Τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής στο Survivor οι Πάνος, Τσανγκ, Σάρα και Ελισάβετ!

Τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής στο Survivor οι Πάνος, Τσανγκ, Σάρα και Ελισάβετ!

Survivor: Τι έκανες στον «πόλεμο» μαχίμι;

Το Survivor για πρώτη φορά ανέδειξε τέσσερις υποψήφιους μαχητές για αποχώρηση και το OnSports κάνει τον μέχρι τώρα απολογισμό του Πάνου, του Τσανγκ, της Ελισάβετ και της Σάρας.

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το οποίο ήταν και το πρώτο που στο τέλος του είχε τέσσερις καρτέλες υποψηφίων προκειμένου το κοινό να επιλέξει ποιον θέλει να κρατήσει μέσα στο δημοφιλές πλέον παιχνίδι.

Ο μάνατζερ Ράγκμπι, Πάνος, ο ελληνοκινέζος επιχειρηματίας Ορέστης – Τσανγκ, η φοιτήτρια Ελισάβετ και η Σάρα που είναι ηθοποιός – ιδιοκτήτρια καφέ ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους ως αυτοί που δόθηκαν στην κρίση του κοινού.

Ας δούμε όμως περιληπτικά το τι έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής οι παίκτες.

Ελισάβετ: ξεκινάμε από την πολύπαθη φοιτήτρια η οποία μπορεί αρχικά να χάρηκε που ο «δήμιό» της, Τσανγκ έχασε για πρώτη φορά παιχνίδι ατομικής ασυλίας, όμως οι συμπαίκτες της φάνηκε ότι την έχουν ως το εύκολο θύμα.

Η Ελισάβετ λοιπόν τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται πολύ πιο μάχιμη. Κερδίζει μέχρι και αγώνες ασυλίας ενώ ο μοναδικός άνθρωπος που τα έχει ακούσει για τα καλά από το στόμα της είναι ο Τσανγκ. Στην παραλία δεν ξέρουμε αν πλένει τα πιάτα ή αν βοηθάει στο άναμμα της φωτιάς, όμως σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν υπήρχε λόγος να ψηφιστεί. Η εμμονή των μαχητών εναντίον της μάλιστα, ίσως τους στοιχίσει αργότερα, αφού όλοι κρίνονται από τον κόσμο που πλέον έχει αγανακτήσει να την βλέπει στις καρτέλες των υποψηφίων. Η νεαρή φοιτήτρια λοιπόν έχει αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα που επικρατούσε από την αρχή, όταν την κέρδιζε στα αγωνίσματα ακόμα και η Λάουρα Νάργες που ως γνωστόν έχει κερδίσει τόσες φορές, όσες χρειάζεται και ο… διάολος για να μείνει κουτσός…

Σάρα: Ο Μάριος το είπε ότι την ψήφισε αναγκαστικά, αφού η Σάρα μαζί με την Ειρήνη – Milf- Κολιδά είναι οι πλέον δυναμικές γυναίκες των μαχητών. Η Σάρα δικαιούται να έχει και αυτή που και που την κακή της ημέρα, αφού είναι το θηλυκό που έχει δώσει τις περισσότερες νίκες στα αγωνίσματα, ενώ πάντα βοηθάει με τις δουλειές στην παραλία. Χλωμάκι να φύγει και αυτό είναι πρόβλεψη.

Πάνος ο μάνατζερ ράγκμπι: Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Όποιος άνθρωπος στην Ελλάδα δηλώνει τέτοιο επάγγελμα θα έπρεπε να γράφεται απευθείας στα μητρώα του ΟΑΕΔ. Ο Πάνος λοιπόν είναι ο πρώτος διαγωνιζόμενος που κατάφερε να κάνει έξαλλο κάποιον συμπαίκτη με τα… πηγαδάκια που στήνει. Ασφαλώς και θυμόμαστε όλοι την ημέρα που ο Κώστας ο μισθοφόρος πήγε να τον τσακώσει και να του δείξει πως πνίγουν οι Σομαλοί (εκεί φύλαγε τα καράβια από τις πειρατείες) τα φίδια.

Πάντως ο Πάνος στο αγώνισμα με τα δεμένα μάτια απέδειξε ότι διαθέτει ηγετικές ικανότητες, οδηγώντας τους συμπαίκτες του σε μια τεράστια νίκη και τα αλαντικά που ήταν το έπαθλο στα στομάχια των μαχητών.

Ορέστης Τσανγκ: Το ιερό τοτέμ των αγωνισμάτων της ατομικής ασυλίας ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο ντόμπρος, αφού από την αρχή του παιχνιδιού έχει βάλει στο μάτι την Ελισάβετ και δεν πρόκειται να χαλαρώσει αν δεν την στείλει σπίτι της να συνεχίσει τις σπουδές της.

Ο Θεσσαλονικιός Κινέζος συμμετέχει στην κλίκα που θέλει τα νέτα να φεύγουν πρώτα από το παιχνίδι, στις νίκες τα ποσοστά του είναι μοιρασμένα, ενώ χθες αποδείχθηκε ότι το «κρύο αίμα» που διέθετε κάθε φορά που αυτός και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να κερδίσουν την ασυλία έχει πάει περίπατο.

Ο Τσανγκ δεν είναι και ο πιο δημοφιλής παίκτης των μαχητών και για αυτό ευθύνεται η δεύτερη φύση του, που δεν είναι άλλη από την ίντριγκα. Εδώ, στο OnSports νομίζουμε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο να σκεφτεί και να επανέλθει στην ευημερία, αφού το παιδί ξεκάθαρα έχει χάσει τον δρόμο του με την εμμονή του με την Ελισάβετ.

Η ψηφοφορία φυσικά έχει τελειώσει από χθες το βράδυ. Εμείς σας δώσαμε τα στοιχεία που διακρίνουν τους υποψηφίους. Εσείς δώστε μας την εκτίμησή σας για το ποιος θα πατήσει Ελλάδα πιο σύντομα από τους άλλους!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Survivor: Ο αδίστακτος Τσανγκ, η Ελισάβετ που αντεπιτίθεται και ο Μπο που... πείνασε!

Survivor: Ο αδίστακτος Τσανγκ, η Ελισάβετ που αντεπιτίθεται και ο Μπο που... πείνασε!

Survivor: «Δύο νίκες η Λάουρα, δύο νίκες ο Μπο. Τι μένει; Να βάλει δύο γκολ ο Καρντόσο»

Survivor: «Δύο νίκες η Λάουρα, δύο νίκες ο Μπο. Τι μένει; Να βάλει δύο γκολ ο Καρντόσο»

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved