Δεν φταίει κανείς! Ο Παναθηναϊκός φταίει!

Δεν φταίει κανείς! Ο Παναθηναϊκός φταίει!

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το νέο… καταγγελτικό «ερυθρόλευκο» χτύπημα, την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις ευθύνες των «πράσινων»

Ξεκινάμε από τα πιο παλιά και την… ουσία για ν καταλήξουμε στο συμπέρασμά μας. Για όλα φταίει ένας. Ο Παναθηναϊκός. Που έχει επιτρέψει στον Ολυμπιακό να… αλωνίζει στα δικαστήρια. Αλλά έκαστος στο είδος του. Οι «πράσινοι» στα παρκέ και οι «ερυθρόλευκοι» στις… καταγγελίες. Έτσι είναι αυτά. Ο καθένας ότι μπορεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Το αντίθετο. Οφείλουν να αντιδράσουν και από εδώ και πέρα να μην επιτρέψουν σε κανέναν να κάνει το παραμικρό χωρίς να δεχθεί τις συνέπειες.

Το μεγαλύτερο λάθος του «τριφυλλιού» και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έγινε το βράδυ του πέμπτου τελικού. Όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου στο παρκέ γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν έναν ακόμα χαμένο τίτλο και ο Παναθηναϊκός αντί να μείνει στα αποδυτήρια και να τελειώσει μία και καλή με τους Πειραιώτες, δέχθηκε να βγει στο παρκέ και να τελειώσει το ματς. Και λίγους μήνες αργότερα ήρθε το «ευχαριστώ» από τον Ολυμπιακό και προσωπικά από τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
Από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τους παίρνει στο κυνήγι… Δεν γίνεται αλλιώς. Γιατί όπως πολύ εύστοχα σημείωσε στην δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάποιοι έχουν εκλάβει ως αδυναμία την επιθυμία του «τριφυλλιού» να ανεβάσει επίπεδο το άθλημα. Φαίνεται όμως κάποιοι στα… νότια δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

Μέγα λάθος η.. μη καταγγελία Σφαιρόπουλου

Και για να πάμε και στο κυρίως πιάτο… Είναι αδιανόητο να τιμωρείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για ένα ανούσιο post με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο άνθρωπος αμέσως μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε την κοινή γνώμη δυναμιτίζοντας το κλίμα, λέγοντας πως για όλα φταίνε οι διαιτητές, στοχοποιώντάς τους και μιλώντας με μπόλικη δόση ειρωνείας. Ο κύριος Αθλητικός Δικαστής δεν έχει ενημερωθεί για τις δηλώσεις; Έχει ενημερωθεί, αλλά φαίνεται δεν υπήρξε κάποιος να καταγγείλει τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Λάθος. Μέγα λάθος. Το οποίο δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Θα τιμήσουν τον Γκόντα στο ΣΕΦ

Όσο για το θέμα με τους διαιτητές και την λυσσαλέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να τους υπερασπιστεί αυτό χρήζει… ψυχιατρικής αναλύσεως. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» σου λένε αυτούς θέλουμε… αυτούς δεν θέλουμε. Και παράλληλα ζητούν και από τον Παναθηναϊκό να πάρει θέση. Συγνώμη, κιόλας, τη δουλειά έχει μια ομάδα να μπλέκει σε… ξένα χωράφια και να παίρνει δημόσια θέση για κάτι που δεν αφορά την ίδια. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχουν θεσμοί, ας τα βρουν μεταξύ τους. Τι… λύσσα έχει πιάσει τον Ολυμπιακό, ειδικά για τον Γκόντα, μακάρι να βρεθεί κάποιος να μας το πει. Μην απορήσετε μάλιστα, αν κάποια μέρα ο Γκοντας επιστρέψει στο ΣΕΦ για να «σφυρίξει» (θα το δούμε και αυτό) οι κύριοι Αγγελόπουλοι να τον τιμήσουν…

ΥΓ: Το παιχνίδι με τον Γυμναστικό ήταν κάτι περισσότερο από… τυπική διαδικασία. Το καλό είναι ότι οι «πράσινοι» έτρεξαν, ο Πασκουάλ έδωσε ευκαιρίες και παράλληλα δοκίμασε και πράγματα. Όλο το ενδιαφέρον ήταν στην άκρη του πάγκου. Εκεί που καθόντουσαν οι Τζειμς και Πέιν. Κυρίως ο δεύτερος, γιατί ο πρώτος ήταν συνέχεια όρθιος πίσω από τον πάγκο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες του.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
Παναθηναϊκός AKTOR: Πέντε χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου – Η συγκινητική ανάρτηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved