Έγκλημα, ξεφτίλα και ανυπαρξία!

Έγκλημα, ξεφτίλα και ανυπαρξία!

Αρχίζω με αυτό, που νοιώθω σαν αίσθημα επειδή το έζησα και από κοντά. Η χθεσινή βαριά ήττα από την Λαμία με 4-1 είναι μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα αποτέλεσμα-ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. Είναι ένα αποτέλεσμα-ξεφτίλα , που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο θα ζήσουμε με αυτή την ομάδα και πόσο θα αντέξουμε ακόμα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν πρέπει να πούμε τα πράγματα , ως έχουν. Βρέθηκα στην Λαμία χθες , ήμουν έξω από τα αποδυτήρια μία ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι και οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν σίγουροι , ότι δεν θα γίνει το παιχνίδι. Ο Αρετόπουλος τους το είχε πει και απλά τους τόνισε, ότι θα πρέπει να περιμένουν να βγουν στο γήπεδο στις 5:15 και εκεί να υπάρξει οριστική απόφαση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παίκτες των δύο ομάδων να μην κάνουν κανονικό ζέσταμα και κυρίως οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ξαφνικά οι ομάδες βγήκαν την ώρα του αγώνα στο γήπεδο και ο Αρετόπουλος αποφάσισε να το αρχίσει.

Ο συγκεκριμένος τύπος έκανε χθες έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου. Πρέπει να νοιώθει τυχερός , αυτός και η ΕΠΟ , που δεν τραυματίστηκε σοβαρά χθες κάποιος παίκτης. Εχω δει παιχνίδια και σε άλλα χιονισμένα γήπεδα . Εχω δει τον Παναθηναϊκό από κοντά να παίζει πάνω σε χιόνι στην Γαλλία και να μην χάνει από την Ναντ, εχω δει τον Παναθηναϊκό να παίζει στο χιονισμένο ΟΑΚΑ κόντρα στην Σαμπντόρια. Και την περασμένη περίοδο είδαμε στην χιονισμένη Λεωφόρο να κερδίζει ο Παναθηναϊκός την Κέρκυρα. Κανένα μα κανένα γήπεδο δεν ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, όπως ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λαμίας. Εκεί ήμουνα το είδα .

Το χιόνι σε αρκετά σημεία του γηπέδου ήταν τόσο πολύ, που δεν μπορούσε ένας παίκτης να κουβαλήσει την μπάλα. Υπήρχαν στιγμές, που οι παίκτες και των δύο ομάδων ήθελαν να βγουν από τα άκρα και δεν μπορούσαν κυρίως από την αριστερή πλευρά του γηπέδου , όπως έκανε επίθεση ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο. Αρα για ανάπτυξη και ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Το πλάνο ήταν όποιος έχει την μπάλα να την διώχνει προς την περιοχή της άλλης ομάδας, με στόχο να γίνει ένα λάθος και να μπει το γκολ. Η Λαμία είχε 3 στα 3 στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε 1 στα 7 σε όλα την διάρκεια του αγώνα. Η Λαμία τα έβαλε τα γκολ , ο Παναθηναϊκός τα έχασε.

Εβαλε και ένα κανονικό και του το ακύρωσε ο βοηθός –εργαλείο από την Ηπειρο, είχε ένα δοκάρι και στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του χιονιού μέσα από την περιοχή Λουντ, Δώνης , Μολίνς δεν μπορούσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, διότι αυτή κόλλαγε. Οποιος μιλάει , λοιπόν, για πλάνο ομάδων στο χθεσινό παιχνίδι είναι η ασχετος, ή στημένος. Και δεν το λέω μόνο εγώ , το είπε ο ίδιος ο Τεννές, που μετά το ματς τόνισε, ότι το ματς κρίθηκε από την τύχη και από την δύναμη. Το πλάνο ήταν χθες γεμίζω από την άμυνα στην επίθεση και περιμένω το λάθος του αντιπάλου. Ωραίο …ποδοσφαιρικό πλάνο.

Πάμε παρακάτω. Ακόμα και έτσι εγώ θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο αντίδρασης των παικτών του Παναθηναϊκού στα γκολ, που δέχθηκαν. Και στο πρώτο και στο τρίτο και στο τέταρτο. Στο δεύτερο βρήκε η μπάλα στον Αυλωνίτη στο σουτ του Παντελιάδη και πήγε στα δίχτυα. Στα άλλα τρία η αντίδραση των αμυντικών είναι τραγική και επειδή αυτό γίνεται και με χιόνια και χωρίς χιόνια πρέπει να σταματήσει χθες. Επίσης είδα τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σκέφτονται την επόμενη μέρα τους(με το μυαλό στην μεταγραφή, η στην προσφυγή) και να μην πέφτουν με δύναμη στην μπάλα , όπως πήγαιναν οι παίκτες της Λαμίας . Και αυτό στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε. Ακόμα και σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, όμως, μιλάμε για 40 λεπτά, που βάση ευκαιριών το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι 1-1 και σε καμία περίπτωση 1-0 και ένα τελευταίο πεντάλεπτο , που μπήκαν άλλα δύο γκολ, με τον τρόπο που περιέγραψα.

Ο Παναθηναϊκός ζει μαύρες ημέρες και εκτός των άλλων έχει και εσωστρέφεια. Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο , που θα αντέξει για καιρό χωρίς διοίκηση. Σήμερα στο Δ.Σ υπάρχουν κάποιοι, που το μόνο που κάνουν όλη μέρα είναι να ….θάβουν τον προπονητή, τους συνεργάτες του, διότι θέλουν να ασκήσουν εξουσία. Θέλουν να γίνουν Αλαφούζοι στην θέση του Αλαφούζου, που έφυγε ξαφνικά από την ομάδα και προκάλεσε όλο αυτό, που βλέπουμε . Και αυτό, που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι, ότι παίρνουν πρωτοβουλίες από μόνοι τους , χωρίς να ξέρει κάτι ο Αλαφούζος, ο οποίος έχει την απόλυτη ευθύνη, που τους έχει στο Δ.Σ και όσο θα τους έχει ακόμα.
Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί με τόσο σοβαρά προβλήματα να πάει καλά, όταν έχει και εσωτερικό πόλεμο προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οσοι το καταλαβαίνετε αυτό έχει καλώς. Οσοι δεν το καταλαβαίνετε να ξέρετε ότι παίζετε το παιχνίδι αυτών, που δίνουν γραμμή και κατευθύνουν κάποιους , για να εξοντώσουν τον Ουζουνίδη, τον Σαραβάκο, τον Διαμαντόπουλο, τον Τουμαζάτο , για να κάνουν το απόλυτο κουμάντο αυτοί να φέρουν έναν προπονητή-μαριονέτα και να διαλυθεί οριστικά και αμετάκλητα ο Παναθηναϊκός.
Και φυσικά έχει ευθύνη ο Μαρίνος και για χθες και για την εικόνα της ομάδας.

Το λέει και ο ίδιος, το ξέρει, δεν είναι δυνατόν ο προπονητής να είναι άμοιρος ευθυνών όταν μία ομάδα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας τόσο καιρό. Αλλά με όλα αυτά, που γίνονται στην ομάδα, στον σύλλογο, με παίκτες, που είναι φευγάτοι , διότι δεν αντέχουν άλλο την αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας, ο προπονητής , όπως και αν λέγεται έχει την μικρότερη ευθύνη. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν αυτοί, που έφθασαν τον σύλλογο σε αυτό το χάλι και αυτοί οι διοικούντες, που είναι σήμερα και η παρουσία τους (έστω και αν δεν φαίνονται αλλά συνεχίσουν να δίνουν την γραμμή μέσω….. τηλεφώνου)κάνει ζημιά στην ομάδα.

Αυτοί οι ανύπαρκτοι, που άφησαν τον Αρετόπουλο, μετά τα όσα έχει κάνει στον Παναθηναϊκό να οριστεί σε άλλο ένα παιχνίδι της ομάδας και δεν έβγαλαν κιχ τόσες ημέρες. Αυτοί οι ανύπαρκτοι, που απουσίαζαν χθες από την Λαμία , για να πιέσουν τον Αρετόπουλο, να μην κάνει ένα παιχνίδι σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Και για να τελειώνουμε και να καταλάβετε , πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί ένας προπονητής αυτή την κατάσταση. Τρώνε οι παίκτες τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και άλλα τέσσερα στην Λαμία. Αν υπάρχει σοβαρή διοίκηση, τους κόβει τον κ….., τους βάζει ένα βαρύ πρόστιμο και μετά θα το σκεφτούν να είναι αδιάφοροι, η μη συγκεντρωμένοι σε κάποιο ματς.

Εδώ εκτός του ότι η διοίκηση είναι άφαντη, μπορεί αυτό να το κάνει ο Ουζουνίδης. Αν βάλει πρόστιμο όμως, την επόμενη ημέρα οι παίκτες θα κάνουν προσφυγή και θα μείνουν ελεύθεροι και η ομάδα δεν θα εισπράξει ότι χρήματα μπορεί από την πώληση κάποιων.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
Serie A: Πρωταθλήτρια η Ίντερ - Έκανε φιέστα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τη Μίλαν
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Λιβάι και Μάνταλο η Ένωση - Αμφίβολος ο Μπερνάρ για το Τριφύλλι
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Με Λιβάι και Μάνταλο η Ένωση - Αμφίβολος ο Μπερνάρ για το Τριφύλλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved