Παλικάρι ο Λεμονής αλλά όχι επειδή έκατσε στον πάγκο με τη Γιουβέντους…

Παλικάρι ο Λεμονής αλλά όχι επειδή έκατσε στον πάγκο με τη Γιουβέντους…

Στον Ολυμπιακό, άξαφνα, έχουν πάθει ξανά… ευφορία. Σαν να νίκησαν τη Γιουβέντους.

Προφανώς και η επιστροφή στην κανονικότητα, όπως φυσικά και το γεγονός ότι απαλλάχθηκαν από τον ανεκδιήγητο τύπο που λέγεται Χάσι, είναι λόγος για να είναι ανακουφισμένοι οι φίλαθλοι των Πειραιωτών αλλά από αυτό το σημείο μέχρι την (το λιγότερο) υπεραισιοδοξία που επικρατεί επειδή ανέλαβε ο Τάκης Λεμονής, η απόσταση είναι χαώδης. Όπως φυσικά και το λιβάνισμα στον Έλληνα κόουτς, που τόλμησε και έκατσε στον πάγκο κόντρα στην Γιουβέντους. Μα θα ήταν βλαξ αν δεν καθόταν. Γιατί πολύ απλά δεν είχε να χάσει τίποτα. Μόνο να κερδίσει. Ακόμη και αν ο Ολυμπιακός έτρωγε όχι δύο αλλά 4-5 γκολ στο Τορίνο, ουδείς θα είχε να προσάψει το παραμικρό στον Τάκη, που από την Πάρο βρέθηκε στον… πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα παραμονές ενός ματς με την Γιούβε.

Ο Λεμονής έκανε το αυτονόητο… Κι αν ήταν λίγο τυχερός και δεν έπεφτε «θύμα» του διψασμένου για απαντήσεις Ιγκουαϊν, θα γινόταν μάγκας των μαγκών με το καλημέρα… Ο Λεμονής είναι παλικάρι αλλά όχι επειδή έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γιουβέντους. Για άλλους λόγους πρέπει να τον εκτιμάς. Ο κυριότερος ότι σε μια εποχή που όλα είναι business, ο συγκεκριμένος τύπος (και κάνα δυο ακόμα στην αθλητική πιάτσα) δηλώνει πάντα «παρών» σε κάθε προσκλητήριο της ομάδας που αγαπάει… Κι ας ξέρει πως οι πιθανότητες δεν είναι πάντα με το μέρος του ή πως η αφοσίωση του δεν θα τύχει ενδεχομένως από όλους εκτίμησης… Στην Ελλάδα ζούμε. Εδώ που όλα γίνονται αντικείμενο χλευασμού κι όλοι έχουν άποψη για όλα. Από το κοκκινιστό μέχρι τον Λεμονή… Όσοι πάντως σπεύδουν να τον «λιβανίσουν» για επικοινωνιακούς λόγους ή για να πουλήσουν εκδούλευση προς κάθε κατεύθυνση, ας αντιληφθούν ότι δεν του κάνουν καλό. Ας τον αφήσουν απλά να κάνει τη δουλειά του όπως κάθε άνθρωπος που βάζει την ομάδα του πάνω από το εγώ του. Αυτό αρκεί.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved