Οι cojones του κόσμου, ο αλήτης, οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και η μούντζα!

Οι cojones του κόσμου, ο αλήτης, οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και η μούντζα!

Για το 1-1 με την ΑΕΚ δεν έχω να πω πολλά. Η ομάδα και πάλι έδωσε την ψυχή της στο γήπεδο έφθασε λίγα δευτερόλεπτα πριν την κατάκτηση της νίκης σε άλλο ένα ντέρμπι και δέχθηκε το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων.

Από το ότι ο Αλτμαν αντί να παίξει με την σκασμένη μπάλα και να αναγκάσει τον διαιτητή, να του δώσει μία άλλη , την έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου και η ΑΕΚ πήρε την κατοχή χωρίς να τηρήσει το fair play. Μέχρι το τέλος της φάσης , όταν ο Χουλτ δεν ήταν στην σωστή θέση και μετά το σουτ η μπάλα βρίσκει στο πόδι του και πάει στην γωνία του Βλαχοδήμου. Όλα πήγαν στραβά. Ετσι έγινε το 1-1 .

Θα μπορούσε να γίνει στην φάση του Λιβάγια στο δεύτερο ημίχρονο , η στο πλασέ του Γαλανόπουλου στο πρώτο μέρος. Όπως θα μπορούσε να γίνει και το 2-0 σε μία κεφαλιά του Κουρμπέλη στο πρώτο ημίχρονο, η σε ένα τετ-α-τετ του Μολίνς στο δεύτερο ημίχρονο και σε μία σέντρα-σουτ του Χουλτ , που βρήκε στο δοκάρι και μετά την μπλόκαρε ο Ανέστης. Βάση ευκαιριών το ντέρμπι έπρεπε να έρθει ισόπαλο. Εκεί που έφθασε, όμως, ήταν κρίμα για τον Παναθηναϊκό, που δεν πήρε άλλο ένα ντέρμπι στην έδρα του. Και έγινε το παράδοξο. Προηγήθηκε στο κακό του πρώτο ημίχρονο και ισοφαρίστηκε στο καλό του δεύτερο. Αυτά για τα αγωνιστικά του ντέρμπι και πάμε στα εξαγωνιστικά.

Αν απόψε στην Λεωφόρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έδειχναν μαθήματα ψυχραιμίας και συμπεριφοράς , τότε το ματς μπορεί να μην είχε τελειώσει και μετά όλοι θα έλεγαν για τους αλήτες οπαδούς, που χαντάκωσαν την ομάδα τους. Αντί απόψε να μιλήσουμε για τους ……αλήτες οπαδούς θα μιλήσω για τον αλήτη προπονητή της ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ έκανε μία άσεμνη χειρονομία στον κόσμο(υπάρχουν φώτο), που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε επέμβει η αθλητική δικαιοσύνη και θα τον είχε διώξει δια παντός. Εδώ έχουν περάσει τόσες ώρες και δεν έχει κουνηθεί ..φύλλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε καμία θέση, αν και το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο, που δεν αντέδρασε. Θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει αυτό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ άφαντη. Ο προπονητής της έβγαλε το μεσαίο δάκτυλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αυτή την ηθική πρεσβεύει ως ομάδα, θα ζητήσει καμία συγγνώμη η θα το περάσει σαν να μην έγινε;

Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα λέγεται Νίκος Λυμπερόπουλος. Εχει παίξει μπάλα στον Παναθηναϊκό και ο κόσμος του τον αγάπησε και τον στήριξε. Σε αυτόν τον κόσμο ο προπονητής της ομάδας του έκανε άσεμνη χειρονομία και ο «Λυμπε» δεν βγήκε να ζητήσει καμία συγγνώμη. Περιμένω να το κάνει έστω και τώρα με καθυστέρηση.

Απαράδεκτοι για την στάση τους στην ΑΕΚ ήταν ένα δείγμα, πόσο μπορεί να σε μεταλλάξει ο πρωταθλητισμός. Και κάτι τελευταίο. Ημουν , είμαι και θα είμαι περήφανος που η ομάδα έχει στον πάγκο έναν προπονητή με cojones, όπως τον Ουζουνίδη που πάντα λέει την αλήθεια και είναι ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του, όπως αρμόζει σε προπονητή του Παναθηναϊκού και όχι έναν χούλιγκαν ,όπως ήταν ο Περέιρα στον Ολυμπιακό και ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Και οι δύο προκάλεσαν τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, αλλά απόψε ο κόσμος έδειξε ότι έχει τις cojones και του αξίζουν πολλά μπράβο!

*Πολύ καλή η παρουσία του Αλτμαν από την ώρα, που μπήκε , με ενοχλήσεις έπαιξαν ο Βιγιαφάνιες (φοβερό δεύτερο ημίχρονο) και ο Μολίνς , ενώ τραυματίστηκε και ο Μολέδο και η ομάδα εδώ και καιρό έχει απόντες τους δύο βασικούς επιθετικούς. Συν τα όσα συμβαίνουν γύρω-γύρω είναι σαν να έχει πέσει μία μούντζα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Έσωσε την παρτίδα με Λιβάγια σε νεκρό χρόνο

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Έσωσε την παρτίδα με Λιβάγια σε νεκρό χρόνο

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: H απαράδεκτη χειρονομία του Χιμένεθ στη Λεωφόρο (pics)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: H απαράδεκτη χειρονομία του Χιμένεθ στη Λεωφόρο (pics)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved