Τζάμπολ στις… καταγγελίες

Τζάμπολ στις… καταγγελίες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν νωρίτερα του αναμενομένου και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για τη συνήθεια που έγινε λατρεία

Εντάξει. Απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Πρέπει να το συνηθίσουμε. Ότι έτσι θα είναι η ζωή μας. Έτσι θα είναι η καθημερινότητά μας. Ότι και να γίνει κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού μοιάζει… εθισμένη στις καταγγελίες και πριν καλά-καλά αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ξεκίνησαν τα «χτυπήματά» τους.

Πάνω που οι περισσότεροι θεωρούσαμε πως αυτές οι πρακτικές έχουν μείνει στο παρελθόν, η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε δριμύτερη, με ένα ακόμα «χτύπημά» της. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν αγωγή κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τηλεοπτικό σποτ και έβαλαν… φωτιά στο μπάσκετ, για ακόμα μία φορά, πριν γίνει καν το πρώτο τζάμπολ.

Τη στιγμή που άπαντες στον Παναθηναϊκό, τα τελευταία χρόνια, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να παίζεται το άθλημα εντός του παρκέ, για να μη γίνεται το παραμικρό στις εξέδρες, για να μην υπάρχει αντιπαράθεση πέραν των φυσιολογικών συνθηκών (στο πλαίσιο της αθλητικής αντιπαλότητας) και τα καταφέρνουν με εξαιρετικό τρόπο, στον Ολυμπιακό παρουσιάζουν… εμμονές. Εμμονές που μόνο καλό δεν κάνουν στο μπάσκετ. Εμμονές που δημιουργούν αντιπαλότητα. Εμμονές που ρίχνουν λάδι στη… φωτιά. Που οι ίδιοι ανάβουν. Εμμονές που στην τελική «σκοτώνουν» το μπάσκετ.

Ίσως, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, να πρέπει κάποιοι να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους, τις πρακτικές τους και τα σχέδιά τους. Γιατί όλοι μας αυτό που θέλουμε είναι αυτή τη χρονιά να δούμε μπάσκετ. Και να μη γίνει το παραμικρό. Να μην ασχοληθούμε με τίποτα άλλο εκτός από την πορτοκαλί «Θεά». Όπως έγινε μετά το τέλος του προπέρσινου τέταρτου τελικού στο ΟΑΚΑ, όταν ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα στην λήξη του αγώνα.

Και όπως ΔΕΝ έγινε πέρσι, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, στον πέμπτο τελικό, μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Και γελούσαν και οι πέτρες. Με το ματς που διακόπηκε. Με το γήπεδο που άδειασε και που μετά έπρεπε οι παίκτες να βγουν για ένα λεπτό να συνεχίσουν την παρωδία που κάποιοι έστησαν.


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την Ούνικς, έπαιξε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεχίζει την προετοιμασία του, ετοιμάζεται για την Εφές, παρουσίασε την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ και στον Ολυμπιακός συγγράφουν αγωγές και καταγγελίες. Έκαστος στο είδος του…


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved