Φενέρ, Ρεάλ, ΟΑΚΑ… Βελιγράδι

Φενέρ, Ρεάλ, ΟΑΚΑ… Βελιγράδι

Ο Γιάννης Κουβόπουλος σημειώνει τον ρόλο που παίζουν οι Τούρκοι στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να προκριθεί στο Final-4 και καταθέτει μια σειρά από… υστερόγραφα.

Ο κύβος ερρίφθη… Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης με τους «πράσινους» να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Ένα μικρό déjà vu, για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν έκανε την ανατροπή. Με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ στα τελευταία παιχνίδια της regular season, κατάφερε να κάνει το απόλυτο (5 στα 5) και να πάρει στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας. Πέρσι δεν τα κατάφερε. Φέτος, όμως, μπορεί να τα καταφέρει.

Πρώτον γιατί ο φετινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρσι. Δεύτερον γιατί η Ρεάλ δεν είναι τόσο καλή ομάδα, όσο ήταν η περσινή Φενέρμπαχτσε. Και τρίτον γιατί η ομάδα του «τριφυλλιού» κουβαλάει στις πλάτες της το περσινό μάθημα που έγινε… πάθημα. Πέρσι ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας, έκανε το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει. Θεώρησε πως είχε ήδη προκριθεί στο Final-4 της Πόλης. Κάτι απόλυτα λογικό λόγω των πολλών ετών που… απέχουν οι «πράσινοι» από την τελική φάση της διοργάνωσης. Φέτος, όμως, δεν θα το κάνει το λάθος αυτό. Έπαθε, έμαθε και τώρα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει με τελείως διαφορετικό τρόπο την κατάσταση.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζουμε και κάτι. Για να μη λέει ο κάθε… άσχετος το μακρύ του και το κοντό του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε από το… παράθυρο στην τετράδα. Δεν πήρε το πλεονέκτημα στην τύχη. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να έχει το πλεονέκτημα της έδρας και το πήρε. Έκανε εξαιρετικό… τελείωμα, πήρε πέντε συνεχόμενες νίκες (οι τρεις μάλιστα μακριά από το ΟΑΚΑ, κάτι που ήταν το μελανό του σημείο στην μεγαλύτερη διάρκεια της regular season) και δικαίως… υποδέχεται και δεν φιλοξενείται.

Το ΟΑΚΑ θα «βράζει». Το ΟΑΚΑ θα.. φλέγεται στα παιχνίδια με την Ρεάλ. Και ο κόσμος αναμένεται να μπει στην «εξίσωση» και να παίξει καταλυτικό ρόλο. Όμως, μπάσκετ δεν παίζει ο κόσμος. Μπάσκετ παίζει ο Νικ, ο Μάικ, ο Νίκος, ο Τζέιμς, ο Κρις και οι υπόλοιποι…

Όσο για την περίπτωση του Γιουλ; Αν είναι έτοιμος θα παίξει… Αν όχι… Κρίμα για την Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τον φύση και θέση ηγέτη των Μαδριλένων.

ΥΓ1: Για μια ακόμα φορά, τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός θυμίζει… νοσοκομείο. Όντως είναι ιδιαιτέρως επίπονη όλη η σεζόν των 30 αγωνιστικών με τον Σφαιρόπουλου να βλέπει 4 και 5 παίκτες του να μένουν εκτός από παιχνίδια που θα τα έλεγες και.. αδιάφορα..

ΥΓ2: Αυτά δεν γίνονται ούτε στα… παραμύθια. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έφυγαν τριήμερο για Πάσχα και δεν έμειναν να δουν το παιχνίδι της ομάδας τους με την Ζαλγκίρις. Λες και θα άλλαζε κάτι αν έφευγαν αύριο. Αλλά ο καθένας έχει προτεραιότητες, ο καθένας κάνει επιλογές και ο καθένας κάνει… σκέψεις. Δεν αποκλείεται, πάντως, η απουσία αυτή να μην ήταν τυχαία…

ΥΓ3: Στην προσπάθειά τους κάποια να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα των… φίλων τους και εκείνων που συμπαθούν γράφουν «κουλαμάρες» και εκτίθενται….

ΥΓ4: Αστείο και μόνο να προσπαθούν να τονίσουν κάποιοι ότι ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε από… αυτοκαλάθι.

ΥΓ5: Και τώρα τι γίνεται με τον Τιλί και τον Κοζέρ; Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε υποσχθεί στον φίλο του πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κέρδιζαν…

ΥΓ6: Δεν βγήκε και η ευχή του Μπόγρη…

ΥΓ7: Άχτι το έχουν πολλοί… Μια φορά να χάσει ο Ολυμπιακός και να βγει ο προπονητής του και να πει «Φταίω». Ακόμα και χθες το έριξε στις απουσίες. Που ναι μεν υπήρχαν και σαφώς του έκαναν την ζωή δύσκολη, αλλά η ατάκα «Τι να κάνει ο προπονητής με τόσες απουσίες στην γραμμή των ψηλών» δεν… λέγεται.

ΥΓ8: Μεσίστιες οι σημαίες στα headquarters στην Καταλονία…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved