Ο αθλητισμός δεν σηκώνει πραξικοπήματα!

Ο αθλητισμός δεν σηκώνει πραξικοπήματα!

ΕΟΕ, ΕΟΚ, ΕΦΟΑ, ΣΕΓΑΣ, Κατερίνα Στεφανίδη κ.α. Κάθε μέρα που περνάει, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του αθλητισμού, βάζουν όχι στο στόχαστρο- ο αθλητισμός δεν λειτουργεί έτσι- αλλά στο περιθώριο τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Και το κάνουν για τον εξής ένα λόγο: Το αθλητικό κίνημα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το «ευ αγωνίζεσθαι». Όποιος λοιπόν κι αν δοκίμασε στο παρελθόν να επιβάλλει οποιεσδήποτε άλλες πρακτικές έφαγε τα μούτρα του. Απέτυχε παταγωδώς. Πόσο μάλλον δε όταν αυτός ο τρόπος είναι ξεκάθαρα πραξικοπηματικός θυμίζοντας άλλες εποχές… Αυτό δηλαδή που επιχειρεί ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη αφού έβγαλε στον τάκο την ηγεσία του υφυπουργείου αθλητισμού, έκανε λόγο ξεκάθαρα για εμπλοκή της στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ… Η Κατερίνα δεν ανακάλυψε την Αμερική. Απλά έδωσε συνέχεια στις καταγγελίες όλων των υπολοίπων. Από την ΕΟΕ μέχρι τους ανθρώπους του Τένις! Η Κατερίνα το είπε μάλιστα κομψά… Για χίλιους κι έναν λόγους. Δεν είναι απλά εμπλοκή Κατερίνα. Είναι χειραγώγηση! Και μάλιστα με τον πλέον χυδαίο τρόπο…

Όσο πλησιάζει (;) η ώρα της κάλπης, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πανικός του Υφυπουργού. Κι αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που απάντησε στην Κατερίνα στο Τwitter… Όσο δεν βγαίνουν τα κουκιά, τόσο το παιχνίδι θα χοντραίνει… Αλά παλαιά! Έβαλαν όρια ηλικίας, έβαλαν αναδρομικότητα στις θητείες, χρησιμοποιούν το Μητρώο με λογικές Μαυρογιαλούρου… Κι όλα αυτά για να φυτευτούν οι δικοί τους άνθρωποι στις Ομοσπονδίες! Θέλουν τις εκλογές για… τυπικούς λόγους. Και το αποδεικνύουν την πράξη.

Αναγκαίο κακό είναι για αυτούς η κάλπη. Γι’αυτό και θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να ψηφίσουν όχι και τα… δέντρα αλλά μόνο τα δέντρα. Ή καλύτερα τα «φυτά». Αυτός είναι ο στόχος. Απλά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο… Και ο ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση είναι το αθλητικό κίνημα και οι άνθρωποι του. Αυτοί που ευτυχώς ή δυστυχώς είναι μαθημένοι αλλιώς…

Και θα αποδειχτεί στην πράξη. Αποδεικνύεται ήδη…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved