέσεις του προς το μοντέλο δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει κάποια ζήλια προς τη λατρεία που έχει λάβει ο διάσημος μαχητής των μαχητών. Με λίγα λόγια ο wannabe Σπαλ, αρκετούς πόντους κοντύτερος και χωρίς τις 4000 στη συλλογή του.

Μπο: Ο αγαθός γίγαντας τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είναι και τόσο αγαθός. Μπήκε στο παιχνίδι υπέρβαρος, μετά την κολλητή παρέα και την προπόνηση με τον Χούτο άρχισε να δίνει απαντήσεις σε όσους του καταλόγιζαν ότι βρίσκεται εκεί μόνο για να τρώει, ενώ τελευταία έχει κι αυτός τρομερά ξεσπάσματα ενάντια στους μαχητές. Με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος που αρχικά πήγε για τουρισμό όμως γούσταρε και έγινε μόνιμος κάτοικος.

Μαχητές:

Βασάλος: Μάχιμος και μόρτης ο Κωνσταντίνος. Αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τους μαχητές στα αγωνίσματα, ενώ δείχνει συνεσταλμένο αγόρι. Τον έχουμε συλλάβει να ερωτοτροπεί με Βαλαβάνη και εκείνη την Τουρκάλα που θυμίζει τον Ζαμπίδη με οσκαρικό βυζί. Τα παίρνει στο κρανίο και αυτός με τον Σπαλιάρα. Μάλλον κοιμάται και ονειρεύεται έχοντας στο μυαλό του το άπιαστο όνειρο των 4000. Κώστα, ωραίος είσαι αλλά όχι και Σπαλ. Με λίγα λόγια είναι το… χταπόδι της παραλίας (το είπε και ο μέγας Σπαλιάρας).

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι τρελός ο Κύπριος; Αυτό δεν το ξέρουμε αλλά σίγουρα είναι ικανός. Κάτι από νυφίτσα πάντως το έχει πάνω του αφού δε διστάζει να κράζει τρίτους στους συμπαίκτες του και όταν ερωτάται για αυτά το παίζει… Κινέζος. Με λίγα λόγια φιδάκι. (Όχι για τα κουνούπια).

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Τον γνωρίσαμε ως μισθοφόρο, στην πορεία μας βγήκε ιδιοκτήτης μαγαζιών εστίασης ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι και prτζής (κάνει δημόσιες σχέσεις). Αυτό το τελευταίο φάνηκε αμέσως μετά την ένωση των δύο ομάδων στην ίδια παραλία. Έριξε γέφυρες στους αντίπαλους όμως στα αγωνίσματα εξακολουθεί να δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Επίσης είναι στραβωματίας από τους λίγους αφού όταν χάνει κοπανάει ότι βρει γύρω του. Με λίγα λόγια είναι ένας ακούραστος εργάτης των μαχητών που θα πει τον καλό του λόγο και στους απέναντι, όμως σίγουρα θα ματώσει τη φανέλα.

Σάρα: Μάχιμη, ευγενική και καλόβολη. Δεν έχει δώσει κακά δικαιώματα ενώ πάντα έχει να πει έναν καλό λόγο για συμπαίκτες και αντιπάλους. Με λίγα λόγια το κορίτσι είναι διαμάντι και το χαμόγελό της αποδεικνύει ότι ακόμα και σε εποχές κακουχίες το γέλιο ανεβάζει εαυτόν και τους γύρω μας. 

Σπαλιάρας: Ότι και να πεις για τον κύριο 4000 είναι λίγο. Χλευάστηκε στην αρχή όσο κανένας άλλος από το κοινό και από τους συμπαίκτες του όσο ήταν στους διάσημους. Στους μαχητές όμως απέδειξε ότι διαθέτει τα… cojones που απαιτεί η όλη φασούλα, ενώ απέδειξε ότι είναι ζόρικο και καλό παιδί αφού μετά από τόσες επιθέσεις έχει καταφέρει να μην πιαστεί στα χέρια με κανέναν και να… ξεβρακώσει όλη την αντίπαλη ομάδα. Άλλωστε σε αυτό έχει διδακτορικό ο άνθρωπος και δεν κρύβεται. Με λίγα λόγια τέρας ψυχραιμίας που μπορεί να κατεβάσει τα μαγιό των αντιπάλων του με το βλέμμα του και μόνο. 



O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved