Χειρότερο από τον… κάθε Σεμέδο είναι οι αγαπητικοί του!

Χειρότερο από τον… κάθε Σεμέδο είναι οι αγαπητικοί του!

Όσοι έχετε διαβάσει έστω μια φορά κάτι που έχω γράψει, αντιλαμβάνεστε ότι το χειρότερο μου είναι οι ηθικολόγοι και οι ηθικοπλάστες. Τους ψιλοσιχαίνομαι για την ακρίβεια.

Κι επειδή οι έχοντες αδύναμη μνήμη θα έχουν ξεχάσει ότι στο παρελθόν δικαίωνα τον Καντονά για την κλωτσιά του στον χουλιγκάνο και τον Σχορτσανίτη που είχε ανέβει στην εξέδρα για να τις βρέξει σε κάποιον που του έβριζε την οικογένεια, τα αναφέρω ο ίδιος, για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. Και συνεχίζω: Αυτό που έκανε ο Σεμέδο στην Κρήτη με τον πιτσιρίκο που ήθελε να πάρει την μπάλα του αγώνα, προφανώς για ενθύμιο είναι ο ορισμός της αλητείας, ο ορισμός της ξεφτίλας, ο ορισμός του ψευτόμαγκα.

Και γιατί τα βάζει με ένα παιδί-που απλά ήθελε να πάρει την μπάλα του αγώνα- αλλά και γιατί ο αθλητής πρέπει να είναι στο μυαλό των παιδιών το ιδανικό και όχι αυτό που έδειξε ο Σεμέδο. Αλλά είπαμε, δεχόμαστε τη συγγνώμη του και προχωράμε.

Αυτό που δεν είναι πια αποδεκτό και επιβεβαιώνει ότι στον Ολυμπιακό βλέπουν στραβά τα πράγματα εδώ και καιρό είναι το ότι αυτό το περιστατικό είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της αλητείας που δημιουργείται στο λιμάνι τα τελευταία χρόνια. Πότε με τα ντου στη φυσούνα του ΣΕΦ, πότε με τον Κασάμι, πότε με τον Περέιρα και τις χειρονομίες του, πότε πλακώνοντας τον κοσμάκη σε αγώνα πιτσιρικάδων και πότε πετώντας πέτρες και καθίσματα πάνω σε τάφους…

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό, την Ιστορία και τους φιλάθλους του, τα περιστατικά πια είναι πολλά και οδηγούν σε μια επικίνδυνη μετάλλαξη. Μια μετάλλαξη που αν δεν τη φρενάρει κάποιος θα γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη όχι πια μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την κοινωνία… Πόσο μάλλον δε όταν από χθες το απόγευμα, ορισμένοι επιχειρούν να δικαιολογήσουν τον Σεμέδο! Κι αυτοί είναι που κάνουν το χειρότερο κακό.

Γιατί δίνουν άλλοθι στον… κάθε Σεμέδο και κατά συνέπεια στον κάθε «θερμοκέφαλο» να συνεχίσει το ίδιο βιολί. Πότε ρίχνοντας κάτω ένα παιδάκι που ήθελε απλά την μπάλα του αγώνα και πότε πλακώνοντας έναν ξένο που ήρθε από την άλλη άκρη της Ευρώπης για να δει τον γιο του να παίζει με τον Ολυμπιακό… «Εγκλήματα» και τα δύο!

Υγ. Μεγάλο πράγμα να μεγαλώνεις παιδιά… Μόνο τότε νιώθεις το «όποιος απλώσει χέρι πάνω τους, τον έφαγα λάχανο»… Μόνο τότε όχι τον κάθε Σεμέδο δεν δικαιολογείς αλλά τον στέλνεις από εκεί που ήρθε. Γιατί άπλωσε χέρι σε ένα παιδί. Αυτά.

Άσε που στο τέλος της ημέρας, βέβαια, σε… τελειώνει ο ίδιος ο Σεμέδο με τη συγγνώμη του.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram

Ο Σεμέδο και το ball boy


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved