Τέτοια άμυνα ούτε του… Παππά

Τέτοια άμυνα ούτε του… Παππά

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την «κολώνα» Σίνγκλετον και για τον Παππά που πρέπει να πάρει σπίτι του την φανέλα της Εθνικής ομάδας

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ δεν είναι μια φορά νικητής. Είναι πολλές φορές νικητής. Η επικράτηση επί της Φενέρμπαχτσε δεν είναι μια απλή νίκη, είναι πολλά περισσότερα. Από απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός είναι στο 2-2 και μπορεί να είναι πιο… σίγουρος για τις δυνατότητές του, εν όψει των δύο πολύ δύσκολων εκτός έδρας αποστολών που έχει μπροστά του. Στη Βιτόρια για το ματς με την Μπασκόνια και στον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Βλέπετε το πρόγραμμα της Euroleague μπορεί να είναι αστείο, αλλά δεν… αστειεύεται.  Σκεφτείτε απλά με τι ψυχολογία θα πήγαινε ο Παναθηναϊκός στα δύο αυτά ταξίδια, αν ήταν στο 1-2 και όχι στο 2-2. Τώρα, όμως, θα πάει με την καλύτερη. Οι παίκτες του Πασκουάλ πατούν γερά στα πόδια τους, είδα τι είναι ικανοί να κάνουν, τι μπάσκετ είναι ικανοί να παίξουν και πλέον ο δρόμος του «τριφυλλιού» είναι τελείως διαφορετικός.

Θα το πάρουμε χρονικά… Από την αρχή (άμυνα), μέχρι το τέλος (Παππάς). Όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο και τον Παναθηναϊκό να δέχεται 21 και 23 πόντους, πολύ δύσκολα θα πόνταρε τα.. λεφτά του στην ανατροπή. Όμως, στα… αποδυτήρια φαίνεται πως κάτι έγινε και οι «πράσινοι» την είδα… αλλιώς. Πρώτος και καλύτερος ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος επιθετικά μπορεί να ήταν σκιά του εαυτού του, στην άμυνα όμως ήταν η «κολώνα» του Παναθηναϊκού. Με άμυνα για… σεμινάριο έδειχνε τον… τρόπο στους συμπαίκτες του. Και από κοντά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο οποίος μπήκε μέσα για να πάρει… παραμάζωμα τους… πάντες. Και το έκανε. Αμυντικά ήταν… ογκόλιθος, αλλά και στην επίθεση έκανε αυτό που έπρεπε και με το.. παραπάνω.

Πάμε τώρα και στο τέλος. Και αν η άμυνα ήταν ομαδική δουλειά, η επίθεση ήταν θέμα.. Παππά. Ο Έλληνας παίκτης που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο και πάλι για τους λάθος λόγους, με το παιχνίδι του, απέδειξε γιατί πρέπει η Εθνική ομάδα να ξεκινάει από αυτόν. Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας παίκτης (με εξαίρεση τον Αντετοκούνμπο) να έχει επιθετικό ταλέντο σαν του γκαρντ του «τριφυλλιού».

Μπασκετικά μιλώντας είναι αστείο και να συζητάμε αν πρέπει να φοράει τη φανέλα με το Εθνόσημο ή όχι. Τα εξωαγωνιστικά δεν αξίζει καν να τα αναφέρουμε. Αλλά για κάποιον λόγο ο Παππάς έχει… μπει στο στόχαστρο. Σαφώς και έχει κάνει και εκείνος λάθη, αλλά καλό θα είναι να αποφασίσουν οι… κριτές των πάντων για τον λόγο που θα τον κρίνουν. Και με τη σειρά του να μπορέσει επιτέλους να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και να σταματήσει να αδικεί τον εαυτό του.

ΥΓ: «Είμαι σίγουρος ότι στην τελευταία κατοχή έγιναν δύο φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν. Όταν είδα το βίντεο είδα ότι έγιναν τρία. Δεν θεωρώ ότι είναι ένας καλός τρόπος να αποφασίζουν οι διαιτητές για ένα παιχνίδι. Δεν θεωρώ ότι κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, αλλά πρέπει να αναφερθεί».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το επικό τρίποντο του Παππά που «ξέρανε» τη Φενέρ

Η ανάλυση του αγώνα

Και για το πείσμα σας, κουφάλες, θα αντέχει…

Το ποστάρισμα του Παππά μετά το τρίποντο


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved