Αυτά και τέλος ο… Ολυμπιακός

Αυτά και τέλος ο… Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τον καταμερισμό ευθυνών στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και «βλέπει» Μπαρτσελόνα.

Το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο είναι να μην κοιτά τον εαυτό του στον καθρέφτη. Όλοι έχουμε καθρέφτες σπίτι μας. Και αν δεν έχουμε υπάρχουν στα… ασανσέρ. Όλοι μας κάποια στιγμή θα μπούμε σε ένα ασανσέρ. Καλό θα ήταν να κοιταχτούμε, να δούμε πως είμαστε, να δούμε τι λάθη έχουμε κάνει, να δούμε τι… σωστά έχουμε κάνει, να κάνουμε μια αξιολόγηση του εαυτού μας και μετά να αρχίσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες για την αποτυχία μας.

Μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βγήκε και έδωσε το… σύνθημα. Πρώτα με τις δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση και στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου. Έφταιγε η διαιτησία που έχασε η ομάδα. Δεν έφταιγαν τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε (καλύτερη και πιο σωστή δικαιολογία), δεν έφταιγαν οι… απείθαρχοι παίκτες του που έστειλε κακήν κακώς στα αποδυτήρια, δεν έφταιγε καν ο ίδιος που όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, στην πιο κρίσιμη στιγμή ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν ένα σύστημα που δεν ήξερε ούτε ο ίδιος. Απίθανα πράγματα…

Αλλά είπαμε, ο Έλληνας τεχνικός την έκανε τη δουλειά του. Το έδωσε το σύνθημα και όλο το ανάθεμα έπεσε στην διαιτησία. Έχει μάθει από τους καλύτερους. Όμως, αρκετά με τον Ολυμπιακό. Ένα ντέρμπι ήταν και πάει. Ένα ακόμα διπλό για τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ήταν και… πάει. Τώρα έρχονται τα πιο δύσκολα.

Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» και έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στην αναμέτρηση της Βαρκελώνης. Την Παρασκευή το βράδυ ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στην Euroleague, με ένα ακόμα πολύ δυνατό ντέρμπι και θέλει το τρίτο συνεχόμενο διπλό του. Ο ΤσάβΙ Πασκουάλ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις τεράστιες δυσκολίες του εγχειρήματος, αλλά είναι αποφασισμένος να προετοιμάσει τους παίκτες του ώστε να διεκδικήσουν και την τελευταία πιθανότητα που έχουν για να πάρουν την νίκη και να μπουν και στην Ευρώπη με το… δεξί.

ΥΓ1: Αν ο Πασκουάλ έβγαζε… σκονάκι για να δείξει το σύστημα στους παίκτες του, 19 δεύτερα πριν από το τέλος αγώνα με τον Ολυμπιακό και ήταν πίσω με 3 πόντους, θα είχαν ζητήσει την απέλασή του…

ΥΓ2: Με φούτερ Bodytalk; Όντως τώρα;


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Μόλις 539 εισιτήρια σε κάθε ομάδα του Final Four!
Euroleague: Μόλις 539 εισιτήρια σε κάθε ομάδα του Final Four!
Super League: Ο Ντελαζό ορίστηκε στο εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Ο Ντελαζό ορίστηκε στο εξ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Χρυσός Σταυρός μετά χρυσού κλάδου Δάφνης του Ερυθρού Σταυρού
Στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Χρυσός Σταυρός μετά χρυσού κλάδου Δάφνης του Ερυθρού Σταυρού
Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved