Ναι, αλλά ο Μπάμπης ξέρει καλύτερα…

Ναι, αλλά ο Μπάμπης ξέρει καλύτερα…

Ο Έλληνας είχε πάντα τον προπονητή και τον πρόεδρο μέσα του. Ειδικά το καλοκαίρι. Όταν γίνονται οι μεταγραφές. Και είναι πάντα δικαιωμένος.

Αν ο παίκτης βγει «παλτό» η δικαίωση είναι «εγώ τα’λεγα από το καλοκαίρι». Αν ο παίκτης βγει σούπερ και η ομάδα πάρει κούπες η δικαίωση είναι «Α ρε Πανάθα/ΑΕΚάρα/ΠΑΟΚάρα/Ολυμπιακάρα κοκ!»

Όλοι είμαστε πρόεδροι και προπονητές. Και τα social media μας έκαναν ακόμη… περισσότερο. Βλέπεις, αποκτήσαμε κοινό. Όλοι. Κι άρα ότι πούμε (θεωρούμε πως) έχει απήχηση. Το διαβάζει ο Βαγγέλης, ο Κώστας, ο Μάκης, το Μαράκι, η Πόπη κάνουν και κάνα like άμα λάχει και ο προπονητής/πρόεδρος δικαιώνεται άμεσα! ΑΜΕΣΑ. Κι ας απαιτείται για να πάρει μυρωδιά από ποδόσφαιρο/μπάσκετ/βόλεϊ/πόλο να του βράσεις μια μπάλα στη χύτρα και να κάνει εισπνοές κάθε μέρα για κάνα μήνα. Αλλά ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. Ο Μπάμπης ξέρει…

Και ξέρει καλύτερα από τον προπονητή, που έχει φάει τη ζωή του στο γήπεδο και έχει φτιάξει καμιά 15αριά ομάδες στην κανονική ζωή. Όχι στο Fantasy ή ενδεχομένως ούτε καν στο Fantasy… Και που στο φινάλε ο προπονητής είναι αυτός που κρίνεται και θα κριθεί και θα χάσει τη δουλειά του αν όντως ο παίκτης είναι «παλτό» και η ομάδα δεν τσουλήσει! Αλλά ΟΧΙΙΙΙΙ! Ο Μπάμπης ξέρει καλύτερα! Και κράζει προκαταβολικά! Από τον Ιούλιο γιατί… βλέπει μπροστά. Άλλωστε το κράξιμο είναι τζάμπα! Σε αντίθεση με τον παίκτη που πρέπει να πληρωθεί. Και τον πληρώνει ένας. Ο πρόεδρος. Ο κανονικός. Όχι του… πληκτρολογίου.

Αλλά ο Μπάμπης ξέρει καλύτερα! Και από διοίκηση ομάδας. Και έχει και πολλά λεφτά για μεταγραφές. Αμέτρητα. Γι΄αυτό και ο τάδε δεν έπρεπε να περάσει ούτε απ’έξω, αφού ο δείνα έπρεπε να έρθει. Κι ας κοστίζει ο… δείνα 3-4 φορές τα λεφτά του τάδε… Κι όλα αυτά στην Ελλάδα της κρίσης που όχι απλά έχει μικρή αγορά αλλά… καθόλου αγορά! Αλλά είπαμε… Ο πρόεδρος/προπονητής του Facebook ξέρει καλύτερα… Ο Μπάμπης ξέρει καλύτερα! Και πληρώνει καλύτερα…

Και από τον δημοσιογράφο ξέρει καλύτερα, ο οποίος αν δεν του γράψει αυτό που θέλει να διαβάσει είναι τσάτσος… Γιατί; Γιατί το λέει ο Μπάμπης και του κάνει like ο Βαγγέλης, ο Κώστας και το Ποπάκι, που δεν ξέρει καλύτερα από τον Μπάμπη, ούτε ενδεχομένως που αναφέρεται ο Μπάμπης αλλά επειδή τον γουστάρει τον Μπάμπη, θα του κάνει like… Κάποτε ανθούσαν οι προπονητές/πρόεδροι της εξέδρας. Και ήταν καλύτερα τα πράγματα. Γιατί  τουλάχιστον οι προπονητές/πρόεδροι της εξέδρας ήταν στην… εξέδρα. Ο Μπάμπης πάλι, μπορεί να μην έχει περάσει ούτε απ΄έξω από το γήπεδο… Αλλά ξέρει καλύτερα!

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved