Υποχρεωτικός είναι ο ΕΝΦΙΑ, όχι ο Ρέμος!

Υποχρεωτικός είναι ο ΕΝΦΙΑ, όχι ο Ρέμος!

Ζήλεψα που δεν ήμουν στον Ρέμο με τον Ραμαζότι. Αυτό είναι το σωστό ρήμα: ΖΗΛΕΨΑ. Κι όχι φυσικά για τη «χλιδή» όπως γράφτηκε κατά κόρον με τρομερή δόση κακίας.

Για το γεγονός ότι ο Αντώνης (ένας είναι) μοιράστηκε τη σκηνή με έναν τόσο σπουδαίο τραγουδιστή και δεν μπορούσα να το παρακολουθήσω από κοντά. Δεν θα πυροβολήσω όμως όποιον πήγε. Πολύ περισσότερο δεν θα κράξω ούτε τον Ρέμο, ούτε τον Ραμαζότι, ούτε καν τους διοργανωτές της συναυλίας που έβαλαν τα πρώτα τραπέζια στα 10 χιλιάρικα και το άτομο στα 500 με 1000 ευρώ… Υποχρεωτικός είναι ο ΕΝΦΙΑ, όχι ο Ρέμος. Εκεί πας άμα τα έχεις και θέλεις παράλληλα να τα σκάσεις.

Πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που πέρα από τους δύο τραγουδιστές και τον επιχειρηματία, κερδισμένο από τον τζίρο του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Μύκονο θα είναι και το Κράτος. Αν διάβασα καλά μόνο από τον ΦΠΑ ο… Τσίπρας θα βγάλει από τη βραδιά 385.000 ευρώ. NOT BAD… Πόσο μάλλον ένα Κράτος που έχει μετατρέψει το Επιχειρείν σε ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ και τιμωρεί παραδειγματικά όποιο αποφασίζει να ανοίξει μια δική του δουλειά στην Ελλάδα, μπαίνοντας με το έτσι θέλω όχι απλά συνέταιρος αλλά νταβατζής.

Δεν ξέρω ποιος έχει το μαγαζί και δεν με ενδιαφέρει. Μακάρι όμως να διοργάνωνε όχι μία αλλά δέκα συναυλίες… χλιδής κάθε καλοκαίρι, για να τα παίρνει χοντρά από τους Άραβες, τους Ρώσους αλλά και τους Έλληνες που έχουν φράγκα και μπορούν να πάνε σε ένα τέτοιο event. Όπως επίσης μακάρι ο τουρισμός στον παράδεισο που λέγεται Ελλάδα να γίνει ακόμη ακριβότερος και να φτάσει στα επίπεδα της Καραϊβικής. Να εκτιμήσουμε επιτέλους αυτό που μας χάρισε ο Θεός και να το αξιολογήσουμε όπως του πρέπει μπας και έτσι βοηθήσουμε πρώτα την πατρίδα που είναι χρεωμένη μέχρι το λαιμό και μετά αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, μέσω της κοινωνικής πολιτικής. Θαύματα δεν γίνονται.

Και η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο ότι διαθέτει. Θέλεις Μύκονο, Αλ Σαούι; Να πληρώσεις! Θέλεις ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη μίστερ Γκομπόροφ; Θα το πληρώσεις χρυσό! Θέλεις Ελούντα, Αμερικανάκι; Πάρε την Χρυσή Κάρτα μαζί σου και ετοιμάσου! Θέλετε Ρέμο- Ραμαζότι πλάι στο κύμα; Θα πληρώσετε την κάθε νότα που θα βγει από το στόμα του Αντώνη πλατίνα! Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία μας και έτσι πρέπει να συνεχίσει… Κάθε χρόνο και καλύτερα.

Το να ζηλέψεις λοιπόν ότι δεν είσαι εκεί είναι θεμιτό. Να κράζεις τον Ρέμο, τον Eros και δεν ξέρω ποιον άλλον επειδή χρέωσαν 10.000 ευρώ μια BELVEDERE, μια τεκίλα και μια MOET στους «χλιδάτους» είναι απλά ανοησία. Το ότι εγώ κι εσύ δεν μπορούμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά για να πάμε στη Μύκονο (δεν έχω περάσει ούτε απ’έξω κι ας είμαι Συριανός) δεν κάνει τον κάθε επιχειρηματία εγκληματία που τα ζητάει και τα παίρνει από αυτούς που έχουν και μπορούν να τα δώσουν… Άσε που, πέρα από την τετρακοσάρα που θα δώσει στο Κράτος ο μαγαζάτορας, του δίνει και τη δυνατότητα να έχει στο… πιάτο τους Έλληνες που τα έχουν, άρα και μπορούν να τα δώσουν… Τι; Όχι;

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved