Αίμα και... άμμος δικό του παιχνίδι

Αίμα και... άμμος δικό του παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε έπειτα από περίπου ενάμιση μήνα στις νίκες, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αποβάλει όλα τα... κακώς κείμενα στο παιχνίδι του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν, μια και έφυγαν το «διπλό» απέναντι στον Πανιώνιο (4-3) στη Νέα Σμύρνη, όμως, για ένα ακόμα ματς, το «συγκρότημα» του Τάκη Λεμονή δεν έδειξε ικανό να διαχειριστεί την πίεση που δέχεται.

Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να κρατήσουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι η αντίδρασή τους μετά το γκολ... δώρο στον Σπιριντόνοβιτς από τον Ντιόγο Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος ήταν και πάλι η «Αχίλλειος πτέρνα» στην άμυνα των φιλοξενούμενων, μια και τα δύο από τα τρία γκολ του Πανιωνίου έρχονται από δικές του λάθος ενέργειες, ενώ στο τέλος ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του δεύτερου πέναλτι που ζήτησε ο Ιστορικός πάνω στον Χαζτισαφί.

Αντίθετα, τόσο ο Παπέ Σισέ, όσο και οι Δημήτρης Νικολάου συνέχισαν τις καλές τους εμφανίσεις και ο πρώτος ήταν αυτός που σκόραρε για την ισοφάριση και την... έναρξη της ανατροπής για τον Ολυμπιακό. Στο διάστημα μετά το 15’ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, ευτύχησαν να έχουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε καλό βράδυ, δείχνοντας πως έχει το εύκολο γκολ, που λείπει από τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Οτζίτζα Οφόε. Δεν είναι μόνο η ενέργειά του στο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά η γενική εικόνα που είχε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φάνηκε καλύτερα μετά το 64ο λεπτό, όταν πέρασε εκτός αγώνα, δίνοντας τη θέση του στον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή και ο Πανιώνιος αύξησε την πίεσή του, φτάνοντας στην ισοφάριση (3-3).

Τα κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού ήταν εμφανή και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τάκης Λεμονής, αμέσως μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Κώστας Φορτούνης από δική του ενέργεια και δική του εκτέλεση, έβγαλε τον Έλληνα άσο από το παιχνίδι, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Αλμπέρτο Μποτία για να προσθέσει κι άλλα κορμιά μπροστά από τον Προτό.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στις νίκες, αλλά και τον Πανιώνιο να διαμαρτύρεται έντονα για την φάση του πέναλτι του Φιγκέιρας στον Χατζισαφί, την οποία δεν υπέδειξε ο Ευαγγέλου, σ’ ένα από τα λίγα λάθη που έκανε στο ματς.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved