Έπεσε η ΤΣΣΚΑ και το ΟΑΚΑ… όρθιο

Έπεσε η ΤΣΣΚΑ και το ΟΑΚΑ… όρθιο

Ο Παναθηναϊκός Superfoods γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα αλλά ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για μια ομάδα που έχει ακόμα πολλά να δώσει

Σίγουρα το ταμείο μετά το τέλος αυτής της «διαβολοβδομάδας» ήταν το χειρότερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό. Ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, πρώτη ήττα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και απλά για να μην το ξεχάσουμε, αυτά… μόνο στον Παναθηναϊκό. Back to back παιχνίδια με τους Ρώσους και τους Τούρκους. Συγχαρητήρια σε όποιον έφτιαξε το πρόγραμμα… Πάμε και στα υπόλοιπα!

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον αντικειμενικό του στόχο. Έριξε κατά πολύ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τους 91 πόντους που έχει μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Δέχθηκε 15, 16, 20 και 24 πόντους κατά σειρά στις τέσσερις περιόδους παίζοντας καταπληκτική άμυνα. Οι «πράσινοι», εξαιρουμένης της τελευταίας περιόδου (που είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο), ήταν εξαιρετικοί στην λειτουργία τους και.. βραχυκύκλωσαν τους παίκτες του Ιτούδη. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε σε κανένα σημείο πως η ΤΣΣΚΑ διαθέτει… δεκάδες εκατομμύρια και παίκτες με τεράστια εμπειρία που θα μπορούσαν να… αντιδράσουν.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά… πλήρωσε το τραγικό τους ποσοστό στα σουτ τριών πόντων (είχε 6/28 και 21%) αλλά και την πολύ κακή του απόδοση στην δεύτερη περίοδο. Στο επιθετικό κομμάτι. Πέτυχε μόλις 9 πόντους, έχασε πολλά εύκολα καλάθια, από κοντά και από μακριά και έδωσε την δυνατότητα στους αντιπάλους τους να πάρουν τα ηνία του σκορ.
Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα. Τεράστια σημασία στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και η διακοπή στο 46-36. Ο Παναθηναϊκός στο σημείο αυτό είχε κρύψει την μπάλα, ο Ιτούδης είχε χάσει το παρκέ από τα πόδια του, το ΟΑΚΑ… έβραζε από 18.000 κόσμο και οι διαιτητές έκαναν 10 λεπτά για να αποφασίσουν για ένα αντιαθλητικό. Και με τη βοήθεια της τηλεόρασης. Σκέψου… Αυτό μόνο υπέρ του Παναθηναϊκού δεν λειτούργησε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στον συσχετισμό ασίστ/λαθών, είχε περισσότερα κλεψίματα, έχασε τη «μάχη» των ριμπάουντ για… ένας, ενώ και στο σύστημα αξιολόγησης είχε μεγαλύτερη βαθμολογία. Έχασε .ομως… Στις λεπτομέρειες. Στο σουτ του Ροντρίγκεζ.
Αυτά έχει το μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έχασε στο ΟΑΚΑ, αλλά ομάδα και κόσμος συνεχίζουν να είναι όρθιοι. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 18.000 φίλοι του «Τριφυλλιού» ήταν φανταστική, ήταν… μαγική. Η ΤΣΣΚΑ στο τέλος ήταν πιο τυχερή…
Συνεχίζουμε…

ΥΓ1: Πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όποιον έφτιαξε το πρόγραμμα των αγωνιστικών… Μόνο στον Παναθηναϊκό αυτά…

ΥΓ2: Ο Κει Σι Ρίβερς φάνηκε να έκανε το βήμα που ήθελε και να ξαναβρίσκει τον εαυτό του…

ΥΓ3: Ο Ρίβερς χάνει λει απ, χάνει φόλοου και 18.000 κόσμου φωνάζουν το όνομά του. Τη στιγμή που οι «κορυφαίοι» παίκτες της Ευρώπης έχουν βγει στη σέντρα και κρέμονται στα μανταλάκια γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι μεγάλωσαν…

ΥΓ4: Μια ήττα, όποια κι αν είναι αυτή, δεν μπορεί να χαλάσει την μαγεία του ΟΑΚΑ…

Υ5: Αντετοκούνμπο-Όγκαστ…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved