Πιο δύσκολο με την ΑΕΚ απ’ότι ήταν με τον Ολυμπιακό

Πιο δύσκολο με την ΑΕΚ απ’ότι ήταν με τον Ολυμπιακό

Το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο πιστεύω, ότι θα εξελιχθεί πολύ πιο δύσκολα απ΄ότι το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 με τον αντίπαλό του να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο μόλις στο τελευταίο τέταρτο.

Μέχρι τότε η ομάδα του Λεμονή ήταν εξαφανισμένη από το γήπεδο με μηδέν τελικές στο πρώτο ημίχρονο.
Υπάρχουν λόγοι, που πιστεύω, ότι η ΑΕΚ θα δυσκολέψει πολύ περισσότερο τον Παναθηναϊκό. Πρώτον είναι σε καλή κατάσταση και μία ομάδα, που δεν δέχεται εύκολα το γκολ. Ο Χιμένεθ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο , που ξέρει να αμύνεται καλά και να εκμεταλλεύεται τους χώρους στην επίθεση. Φυσικά και η ΑΕΚ έχει τις απουσίες-σοκ του Γιόχανσον και του Μάνταλου, αλλά στην αμυντική της λειτουργία δεν πιστεύω ότι αυτές θα επηρεάσουν πολύ.

Δεύτερον από το ματς με τον Ολυμπιακό έχει περάσει ένα σημαντικό διάστημα και δεν φαίνεται να υπάρχει η ίδια κάψα, η ίδια δίψα και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Λίγο η απογοήτευση, ότι όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύουν τα πράγματα με την ομάδα να πρέπει να βγάλει έναν πολύ δύσκολο οικονομικά Νοέμβριο, λίγο το «πάγωμα» από την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχουν ρίξει κάπως και την διάθεση του κόσμου. Όλα έχουν παίξει τον ρόλο τους και για αυτό και η κίνηση των εισιτηρίων δεν έχει σχέση με αυτή, που προηγήθηκε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο τρίτος λόγος, που πιστεύω, ότι ο Παναθηναϊκός θα δυσκολευτεί, είναι, ότι θα παίξει με κάποιους καθοριστικούς παίκτες να έχουν χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμού. Αναφέρομαι στον Βιγιαφάνιες, τον Κουρμπέλη(μάλλον θα προλάβει), τον Κουλιμπαλί, τον Γιόχανσον(ένας από τους δύο θα παίξει) και τον Μολέδο, που από σήμερα Τρίτη μπήκε στις προπονήσεις. Είναι δεδομένο, ότι αυτή η απουσία από τις προπονήσεις θα στοιχίσει στον ρυθμό αυτών των παικτών στην διάρκεια του αγώνα. Και μιλάμε για παίκτες, που εξαρτάται η ομάδα από την απόδοσή τους. Ο Κουρμπέλης στην Τρίπολη ήταν κακός και ο Παναθηναϊκός έχασε το κέντρο , με τον Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης ήταν από τους κορυφαίους και η ομάδα κυριάρχησε. Το ίδιο ισχύει και για τον Βιγιαφάνιες , αλλά και τον Μολέδο και φυσικά για τον Κουλιμπαλί.

Και είναι και το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο τον κερδίζει τα τελευταία χρόνια, συνήθως εύκολα. Μία φορά δεν τον κέρδισε, όταν ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει λόγω μίας φωτοβολίδας, που έπεσε(τα επόμενα χρόνια απέδειξε διότι τότε έκαναν στον Ολυμπιακό τα πάντα για να μην γίνει το ματς). Αντίθετα με την ΑΕΚ τα ματς στην Λεωφόρο είναι δύσκολα και πέρυσι ήρθε το 0-0 σε ένα κλειστό παιχνίδι με μία μεγάλη ευκαιρία του Βιγιαφάνιες και άλλη μία ευκαιρία της ΑΕΚ

*Για τα εξωαγωνιστικά δεν έχω να πω κάτι άλλο. Απλά δοκιμάζονται οι αντοχές του Μαρίνου, των συνεργατών του και του Κωσταντίνου Διαμαντόπουλου, που παλεύουν κόντρα στην ….λογική και έχουν βάλει τον Παναθηναϊκό πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved