Εάν θέλει τίτλο ό,τι γκρέμισε πρέπει να το ξαναχτίσει

Εάν θέλει τίτλο ό,τι γκρέμισε πρέπει να το ξαναχτίσει

Ο Ατρόμητος έδειξε ακόμα πιο έντονα το πρόβλημα της ΑΕΚ με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ και ο Χιμένεθ καλείται να το λύσει πριν είναι αργά.

Για να μην αδικήσουμε τον Ατρόμητο, η πορεία του όσο τρελή κι αν φαίνεται έχει εξήγηση. Με έναν σοβαρό προπονητή, τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει, αλλά και ρόστερ που μόνο αδιάφορο δεν είναι, οι Περιστεριώτες κάνουν την καλύτερη εκκίνηση τους στην Super League.

Δεν ξέρω εάν θα φτάσει στο σημείο να γίνει η... Λέστερ της Ελλάδας, κάτι που θα το γούσταραν οι περισσότεροι που έχουν ακόμα το μυαλό στο κεφάλι τους, ωστόσο το οποίο παρουσιάζει δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο όταν χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και πλάνο.

Αυτά για τον θριαμβευτή του ΟΑΚΑ και τον Αυστριακό που αν και ήρθε στην Ελλάδα χωρίς θόρυβο έχει καταφέρει να κερδίσει με το... σπαθί του και κυρίως τη μεθοδική δουλειά του πολλά credit.

Πάμε και στην ΑΕΚ. Από το ντέρμπι της ανατροπής με τον Ολυμπιακό έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Κι αν στο Μιλάνο το 0-0 ασφαλώς και είναι αποτέλεσμα το οποίο σε... ψηλώνει, η ήττα από τον Ατρόμητο φανέρωσε κι ένα πρόβλημα το οποίο αργά ή γρήγορα η Ένωση θα το έβρισκε μπροστά της.

Το κατά πόσο το ρόστερ της ΑΕΚ είναι δομημένο για να αντέχει πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη αποτέλει μεγάλο θέμα. Όπως επίσης και πόσοι από τους παίκτες αντέχουν στον πρωταθλητισμό.

Μετά τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ έχει χαθεί. Ό,τι έχτισε ένα μήνα πριν, τόσο έχει να νικήσει, έχει γκρεμιστεί. Είτε επειδή τα κουκιά για παιχνίδια κάθε τέσσερις ημέρες δεν βγαίνουν είτε επειδή διανύει περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν μπορεί μια ομάδα που φέρνει τούμπα το ματς με τον Ολυμπιακό και να βάζει στοπ στη Μίλαν να είναι του πεταματού από την μία στιγμή στην άλλη. Ούτε και ο Αραούχο που όντως ψάχνεται ακόμα, να έχει ξεχάσει την μπάλα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πλέον καλείται να διαχειριστεί μια κατάσταση στην οποία η ΑΕΚ ανήκει. Να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να πρωταγωνιστεί. Και αυτά οφείλει να το κάνει άμεσα μαζί με τους παίκτες για να ξαναχτίσει ό,τι και πριν το ντέρμπι της ανατροπής. 


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved