To πράσινο SOS, ο Αραούχο και ο Καλογερόπουλος

To πράσινο SOS, ο Αραούχο και ο Καλογερόπουλος

Ο άνευρος Παναθηναϊκός έμεινε στο -7 από την κορυφή, ο Αραούχο συνέχισε από εκεί που σταμάτησε και ο Καλογερόπουλος μπαίνει στο ψυγείο

Αν μη τι άλλο η επιστροφή της Super League στη δράση είχε μπόλικο ζουμί και πολλά πράγματα που προκαλούν κουβέντα ή ακόμα και έκπληξη.

Τι ακριβώς είδαμε αυτό το σαββατοκύριακο στο οποιο δεσπόζει η τεράστια πρόκριση της «επίσημης αγαπημένης» στους 8» του Ευρωμπασκετ;

Τον Ολυμπιακό να κάνει γκέλα στην Ξάνθη μόλις στην 3η αγωνιστική σε ένα από το πιο χορταστικά ματς μέχρι στιγμής. Δεν θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που στο λιμάνι στραβοπατούσαν τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Η ουσία ότι η πρώτη φετινή απώλεια βαθμών είναι γεγονός και πως ο Καλογερόπουλος θα βγει στον τάκο. Έτσι λένε τουλάχιστον. Πήρε χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή για δύο φάσεις: το χέρι που δεν είδε στο σουτ του Φορτούνη και την κόκκινη που δεν έδωσε στο μαρκάρισμα του Ζιλέ.

Την γκέλα του Ολυμπιακού που «φωνάζει» για τον Καλογερόπουλο και τον ακούει όλη η Θράκη, εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ κόντρα ίσως στη χειρότερη ομάδα της Super League για την ώρα. Και λέμε ίσως διότι και ο Αστέρας Τρίπολης που αποχαιρέτισε τον Βεργέτη και καλωσόρισε τον Παντελίδη διεκδικεί αυτόν τον «τίτλο».

Με τον Μάνταλο να πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς και τον Αραούχο να πατά για ένα τέταρτο το χορτάρι και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, η Ένωση δείχνει, αν και ακόμα είναι νωρις, πως μπορεί να πάει μέχρι τέλους στην κούρσα του τίτλου.

Αρκεί να μην της βγει ξινή η επιστροφή στην ευρωπαϊκή κανονικότητα. Το ρόστερ το έχει πάντως και θα φανεί στην πράξη κατά πόσο μπορεί να αντέξει στα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια. Διότι πλέον υπάρχουν απαιτήσεις. Το είπε και ο Χιμένεθ.

Κι αν για την ΑΕΚ που έπιασε κορυφή τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί, τα ζόρικα είναι στον Παναθηναϊκό. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -7 μετα από τρεις αγώνες και το SOS έχει κάνει την εμφάνισή του.

Με την Κέρκυρα πλήρωσε τις αδυναμίες που παρουσίασε ανασταλτικά και την έλλειψη ενέργειας. Για την κλωτσιά του Σοϊλέδη στον Καμπέσας που δεν... είδε ο ρέφερι Παπαδόπουλος δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Πέναλτι μαρς!

Το θέμα όμως είναι άλλο. Ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνεται και η παρουσία του είναι απογοητευτική. Πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς για να πάρει μπρος και να χτίσει ένα σερί νικών. Α! Και να δείξει...νεύρο που (και) στο νησί απουσίαζε. Αλλιώς θα 'χει πρόβλημα. Μεγάλο. Πρόβλημα πάντως θα έχει και ο Λουτσέσκου. Αν ο ΠΑΟΚ δεν φύγει αλώβητος από τη Ριζούπολη.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved