Survivor: Οι top – 5 τσακωμοί στον Άγιο Δομίνικο (video-poll)

Survivor: Οι top – 5 τσακωμοί στον Άγιο Δομίνικο (video-poll)

Είναι πολλές οι φορές που έχουμε δει παίκτες να τσακώνονται στο Survivor.

Άλλες για τα αγωνίσματα, άλλες για μια ατάκα, άλλες για μια προσευχή. Ο λόγος διαφορετικός, το αποτέλεσμα ίδιο.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε τους επικότερους τσακωμούς που έχουν γίνει μέχρι στιγμής και μετά θα μας πείτε τη γνώμη σας για το ποιον απολαύσατε περισσότερο.

Χρανιώτης – Σπαλιάρας

Ο Χρανιώτης ετοιμάζεται να μπει στην αρένα συμπαίκτης με τον Αγγελόπουλο, όμως ο Σπαλιάραρος ισχυρίζεται ότι εκείνος ρίχνει καλύτερα τις βολές και πρέπει να πάρει αυτός την προσπάθεια. Ο Χρανιώτης ξεσπάει με επιχειρήματα πεντάχρονου (Ντάνο πάρ’ τον Σπαλιάρα, εγώ δεν παίζω κλπ. Κλπ.). Για να σταματήσουν οι κλάψες του Χρανιώτη χρειάστηκε να παρέμβει μέχρι και ο Κοκκινάκης.

Παπαδοπούλου – Καλλέργη

Είναι η πρώτη φορά που το κοινό βλέπει τον Πάνο, τον γίγαντα του ράγκμπι να συμμετέχει σε αγώνισμα. Μετά τα πρώτα βήματα όμως χρειάζεται να ανέβει σε εύκολο φαινομενικά στίβο μάχης οπότε μαντέψτε! Τραυματίζεται!!! Την ώρα που το κοινό αγωνιά να μάθει αν ο Πάνος έχει κάτι σοβαρό (φήμες λένε ότι έχει τραυματιστεί μέχρι και στο κούτελο, όταν του είχε κάτσει ένα κουνούπι και πήγε να το σκοτώσει) η Καλλέργη με την Παπαδοπούλου έχουν αρχίσει τις αψιμαχίες στην εξέδρα των διάσημων. Η Παπαδοπούλου δε μάσησε μπροστά στη Μαριάννα που είναι πρωταθλήτρια του Μάι Τάι και της την είπε σε έντονο ύφος επειδή η Καλλέργη εξέφρασε την ανησυχία της για τον τραυματισμό του αντιπάλου. Αγχώθηκε η «μπουλτνόζα»  και για ένα λεπτάκι νομίζαμε ότι η Μαριάννα θα την σακούλιαζε στο ξύλο. Ευτυχώς υπήρχαν κάμερες και μάσησε…

Πάνος – Κώστας

Ο Μισθοφόρος τα λέει πάντα έξω από τα δόντια. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι με διαφορά ο μαχητής που θα σου έρθει στο πρόσωπο και θα σου πει ότι σκέφτεται για σένα. Όταν πίστεψε ότι ο Πάνος πήγε να στρέψει την ομάδα εναντίον του, τους μάζεψε όλους στην παραλία και απευθυνόμενος στον Πάνο τα έδωσε όλα. Βρισίδι τρελό, όχι αστεία και αν κρίνουμε από το ύφος του, αν είχαν μείνει οι δυό τους ο Πάνος ακόμα θα έβαζε φάπες στις τσέπες του.

Γουίλι – Χανταμπάκης

Ο Γουίλι είναι νούμπας ακόμα στο παιχνίδι και παίζει με τον Χανταμπάκη, τον οποίο και κερδίζει. Πηγαίνοντας στον πάγκο, κοιτάει την Ελισάβετ – μοντέλο που έχει αποχωρήσει πλέον και λέει «Χανταμπάκης και μαλακίες». Ο Σπαλιάρας πιάνει το… σήμα, το μεταφέρει άμεσα στον –τότε- συμπαίκτη του και ο Χανταμπάκης σηκώνεται να ζητήσει το λόγο από τον Γουίλι: «Γουίλι, για τον Χανταμπάκη δεν θα λες πολλά. Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου το όνομά μου. Κατάλαβες βλάκα; (Αυτό το επανέλαβε κι άλλη φορά). Θα κοιτάτε την ομάδα σας και δεν θα μιλάτε», είπε μεταξύ άλλων στον Γουίλι και στους μαχητές ο –ορισμός του άντρακλα που κλαίει στις οθόνες, Χανταμπάκης.

Χανταμπάκης – Ντάνος

Χωρίς να θέλουμε να σας επηρεάσουμε, ήταν η πιο απολαυστική. Ο Χανταμπάκης την έχει πολύ μάγκας και ξεκινάει να κοροϊδεύει τον Αγγελόπουλο που φαίνεται λίγο ζορισμένος. Ο Ντάνος τον…. Ξεμοναχιάζει στην παραλία, του ρίχνει δύο φωνήεντα, του τσακώνει και την μπλούζα με τσαμπουκά από το πρόσωπο και εκεί μπαίνει ο Χούτος να χωρίσει. Ο Χανταμπάκης βλέπει ότι έχει πλάτες και κορδώνεται, ενώ όσο ο Χούτος δεν συμμετέχει φαίνεται να θέλει να πάει στην τουαλέτα. Στην εξοχή μάλλον που φεύγουν και πιο εύκολα!

Αφού λοιπόν διαβάσατε όλα τα σενάρια των τσακωμών, άντε να ψηφίσετε κιόλας ποιος ήταν ο πιο τοπ από τους πέντε;

Ποιος είναι ο κορυφαίος τσακωμός στο Survivor;
Σπαλιάρας Vs Χρανιώτης
Παπαδοπούλου Vs Καλλέργη
Πάνος Vs Kώστας
Γουϊλι Vs Χανταμπάκης
Χανταμπάκης Vs Ντάνος
Quotes2Know

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor μετά τα μεσάνυχτα; Τι λέει ο ΣΚΑΪ

Survivor μετά τα μεσάνυχτα; Τι λέει ο ΣΚΑΪ

Αποκάλυψη - Survivor: Την Κυριακή θα δούμε το κορυφαίο αγώνισμα του παιχνιδιού

Αποκάλυψη - Survivor: Την Κυριακή θα δούμε το κορυφαίο αγώνισμα του παιχνιδιού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved