365 ευχαριστώ στον Μαρίνο!

365 ευχαριστώ στον Μαρίνο!

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Τα όσα έχει ζήσει σε αυτό τον χρόνο νομίζω, ότι κάποια ημέρα πρέπει να τα γράψει σε ένα βιβλίο, που θα γίνει ανάρπαστο. Διότι πιστεύω, ότι εμείς ξέρουμε μόλις το 10% των όσων ζει καθημερινά ο Ουζουνίδης στο Κορωπί και μέσα στην ομάδα. Όταν ήρθε πριν ένα χρόνο το σίγουρο είναι, ότι ο Μαρίνος δεν περίμενε, ότι μετά από ένα χρόνο θα είναι αυτή η κατάσταση. Με σκοτάδι για το μέλλον του συλλόγου και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Το δήλωσε εξάλλου και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» σήμερα. Ότι αλλιώς τα περίμενε τα πράγματα και αλλιώς εξελίχθηκαν. Ότι σήμερα θα ήθελε να τον απασχολεί μόνο το αγωνιστικό, αλλά αυτό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα . Πιστεύω , ότι ανεξάρτητα με το τι θα γίνει αύριο, μεθαύριο και το που θα καταλήξει αυτή η μάχη, που δίνει ο Ουζουνίδης για να κρατήσει όρθια την ομάδα, εμείς όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού του οφείλουμε 365 ευχαριστώ για τον ένα χρόνο στον πάγκο. Για έναν και μοναδικό λόγο. Για το γεγονός, ότι έδειξε σε αυτό τον χρόνο , ότι την ΟΜΑΔΑ την βάζει πάνω από τον εαυτό του. Είχε τόσες αφορμές στην διάρκεια όλων αυτών των μηνών να φύγει, αλλά έμεινε.

Εμεινε, όταν έμαθε ξαφνικά , ότι πρέπει να πουληθούν Μπέργκ και Ζέκα, ενώ αρχικά το πλάνο ήταν να μείνει ο βασικός κορμός και να υπάρχει μια μικρή ενίσχυση. Εμεινε, όταν ξαφνικά έφυγε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον οποίο σχεδίαζαν τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά έπεσε όλο το βάρος πάνω του και εκεί έβαλε πλάτη ο Μαρίνος και ο άμεσος συνεργάτης του Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, που άφησε την δουλειά του μάνατζερ για να βοηθήσει τον φίλο του και τον Παναθηναϊκό.

Εμεινε, όταν ξαφνικά και λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό έμαθε από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις , ότι αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος και σταματάει την χρηματοδότηση της ομάδας. Ο Μαρίνος και αφορμές είχε να φύγει και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες υπήρξε. Αλλά είναι εδώ. Μέχρι πότε κανείς δεν ξέρει. Τώρα είναι εδώ , όμως και δίνει την μάχη , μία μάχη που δείχνει χαμένη , αλλά πάει κόντρα στην λογική με στόχο να την κερδίσει. Και να πω και κάτι ακόμα.

Αν μέσα σε όλο αυτό το διάστημα ο Ουζουνίδης είχε αποφασίσει να φύγει σήμερα Παναθηναϊκός δεν θα υπήρχε , αφού όλοι οι παίκτες που τώρα κρατάει θα είχαν σκορπίσει και θα υπήρχε πλήρης διάλυση. Αυτός και οι συνεργάτες του κρατούν ακόμα ζωντανή την ομάδα. Για όλα αυτά Μαρίνο ευχαριστούμε…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved