Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα!

Το πρωτάθλημα αρχίζει τώρα!

Η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου μας αφήνει ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να ενισχυθούν στο… παρά ένα, δίνοντας ευχαρίστηση τόσο στους οπαδούς τους, όσο και στους φίλους του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Βιεϊρίνια, τον Μαουρίτσιο και τον Ζαμπράνο. Τρεις ποδοσφαιριστές που σίγουρα τον ανεβάζουν επίπεδο και πέραν του γεγονότος ότι καλύπτουν κενά της ομάδας σε καίριες θέσεις, έκαναν το… απίστευτο αφού κατάφεραν να βγάλουν από το μυαλό των οπαδών τον αποκλεισμό – ντροπή από την Έστερσουντ και να επιστρέψουν τα χαμένα τους χαμόγελα!

Ο δικέφαλος του βορρά ισχυροποιείται σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος και όταν η ομάδα βρει την ταυτότητά της και προσαρμοστεί στα «θέλω» του προπονητή της, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι διεκδικεί το πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ανακοίνωσε τους Μουνιέ, Χίλιερμαρκ ενώ μια μέρα πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος ανακοίνωσε και τον Σιλά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πλέον όσα «εργαλεία» χρειάζεται προκειμένου να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και οι οπαδοί του τριφυλλιού οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν… ξενερώσει αρκετά με όσα βλέπουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να συσπειρωθούν όλοι γύρω από τον προπονητή και τους παίκτες ου συλλόγου και να δουν τα αποτελέσματα που θα έρθουν με τον καιρό.

Η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα είχε έναν και μοναδικό… καημό. Την απόκτηση του Αραούχο. Αυτό έγινε πραγματικότητα αφού ο επιθετικός από την Αργεντινή έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και οι οπαδοί της ομάδας έκαναν τη νύχτα – μέρα στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον υποδεχτούν.

Ο Χιμένεθ πήρε τελικά αυτό που ήθελε και τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι κατά πόσο ο Αραούχο θα δέσει αρμονικά με τον συμπαίκτη του –και- στην Λας Πάλμας, Λιβάγια προκειμένου να φορτώνουν με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Για το τέλος αφήσαμε τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τελικά τον Ρέτσο  στην Μπάγερ, όμως απέκτησαν έναν εξίσου ταλαντούχο παίκτη και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Ένγκελς ήρθε με σκοπό να καλύψει το κενό που αφήνει ο 19χρονος Ρέτσος που κατάφερε να «χρυσώσει» τα ταμεία του συλλόγου με την μεταγραφή του στη Γερμανία.

Μετά από όλα αυτά, υπάρχει άραγε κανείς που να διαφωνεί στο ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει τώρα;


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved