«Άλλη μία απόδειξη του… λάθους των Αγγελόπουλων». Η αλήθεια.

«Άλλη μία απόδειξη του… λάθους των Αγγελόπουλων». Η αλήθεια.

Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων έφυγε τρέχοντας από το παρκέ του ΟΑΚΑ στις 13 Φεβρουαρίου του 2019 στο ημίχρονο του… εφιαλτικού για τους Πειραιώτες ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με το φωτεινό πίνακα να γράφει 40-25, έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις.

Οι τελευταίες επί του… θέματος γράφτηκαν πριν λίγες ώρες από τον καλό συνάδελφο, Νίκο Ζέρβα, οι θέσεις του οποίου, συνήθως απηχούν εκείνες των «ερυθρολεύκων». Ο καλός συνάδελφος λοιπόν έγραψε στο site www.sport-fm.gr ένα σχόλιο με τίτλο: «Άλλη μια απόδειξη του… λάθους των Αγγελόπουλων» και αναρωτιέται αν υπάρχει πλέον έστω και ένας φίλος του Ολυμπιακού που να εξακολουθεί να πιστεύει πως η ιστορική απόφαση της ΚΑΕ το 2019 ήταν λανθασμένη…

Για να ενισχύσει μάλιστα την άποψη του ο Νίκος Ζέρβας αναφέρει τα εξής: «Ζήσαμε μια ομοσπονδία να αρνείται να κάνει εκλογές όπως όλες οι υπόλοιπες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, και αφού εφευρέθηκαν τραγελαφικές δικαιολογίες για να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αφού ψήφοι ολόκληρου προέδρου ΕΣΑΚΕ, άλλαξαν… αιφνιδίως σε μία νύχτα και το μπάσκετ είναι στην… εντατική του πρωτοδικείου, ζήσαμε και το να μετρήσει καλάθι το οποίο μπήκε εκτός χρόνου!

Με την νομότυπη δικαιολογία πως οι διαιτητές, που οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της παρακμής όρισαν θεωρώντας τους ικανούς, συμβουλεύτηκαν μη εγκεκριμένο εξοπλισμό για να το ακυρώσουν! Αφού έσφαλαν, γιατί δεν έχουν τιμωρηθεί είναι το εύλογο ερώτημα, αλλά δεν είναι το μοναδικό». Έτσι γράφει ο καλός συνάδελφος. Είναι όμως έτσι;

Για να δούμε:

1. Η ΕΟΚ δεν αρνείται να κάνει εκλογές. Θα τις κάνει όμως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και διά ζώσης. Όπως τις κάνει τόσα χρόνια, όπως ξεκαθάρισε από την αρχή. Χωρίς εκλεκτούς και αγαπητικούς, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κωδικούς που πουλιούνται και αγοράζονται. Ο κάθε παράγοντας θα έρθει στην κάλπη να ψηφίσει. Τόσο απλά. Τόσο ξεκάθαρα. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν θέλει μια διοίκηση των λίγων για την… επόμενη μέρα του μπάσκετ. Ναι ή όχι; Επίσης ο μόνος που αναβάλλει τις εκλογές μέχρι τώρα είναι ο Υφυπουργός όχι η ΕΟΚ. Για να ξέρουμε τι λέμε…

2. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ είναι μεγάλο παιδί και φύσει και θέσει ικανός να υπερασπιστεί αν κρίνει ο ίδιος τον εαυτό του. Τα υπόλοιπα είναι απλά… κουτσομπολιά. Λάσπη στον ανεμιστήρα.

3. Το καλάθι του Παναθηναϊκού ήταν εμπρόθεσμο. Έτσι λέω εγώ. Εκπρόθεσμο λέει ο Νίκος Ζέρβας. ΄Εχει καμία σημασία; Ενδεχομένως να μην έχει σημασία καν τι ήταν το καλάθι! Για τον απλούστατο λόγο ότι η απόφαση του κ. Κορομηλά δεν έχει σχέση με αυτό αλλά με το μέσο που χρησιμοποιήθηκε για να αλλάξει η μόνη «εκφρασμένη» επί των τεσσάρων γραμμών και νομότυπη απόφαση του τρίτου διαιτητή μόλις μπήκε το καλάθι! Όλα όσα ακολούθησαν από εκείνο το σημείο και μετά είναι ΠΑΡΑΤΥΠΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ. Είναι για… μπάσκετ αλάνας και όχι για επίσημο αγώνα. Τα υπόλοιπα και οι υπόλοιποι απλά κάνουμε θόρυβο. Όπως αυτόν που έκαναν οι καμιά 500αριά οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν στη στρούγκα του ΣΕΦ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω COVID! Οι κ. Χαρδαλιάς, Αυγενάκης κλπ. έμαθαν κάτι επί τούτου; Θα αντιδράσουν;

4. Οι τρεις διαιτητές του ματς της… στρούγκας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τιμωρήθηκαν μέχρι τέλος της σεζόν. Οπότε πάει κι αυτό το επιχείρημα…

Γράφει παρακάτω ο καλός συνάδελφος: «Η ΕΟΚ που δεν φροντίζει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία τελικού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για να διαφημιστεί το -αποδεδειγμένα- ανυπόληπτο γι’ αυτήν γυναικείο μπάσκετ, επιβάλλοντας την μετάδοσή του από κανονικό κανάλι ή σε γήπεδο με τον κατάλληλο εξοπλισμό -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- αδιαφορεί για την δικαιοσύνη στο παρκέ, πετάει στον κάλαθο των αχρήστων το φύλλο αγώνα και αποφασίζει με λογική-παραλόγου».

Αν δεν είμαι τόσο άσχετος, η ΕΡΤ αποφασίζει τι και πότε θα το δείξει. Και η ΕΡΤ δεν θέλησε να δείξει το ματς, με αποτέλεσμα για να υπάρχει εικόνα από τον τελικό να γίνει η μετάδοση μέσω του Youtube του Ολυμπιακού με τα γνωστά επακόλουθα.

Και συνεχίζει: «Ζήσαμε επίσης επί δυόμισι μέρες, ο ένας να πετάει την ευθύνη στον άλλον και οι ομάδες λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού να μην ξέρουν -επίσημα- αν θα αγωνιστούν! Ακούσαμε επίσης ένα επίσημο μέλος ομάδας να καταγγέλλει δημόσια απειλές για την δουλειά και την ομάδα του από τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη.

Και να μην έχει ανοίξει… μύτη». Όποιος έχει κάνει μισή μέρα ρεπορτάζ και δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου ξέρει και θυμάται πως αν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση για την τύχη ενός τελικού δεν μπορεί να γίνει ο επόμενος. Εκτός και αν θα ήταν το… σωστό να πάνε οι ομάδες σε δεύτερο ματς, να κέρδιζε πχ ο Ολυμπιακός να γινόταν η απονομη κ.α. και μετά την απόφαση για την ένσταση του Παναθηναϊκού να ζήταγε η ΕΟΚ τα μετάλλια πίσω! Τι; Όχι; Σοβαροί να είμαστε…

Όσο για την καταγγελία… Όποιος έχει μιλήσει μια φορά με τον Αριστείδη Γολέμη, θα ξέρει ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν θέλει να απειλεί ούτε… μυρμήγκι! Άσε που για χρόνια ολόκληρα λατρευόταν από τον Ολυμπιακό… Μύτη δεν άνοιξε από όσα έγιναν και γράφτηκαν στο ΦΑ του αγώνα στη στρούγκα, από τους επιστήμονες κλπ. Θα άνοιγε επειδή ένας ΚΥΡΙΟΣ διαφώνησε με το μέλος της ομάδας του ΟΣΦΠ επί της διαδικασίας; Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται.

Πάμε και παρακάτω για να τα απαντήσουμε όλα: Η μεταγραφή της Όλγας Χατζηνικολάου έγινε τώρα γιατί τώρα δικαιώθηκε η Χατζηνικολάου από το CAS. Τώρα που έχει δικαίωμα. Βλέπεις Κράτος δεν είναι ο Παναθηναϊκός.

Η λύση του «Απόστολος Νικολαϊδης» για τις εκλογές της ΕΟΚ θα προκύψει αν υπάρξει άρνηση για το ΟΑΚΑ. Κι επειδή ο Ολυμπιακός έχει γενικά… καλές σχέσεις με τον κ. Αυγενάκη για ρωτήστε: Θα το δώσει το ΟΑΚΑ ; Υπήρξαν πιέσεις στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΟ για να μην δώσει τη Λεωφόρο; Αν πάρετε απαντήσεις, ενημερώστε τον κόσμο να ξέρει.
Α… Και κάτι τελευταίο. Το «να κρατήσεις τον Λόγο σου» είναι απειλή; Όχι. Το να μην κρατάς τον Λόγο σου είναι μπαμπεσιά; Ναι. Αν είσαι δε πρόεδρος της ΕΣΚΑ οφείλεις να κρατάς τον Λόγο σου και να μην είσαι μπαμπέσης. Πόσο μάλλον δε όταν… γενικά οφείλεις!

Υγιείς διαδικασίες, όπως λέει ο καλός συνάδελφος, είναι να αφήσουν την Ομοσπονδία να κάνει εκλογές ΑΝΟΙΚΤΕΣ και να βάλει όποιος θέλει υποψήφιος. Γιατί το ξεχάσαμε αυτό. Ότι για να σπρωχτούν οι εκλεκτοί, αποκλείστηκαν άνθρωποι με Ιστορία λόγω… ηλικίας!

Να θυμάστε: Το μπάσκετ δεν θα γίνει ποδόσφαιρο. Όχι τουλάχιστον χωρίς να δοθεί μάχη. Κι αυτή η μάχη θα είναι πραγματικά… μέχρι τέλους! Όχι στα λόγια.

Αυτά προς το παρόν.

Υγ. Παρά τις διαφωνίες μας, τιμώ και σέβομαι απεριόριστα τον Νίκο Ζέρβα. Απλά κάποιες φορές η αλήθεια δεν είναι κάπου στη μέση. Είναι στην… άλλη πλευρά. Εντελώς.
Υγ2. Με το φαινόμενο Αλεξόπουλος (πρόεδρος ΕΣΚΑ) θα ασχοληθούμε τις επόμενες μέρες…
Υγ3. Όταν ρίχνεις την ομάδα σου στην Α2 για να γλιτώσεις από τον… δήμιο σου, δεν είναι λάθος. Όντως. Είναι στάση ζωής. Του δειλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved