Το πρόβλημα αρχίζει από την ΠΑΕ και φθάνει και στην ομάδα!

Το πρόβλημα αρχίζει από την ΠΑΕ και φθάνει και στην ομάδα!

Για την τραγική κατάσταση, που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχουμε κάνει αναφορά και το ξέρουν όλοι. Ο άμεσος κίνδυνος είναι να υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών τον Γενάρη για χρέη σε ομάδες και παίκτες του παρελθόντος.

Φυσικά τα δύσκολα είναι μπροστά, αφού η ομάδα μπορεί να «σκάσει» οικονομικά σε ένα, σε δύο, σε τρεις μήνες αν δεν υπάρξει κάποιος επενδυτής να βάλει χρήματα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας , αν ο Παναθηναϊκός ήταν σαν οργανισμός μία ΟΜΑΔΑ. Ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει για το πρόβλημα, που υπάρχει στα αποδυτήρια και το είπε και στους παίκτες ότι «κοιτάτε την πάρτη σας και έχετε το μυαλό σας στον Γενάρη, που έρχεται».

Το κακό είναι, ότι αυτό ξεκινάει από την ΠΑΕ από τα γραφεία. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι, στελέχη , που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην κατηγορηθούν οι ίδιοι και από το πρωί μέχρι το βράδυ ….. «ξεπατώνουν» τον Ουζουνίδη και τους παίκτες. Με λίγα λόγια λένε, ότι για όλη τη φετινή κατάσταση της ομάδας φταίει ο προπονητής και οι 13 μεταγραφές, που έκανε. Και αυτοί οι άνθρωποι ……υποτίθεται , ότι είναι στην ΠΑΕ ενεργοί και ….υποτίθεται ότι είναι στο πλευρό του προπονητή και των παικτών, που κάτω από αντίξοοες συνθήκες προσπαθούν να σώσουν ότι σώνεται.

Με εξαίρεση δύο άτομα στην ΠΑΕ(εξαιρώ τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή, όπως τους ζητήθηκε από την ημέρα που έφυγε ο Λυμπερόπουλος και έχει βοηθήσει τα μέγιστα αυτούς τους μήνες), οι υπόλοιποι γυρνάνε στα γραφεία και κατηγορούν , όσους είναι στο Κορωπί. Όχι μόνο τον Ουζουνίδη και τους παίκτες, ακόμα και τον Σαραβάκο πιάνουν στο στόμα τους. Ποιοι; Οι πουθενάδες, που ζουν το ….όνειρό τους(το δικαίωμα τους το εδωσε ο Αλαφούζος) και είναι παράγοντες του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας και κάθε μέρα, που περνάει του κάνουν όλο και μεγαλύτερη ζημιά.

Από εκεί , λοιπόν, ξεκινάει το κακό. Αν δεν φύγουν όλοι αυτοί από εκεί μέσα (και αν δεν σταματήσουν να ασχολούνται και όσοι …λένε ότι έχουν φύγει)να καθαρίσει το τοπίο ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει, όσο συνεχίσει με εσωστρέφεια και πόλεμο εσωτερικό προς το Κορωπί και την ομάδα. Αρα το ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΟΜΑΔΑ αρχίζει πρώτα από όλα από την ΠΑΕ και το άρρωστο περιβάλλον, που υπάρχει εκεί…. Με όλη αυτή την κατάσταση να επικρατεί και με τους παίκτες σήμερα στα αποδυτήρια να συζητάνε αν θα πρέπει να υπογράψουν τους διακανονισμούς , η όχι θα μοιάζει με θαύμα για μένα αν ο Παναθηναϊκός πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα από τον συσπειρωμένο και παθιασμένο ΠΑΟΚ.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Πανζουρλισμός στα αποδυτήρια – Συνθήματα από παίκτες και Αταμάν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ναν
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Champions League: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ… ξέρανε την Παρί και πάει τελικό!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Δεν είναι δικαίωση, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved