Aν δεν γουστάρεις τον Παππά, να μην τον δώσεις στην κόρη σου!

Aν δεν γουστάρεις τον Παππά, να μην τον δώσεις στην κόρη σου!

Την προηγούμενη φορά ήταν αγενής επειδή δεν έδωσε το χέρι του στον Ηλία Ζούρο, ο οποίος βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν το ξηγήθηκε και σπαθί στη μεταξύ τους συνεργασίας…

Την προ-προηγούμενη τον έκραζαν επειδή είπε ότι δεν γουστάρει τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος βέβαια παραλίγο να του κόψει το μπάσκετ στην Μπιλμπάο και τον είχε μόνιμα εκτός Εθνικής… Τώρα επειδή «τα έχωσε» στον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος στις πρώτες του κλήσεις ως Ομοσπονδιακός Τεχνικός έκοψε τον Παππά... Δικαίωμα του, θα μου πεις… Ασφαλώς.

Προφανώς ζούμε ακόμα στην εποχή του Ιωαννίδη, που «οι παίκτες δεν πληρώνονται για να έχουν άποψη» ή ακόμη χειρότερα «πληρώνονται για να μην έχουν άποψη». Που πρέπει να λένε πάντα «ναι και με χαμόγελο» ακόμη και όταν νιώθουν όχι απλά ότι αδικούνται αλλά κάτι περισσότερο. Θέλουμε παίκτες που θα λένε σε κασέτα «σέβομαι την επιλογή του κόουτς» αλλά μετά θα παίρνουν τους κολλητούς τους δημοσιογράφους να ζητήσουν «χώστα του, του μ@λ@κ@, που δεν με κάλεσε στην Εθνική/δεν με βάζει να παίζω/μου σπάει τα π@π@ρι@ κοκ», επειδή προφανώς δεν έχουν «άντερα» να διεκδικήσουν εκείνοι το δίκιο τους… Ή αυτό που θεωρούν «δίκιο τους»...

Ο Παππάς δεν βάζει κανέναν να μιλήσει για πάρτη του. Μιλάει αυτός. Και μάλιστα, στην προκειμένη περίπτωση, πρόσωπο με πρόσωπο. Αντρικά…

Ούτε «κωλομπαρεύεται», ούτε «κωλομπαρεύει». Κι όποιος σοκάρεται με τις λέξεις, να… αλλάξει κανάλι. Εύκολο είναι. Με ένα κλικ.

Από χθες που έγινε το περιστατικό με τον Σκουρτόπουλο, το μόνο που δεν έχουμε φορτώσει στον Παππά είναι τη Σταύρωση του Χριστού. Ή έστω τη δολοφονία του Κένεντι… Τι έχουμε διαβάσει…. Ότι η συμπεριφορά του είναι το άκρον άωτον του «τσογλανισμού» (ενώ το «γράψε ρε πως ήμουν σούπερ» κι εσύ να γράφεις «σούπερ ο…» είναι ανιδιοτέλεια), ότι «πρέπει να αποκλειστεί διά βίου από την Εθνική» (μήπως να του κόψουμε και το μπάσκετ γενικά;) κι ότι «ντροπιάζει τον Παναθηναϊκό» (εδώ απλά γελάμε…).

Αν δεν γουστάρεις τον Παππά, σαν άνθρωπο, μην τον δώσεις στην κόρη σου… Κι είναι λογικό να μην τον γουστάρεις. Γιατί εδώ, στον τόπο αυτό, χρόνια τώρα, αιώνες ολόκληρους, αυτούς που δεν καλουπώνονται τους βαφτίζουμε προβληματικούς, τρελούς ή γραφικούς… Και μετά τους βάζουμε πάνω τους όλη την πίεση του πλανήτη, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι ότι θα τους τελειώσουμε ή έστω θα «καλουπωθούν» ώστε την επόμενη φορά να πουν το… ποίημα.

Και το χειρότερο είναι πως το σινάφι μας, ξεσηκώθηκε επειδή έγραψε ΑΡΔάκια κι έκανε τη χειρονομία που έχουμε κάνει οι 9/10 άντρες όταν κάτι δεν μας αρέσει… Προφανώς, όσοι θίχτηκαν έχουν τελειώσει το Κολλέγιο Αθηνών ή είχαν κοινωνήσει και δεν έπρεπε να βρίσουν, ούτε καν να δουν… βρισιές!

Για να τελειώνουμε: Από έναν τύπο που θα λέει μπροστά μου «Ναι, ναι κύριε Συρίγο, έχετε απόλυτο δίκιο….» και μόλις γυρίσω το κεφάλι μου θα πει «άντε με τον μ@λ@κ@», όχι απλά προτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ χίλιες φορές τον Παππά που θα μου τα χώσει κατάμουτρα. Και που δεν θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει «γράψε ότι ήμουν σούπερ…». Που δεν θα με πάρει ποτέ τηλέφωνο…

Α… Κι επειδή πολύς κόσμος επικαλείται την ιστορία του Παππά με τον Πεδουλάκη, ας σηκώσουν το τηλέφωνο τους και ας πάρουν είτε τον Νίκο, είτε τον Αργύρη για να πουν ο ένας τι άποψη έχει για τον άλλον! Γιατί απλά, όταν είσαι άντρας, ακόμη και τις όποιες παρεξηγήσεις σου τις λύνεις αντρικά… Με ένα βλέμμα. Αρκεί να είναι καθαρό. Όχι δήθεν.

Και δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο η «δηθενιά» φυτρώνει πιο πολύ και από τη ρίγανη…

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved