Τα βρίσκουν και τα κάνουν Μάνταλοι και Σπανοί

Τα βρίσκουν και τα κάνουν Μάνταλοι και Σπανοί

Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία , να σταθώ πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι. Ένα ματς , που βάση ευκαιριών ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να το χάσει από το πρώτο 20λεπτο –όπου μέχρι να βρουν χημεία οι αμυντικοί, που έπαιζαν πρώτη φορά μεταξύ τους έγιναν λάθη , που δεν στοίχισαν λόγω Διούδη- αλλά στη συνέχεια θα μπορούσε να το έχει κερδίσει.

Το σίγουρο είναι, ότι θα το κέρδιζε αν ο Μάνταλος έδινε αυτά , που έγιναν. Στα τρία πέναλτι, που έγιναν, έδωσε το ένα. Αν έδινε και τα άλλα δύο , που έγιναν πάνω σε Μολίνς και Αλτμαν(σε αυτή την φάση μάλιστα έβγαλε και κίτρινη κάρτα στον Αλτμαν για θέατρο!) το 1-0 θα είχε γίνει 1-3 από το πρώτο ημίχρονο και τώρα θα μιλάγαμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού , στο πιο δύσκολο-μέχρι τώρα- παιχνίδι του μακριά από την Λεωφόρο.

Εκτός από τα δύο ακόμα πέναλτι , που δεν έδωσε ο Μάνταλος χάρισε την κόκκινη κάρτα στον Ρισβάνη(τράβηξε από πίσω και έριξε κάτω τον Αλτμαν στο 43 , ο ορισμός της δεύτερης κίτρινης κάρτας, που δεν δόθηκε), στον Χατζηισαία, που έφτυσε τον Μολίνς(όπως δείχνει το βίντεο), στον Μάντσον(από πίσω σκληρό μαρκάρισμα στον Ινσούα στο 91, δεύτερη κίτρινη)ενώ ο επόπτης Κούλα Χασάν άφησε ατιμώρητα τα fuck off, που του έριχνε …βροχή σε κάθε υπόδειξή του στο δεύτερο μέρος ο Ουάρντα και τα κατέγραψε η κάμερα. Μία ματιά να ρίξεις ακόμα και στην κατοχή των ομάδων και στα φάουλ θα καταλάβεις τι έκανε ο Μάνταλος χθες. 50-50 ήταν η κατοχή και τα φάουλ 10-22 σε βάρος του Παναθηναϊκού!

Ο Μάνταλος, που πρωταγωνίστησε στα χρόνια της ….συμμορίας σφυρίζει ακόμα και χθες θύμισε για άλλη μία φορά το μένος του για τον Παναθηναϊκό.

Αυτά για το ματς , στο οποίο υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και ο Παναθηναϊκός υπό νορμάλ συνθήκες θα έφευγε νικητής. Κάτι που θα κατάφερνε ακόμα και έτσι αν είχε έναν αξιόπιστο φορ, αφού ο Μολίνς είχε πολλές λάθος τελικές επιλογές(άσχετα αν έβαλε το πέναλτι) και ο Τσάβες φάνηκε ανέτοιμος όσο έπαιξε και είχε λάθος τελικές επιλογές, εκεί που ο Παναθηναϊκός έπαιζε με παίκτη παραπάνω.

Πάμε τώρα στον Σπανό και τα …πρωτοπαλικαρά του στον Ατρόμητο , που έγινε Ατρόμητος από Χαλκηδόνα για να μην ξεχνιόμαστε. Επιασαν στο στόμα τους , όλοι αυτοί τον Παναθηναϊκό , μίλησαν για Γ’Εθνική και επιτέθηκαν με χυδαίο τρόπο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την λήξη του αγώνα και μετά στα αποδυτήρια. Με μένος , με πρωτεργάτη τον τύπο που έχει μπει φυλακή κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο καυσίμων και που έφυγε από πρόεδρος του Ατρομήτου, διότι είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της συμμορίας.

Αυτός ο τύπος τόλμησε και τα έβαλε με τον Παναθηναϊκό. Αλλά και αυτός και ο Μάνταλος τα βρίσκουν και τα κάνουν. Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει να παλεύουν, όσοι είναι στο ποδοσφαιρικό και τρεις ακόμα και ουσιαστικά η ομάδα παλεύει μόνη της και είναι ανύπαρκτη διοικητικά. Στην ζωή ο τροχός γυρίζει. Και όταν γυρίσει τότε οι Μάνταλοι(αν υπάρχει μέχρι τότε) και οι Σπανοί θα πάρουν αυτό, που τους αξίζει.

*Για το τυπάκι , που το παίζει ποδοσφαιριστής και λέγεται Σπύρος Ρισβάνης ένα θα πω. Ότι και να κάνει, όσο και να φτύνει παίκτες του Παναθηναϊκού, να τους βρίζει, να προκαλεί, να βαράει με τα μυαλά που έχει θα βαρεθεί να παίζει δανεικός. Κάνει μεγάλη προσπάθεια , για να δείξει πόσο ….μεγάλος Ολυμπιακός είναι , αλλά η μπάλα παίζεται με τα πόδια και όχι με το στόμα….


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved